تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 682 از 1049 اولاول ... 182582632672678679680681682683684685686692732782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام جناب رایان
    من آمپ 1612 دارم و تی وی ال جی 57000 که هر دو قابلیت ARC دارند
    ولی هر کاری می کنم صدای تی وی را از باندها نمی تونم داشته باشم و فقط با کابل اپتیکال می تونم
    شما با چه تنظیماتی تونستید از قابلیت ARC استفاده کنید ؟؟
    کابل hdmi را درست وصل کردم به همون ورودی و خروجی مخصوص
    ممنون می شم راهنمایی کنید

سلام.
    آمپ من رو 8 اهم برای هر کانال 90 وات خروجی و روی 6 اهم برای هر کانال 125 وات خروجی داره.البته بلندگوهای من 8 اهم هست و ماکزیمم خروجیش 75 وات.
    مدل 726 به نوعی بهترین مدل سری 700 فوکال محسوب میشه و این آمپ براش ضعیف هست.
    من همه تجهیزات رو با HDMI به آمپ وصل کردم و از آمپ به تی وی.البته ----- ماهپاره مستقیم به تی وی وصله.صدای تی وی هم به آمپ وصل نکردم البته اگر هم بخوام وصل کنم نیاز به اپنیک نیست چون هم تی وی و هم آمپ قابلیت ARC دارند.
    ساب ووفر به خروجی pre out آمپ وصل میشه.
    1912 الان فکر کنم حدود 1200 باشه.البته نمی دونم اصلا الان با توجه به وضعیت بازار گیر میاد یا نه.
    تفاوت با 1312 تو توان آمپلی فایر و خروجی بهتر قابلیت multi zone بودن و قابلیت network و 8 کانال بودن و ... هستش.
    726 یه ست سینماییش فکر کنم حدود 6 تومنی تموم بشه.
    726 بلندگوی front هست و برای rear از مدل 706 استفاده می کنند.ساب و سنتر هم مطمنا سری 700 بهتره.البته زمانی که شما یک پیکج کامل سینمایی از مدل 726 سفارش بدید اونوقت rear و sub و center هم از سری 700 دریافت می کنید.
    بله الان مدل های جدید آخرشون 13 داره ولی تا بخواد تو ایران بیاد میشه اواخر پاییز یا اوایل زمستون.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام جناب رایان
    من آمپ 1612 دارم و تی وی ال جی 57000 که هر دو قابلیت ARC دارند
    ولی هر کاری می کنم صدای تی وی را از باندها نمی تونم داشته باشم و فقط با کابل اپتیکال می تونم
    شما با چه تنظیماتی تونستید از قابلیت ARC استفاده کنید ؟؟
    کابل hdmi را درست وصل کردم به همون ورودی و خروجی مخصوص
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    همونجوری که گفتم برید به system setup و hdmi setup و hdmi control رو on کن.تنظیمات تلویزیون هم طبق دفترچه اش انجام بده و باید صدارو داشته باشی.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مبارک باشه.
    همونطوری که گفتی center باید وسط قرار بگیره.اگر فاصله نشستنتون تا تی وی کم هست بلندگوهای front رو کمی با زاویه رو به داخل قرار بدید.بلندگوهای rear هم باید بالاتر قرار بگیره.باید در مقابل گوش و حتی بالاتر هم قرار بگیره بهتر.(البته زمانی که بالاتر از گوش قرار می گیره باید با استفاده از پایه مخصوص باشه که رو به پایین یعنی رو به گوش شما باشه.)

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مبارک باشه.
    همونطوری که گفتی center باید وسط قرار بگیره.اگر فاصله نشستنتون تا تی وی کم هست بلندگوهای front رو کمی با زاویه رو به داخل قرار بدید.بلندگوهای rear هم باید بالاتر قرار بگیره.باید در مقابل گوش و حتی بالاتر هم قرار بگیره بهتر.(البته زمانی که بالاتر از گوش قرار می گیره باید با استفاده از پایه مخصوص باشه که رو به پایین یعنی رو به گوش شما باشه.)
    ممنوم . راجب سوراند ها باید بگم به دودلیل این جوری شد اول به خاطر کمی سیم و بعد به خواط پایه ها . این پایه ها از سیستم قبلی رسیده و دیگه حالو حوصله گشتن دنبال پایه رو نداشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنوم . راجب سوراند ها باید بگم به دودلیل این جوری شد اول به خاطر کمی سیم و بعد به خواط پایه ها . این پایه ها از سیستم قبلی رسیده و دیگه حالو حوصله گشتن دنبال پایه رو نداشتم
    شما اگر امکان زدن پایه ها به دیوار رو داشته باشید یه سر به سایت زیر بزنید.پایه های خوبی داره با قیمت مناسب و قابلیت چرخش و ....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کس دیگه ای نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ تازگیا یه گیرنده داده x.vision که مثل اینکه یه آنتن هم داره شکلش هم اینه .
    به نظرتون با این میشه سیگنال گرفت تو یه پاساژ . البته مغازه اونقدرا تو کنج نیست و به بیرون نزدیکه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    یه سوال داشتم که زیاد با موضوع این تاپیک مرتبط نیست.اما چون زیاد زیادم بی ارتباط نیس اجازه بدید مطرح کنم.
    میخواستم مطلع بشم از این موضوع که:
    1-آیا با HDMIمیشه فیلم 3Dدید؟یا حتما باید بلوری تهیه بشه؟
    2-آیا امکان سه بعدی دیدن به شکل زیر هست:
    کابل HDMIدی وی دی پلیر رو به لپ تاپ وصل کنم و فیلم رو اجرا کنم. یعنی کابل HDMIاز لپ تاپ به AMp 520 Pioneerو از اون به تی وی سه بعدی وصل باشه .آیا به این شکل امکان سه بعدی کردن تصویر هست؟
    3-با USB چه طور؟ممکنه؟

ممنون از لطفتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام منم یه سوال داشتم من تو خونم یه ال سی دی سامسونگ دارم یه PS3 و کامپیوتر می خواستم برای اینا یه اسپیکر 5 کاناله بگیرم که هم بتونم همه رو با هم وصل کنم هم این که ورودی اپتیک داشته باشه که رسیدم به z906 لاجیتک حاضرم بودم 800 900 براش هزینه کنم اما یکم که تو اینترنت گشتم مردد شدم الان رسیدم به گزینه ی 1312 denon حالا نمی دونم کدوم رو باید انتخاب کنم یا اصلا چه انتخاب های دیگه ای تو این رنج قیمت دارم البته اینم بگم که کیفت در اولیت اول هست برام قدرتش هم اینقدر باشه که اگه مراسمی چیزی تو خونم بود بتونه جوابگو باشه اگه امکاناتش هم کامل باشه اعم از ورودی و استاندارهای بخش دیگه چه بهتر

فقط لطفا اینم بپرسم که 1312 آمپلی با اسپیکر هست یا باید اسپیکر و ساب و سوا بخرم در این صورت اونا رو باید چی بگیرم.
    Last edited by redlikelove; 17-08-2012 at 10:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با توجه به اینکه نظرتون در مورد بلندگوهای بوکشلف مثبت هست می تونید مدل 1312xp دنون رو تهیه کنید.
    دوست عزیز قبلا که گفتم من سینمای خانگی نمیخوام یعنی فعلا جای مناسب ندارم ،من یه سیستمی میخوام که هم ورودی و خروجی نسبتا زیاد داشته باشه و هم فعلا بتونم جدا یه جفت باند بهش وصل کنم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام منم یه سوال داشتم من تو خونم یه ال سی دی سامسونگ دارم یه PS3 و کامپیوتر می خواستم برای اینا یه اسپیکر 5 کاناله بگیرم که هم بتونم همه رو با هم وصل کنم هم این که ورودی اپتیک داشته باشه که رسیدم به z906 لاجیتک حاضرم بودم 800 900 براش هزینه کنم اما یکم که تو اینترنت گشتم مردد شدم الان رسیدم به گزینه ی 1312 denon حالا نمی دونم کدوم رو باید انتخاب کنم یا اصلا چه انتخاب های دیگه ای تو این رنج قیمت دارم البته اینم بگم که کیفت در اولیت اول هست برام قدرتش هم اینقدر باشه که اگه مراسمی چیزی تو خونم بود بتونه جوابگو باشه اگه امکاناتش هم کامل باشه اعم از ورودی و استاندارهای بخش دیگه چه بهتر

فقط لطفا اینم بپرسم که 1312 آمپلی با اسپیکر هست یا باید اسپیکر و ساب و سوا بخرم در این صورت اونا رو باید چی بگیرم.
    سلام
    دوست عزیز شما نمیتونید سینما خانگی رو با اسپیکر مقایسه کنید.سینما خانگی آمپ قوی نسبت به اسپیکرداره.
    دنون 1312گزینه خوبیه و به گفته دوستان صدای نرمی داره.شامل یه پک بلندگو و آمپ قوی است.فقط میتونید یه پلیر بهش اضافه کنید که سر جمع فک کنم حدود 1تومن بشه.
    قیمت لاجیتک مذکور توسط شما هم الان فکر کنم 900به بالا باشه که به نظرم شما بخشی زیادی از این پول رو فقط به برند لاجیتیک میدیدو نه صدا.
    Last edited by amir-2012; 17-08-2012 at 22:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •