دوستان عزیز لطفا چند نفر حاضر بشوند تاپیک را تا الان برای یک سری دوستان جمع بندی کنند چون هنوزم سوالات تکراری و پست های تکراری هست از سوالات و چواب های مطرح شده از طرح بهاره و روش های ثبت نام اینترنتی و حضوری جزئیات طرح ها و ابهاماتی که وجود دارد...
دوستان عزیز لطفا چند نفر حاضر بشوند تاپیک را تا الان برای یک سری دوستان جمع بندی کنند چون هنوزم سوالات تکراری و پست های تکراری هست از سوالات و چواب های مطرح شده از طرح بهاره و روش های ثبت نام اینترنتی و حضوری جزئیات طرح ها و ابهاماتی که وجود دارد...
آقا این جلیقه انتهاری ها کجا گیر میاد؟ میخوام برم تو مخابرات خودمو بترکونم! شورشو در آوردن سایت خامنه ای هم بخوای بری فیلتر شکن باید باز کنی
دوستان کسی تجربه وایمکس داشته؟
با توجه به منطقه ای که هستم و غیر از مخابرات نمیتونم طرح دیگه ای بگیرم میخوام ببینم وایمکس چطوره اون رو برا وب گردی بگیرم برا دانلود شبانه از مخابرات استفاده کنم چون مخابرات اصلا به درد وب گردی و اینجور کارها نمیخوره و فقط دانلودش خوب هست
دوستان گول طرح بهاره رو نخورید برای اینکه متوجه بشید ایا خططون تا 10 مگ میکشه یا نه این کارو بکنید
1- برید توی تنظیمات مودم دنبال یه جدول بگردید و توی جدول دنبال این 2 تا عبارت بگردید یکیش هم پیدا کردید حله
Max rate یا total rate یا یه همچین چیزی ( ممکنه با توجه به نرم افزار مودمتون و مدل مدمتون این عبارت یکمی فرق بکنه ) ببینید عددش چند هست نوشته تلفنتون تا چقدر سرعت رو میتونه بکشه
2- یه عبارت دیگه توی جدل هست که نوشته Attenuation یا attenuate rate اون عدد هرچه قدر کمتر باشه بهتره و خط شما سرعت بیشتری که بسته به فاصلتون داره رو ساپورت میکنه اعداد رو براتون مینوسم :
Less than 1km = 24Mbit
1.0km = 13.81dB = 23Mbit
1.5km = 20.7dB = 21Mbit
2.0km = 27.6dB = 18Mbit
2.5km = 34.5dB = 13Mbit
3.0km = 41.4dB = 8Mbit
3.5km = 48.3dB = 6Mbit
4.0km = 56dB = 4Mbit
4.5km = 62.1dB = 3Mbit]
5.0km = 69dB = 2Mbit[
یکی از دوستای من وایمکس داشت میگفت وب گردیش افتضاحه پینگش هم بسیار بالاست حتی با سرور های داخلی.
یا وایرلس بگیر یا وی پی ان داخلی تهیه کن تا وب گردیت بهتر بشه
من تجربه وایمکس داشتم با ایرانسل دوران عالی داشتم شبانه رایگان با سرعت 240 دانلود میکردم اما الان افتضاح شده حتی مبین نت هم خوب نیست پینگ بالا نوسانات زیاد و یک سرویس بی ارزش... وایمکس یک سرویس سوخته و جایی برای پیشرفت ندارد ایرانسل 1سالی هست که هیج پیشرفتی در اصفهان نداشته ... هزینه وایرلس بسیار زیاد است و بیشتر به درد شرکت ها و سازمان ها میخورد ...
پس با این حساب دور وایمکس رو هم خط بکشم
هزینه وایرلس هم بالاست هم اشتراکش و هم هزینه اولیه تجهیزاتش و تازه معلوم هم نیست کیفیتش چطوری باشه
الان شما جایی مطمئن سراغ داری وی پی ان داخلی بفروشه؟ فقط همین مورد مونده که تست کنم شاید خوب بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو تست دارن ولی با اکانت تست دومی نمیتونی سایتی رو باز کنی.اولی پیشنهاد میشه
این طرح ها توی همه ایران هست ، حالا چرا اصفهان مودم رو نمیده ؟!
الان خراسان رضوی هم همین طرح ها هست. دقیقا 6 ماه پیش مودم زایکسل مشکی میدادن و یک ماه پیش دی لینک 2730 و دیروز دیدم دارن مودم هواوی می دن ولی بالاخره مودم رو میدن
البته توی این سایت که مخابرات اصفهان هم همون طرح ها و مودم رایگان رو داره
Last edited by masooumi; 02-05-2014 at 21:50.
اولی که سایتش برا من باز نشد
دومی هم قیمتاش رو دیدم خیلی گرون میگه از قیمت سرویس adsl بیشتر میشه اگه مصرف زیاد باشه!! قیلترشکن که از این خیلی ارزونتر هست! در صورتی که به نظر من یا باید ارزونتر از اون باشه یا دیگه نهایتش هم قیمت به نظر من دلیلی نداره گرونتر باشه اینم انقدر تفاوت قیمت!
با این حال دستتون درد نکنه پیشنهاد خوبی دادید که برم تو نخش یه چیز خوب پیدا کنم(البته اگه قیمت مناسب گیرم بیاد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)