شما هم خیلی داری شلوغش می کنی.کجا سرعت ۱ مگ در طول ۲۴ ساعت ۱۳۰ هست؟من که یکساله اشتراک یک مگ دارم بجای اینکه بهتر بشه هر روز داره بدتر میشه.لطفا اینقدر شلوغش نکنید.پارس آنلاین هم شرکت خوبی نیست از سوابقش مشخصه .پس بی خودی وقت بچه های فروم را نگیرید![]()
شما هم خیلی داری شلوغش می کنی.کجا سرعت ۱ مگ در طول ۲۴ ساعت ۱۳۰ هست؟من که یکساله اشتراک یک مگ دارم بجای اینکه بهتر بشه هر روز داره بدتر میشه.لطفا اینقدر شلوغش نکنید.پارس آنلاین هم شرکت خوبی نیست از سوابقش مشخصه .پس بی خودی وقت بچه های فروم را نگیرید![]()
؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
دوست عزيز اعمال تعرفه جديد در روز اول هر ماه انجام ميشه. كه براي شما همين امشب (1 اسفند) خواهد بود. البته نه دقيقا ساعت 12 شب، بلكه ممكنه با يكي دو ساعت تأخير انجام بشه. اين رو هم بگم كه بعضي وقتها تعويض تعرفه سريع انجام ميشه اما sms يا ايميلي كه اطلاع ميده تعرفه با موفقيت تعويض شده ديرتر ارسال ميشه. من پيشنهاد ميكنم از ساعت 12 امشب تا حدود مثلا 1.5 يا 2 در حال چك كردن ecare باشيد اونجا ميبينيد كه تعرفه تعويض شده يا نه. در هر صورت نگران نباشيد، معمولا درست انجام ميشه![]()
آقا از حرف همه اساتید استفاده کردم واقعآ
اما یه تناقض هس،همه میگن adsl سرعتش تو روز خوبه اما واسه دانلود شب نه،از اونیم که باید باشه هم کمتره!
من الان مبین نت دارم،با 512 شبی 1 گیگو تا 1.200 دانلود دارم
دوستانی که adsl 128 و 256 دارن شبی چقد دانلود میکنن و چن ساعت رایگانه و کدوم isp ؟
به تاپیک فن آوا یه سری بزن اونجا راضی هستن سرعتش هم بالاس نسبت به بقیه شرکت ها
ولی به اینم توجه کن که سرعت دانلود ADSL شهر به شهر منطقه به منطقه حتی خونه به خونه متفاوت هست و بستگی به کابل کشی خط و حتی میگن به فاصله محلی که ADSL میگیری براش از مرکز مخابراتی داره بستگی داره و دیگه به قول گفتی گرفتن اینترنت تو ایران مثل انتخاب شانسی هست ممکن عالی باشه ممکنه افتضاح باشه
بعد از دو هفته سرعت برای چندین ساعت است پینگ به حالت نرمالش 200-300 برای سرورهای خارجی برگشته ببینیم وضعیت چقدر خوب می ماند...
سلام
دوستان طرف شمال شرق تهران برای وایمکس ایرانس مشکلی ایجاد شده؟ از امروز برای من اصلا connect نمیشه و پشت سره هم آنتن پر و خالی میشه ! قضیه چیه؟
غرب تهران هم من مشکل دارم!! انتن پر و خالی میشه!
دوست عزیز من حدود 1 ساله وایمکس دارم همیشه هم سرعتم 130 بوده این دوستمون درست میگه منم با حرف های mohandes66 موافقم![]()
من از امروز سرویسم تبدیل شد به 512........تست هم به زودی میگیرم ببینم چه طوریاس؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)