توی ایران adsl2 هم نیست چه برسه 2+ که جدیدترین هستش و تا سرعت 24Mb/s رو ساپورت میکنه،
اسماً میگن adsl2+ شاید چون اسمش قشنگتره! اینجارم ببنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی ایران adsl2 هم نیست چه برسه 2+ که جدیدترین هستش و تا سرعت 24Mb/s رو ساپورت میکنه،
اسماً میگن adsl2+ شاید چون اسمش قشنگتره! اینجارم ببنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا adsl 2+ هم تو ایران هست ولی وقتی سرویس 2 مگ بیشتر نمی دند فرقی نداره. معمولا برای مسافتهای دور از مرکز مخابراتی اگر تجهیزات adsl2+ داشته باشند استفاده می کنند .شاتل و آسیاتک دارند پارس آنلاین هم خط من چون ضعیف بود بردند رو َAdsl2+
شما هر مودمی داشته باشید میشه و هیچ فرقی نداره
همه مودم ها بر اساس استانداردهای یکنواختی ساخته میشن
همه این جریان ها که میگن فلان مودم رو فلان شرکت ساپورت نمیکنه الکیه
سلام
دوستان جدیدا شما مشکل برای کانکن شدن داری؟
من مرکز مالک اشتر هستم
هر 5 دقیقه اینترنت قطع میشه(اگر با اینترنت کار نکنم .ولی اگر یکسره دانلود کنم و وبگردی بکنم قطعی نداره به محض اینکه کار نمی کنمسر 5 دقیقه قطع میشه)
نمی دونم مشکل از مودمم هست یاه نه؟مودمم لینک سیس 120 هست
یا اینکه مشکل از مخابرات و خطم هست
یا اینکه مشکل از پارس انلاین هست
تو تنظیمات مودم در واقع در کانفیگ کردن مودمت گزینه idle 5 دقیقه بنظرم فعال کردی باید اون رو برداری
من که زنگ زدم گفتم چرا سرویس من ADSL2+ نیست؟ گفت من نمی دونم فردا زنگ بزن از بخش فروش بپرس!!
بله،عذر میخوام، من اطلاعاتم بعضاً ناقص هستچرا adsl 2+ هم تو ایران هست ولی وقتی سرویس 2 مگ بیشتر نمی دند فرقی نداره. معمولا برای مسافتهای دور از مرکز مخابراتی اگر تجهیزات adsl2+ داشته باشند استفاده می کنند .شاتل و آسیاتک دارند پارس آنلاین هم خط من چون ضعیف بود بردند رو َAdsl2+
واسه همه مثل همه،
مثل اینکه دیگه 6 تا 7 رو اعصابه سرعت بین 0 و 1 کیلوبایت میچرخهچرا اینجوری شد قبلا خوب بود که دوستان شما مشکلی ندارین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)