رشته شما رو نمیدونم.....چون توی رشته ما تمام پروژه های پیش نیاز دارن گفتم که شما هم حواستون باشه..اگه نداره که هیچ.....البته بعضی دروس هم مینویسن بعد از گذراندن فلان واحد..اونم حواستون باشه...پروژه پیش نیاز نداره,درسته؟
رشته شما رو نمیدونم.....چون توی رشته ما تمام پروژه های پیش نیاز دارن گفتم که شما هم حواستون باشه..اگه نداره که هیچ.....البته بعضی دروس هم مینویسن بعد از گذراندن فلان واحد..اونم حواستون باشه...پروژه پیش نیاز نداره,درسته؟
آقا این دانشگاه آزاد شورشو درآورده دیگــــــــــــــــــــــ ـه من اصلا تو آزمون غیرپزشکی امسال شرکت نکرده بودم اما الان تو تکمیل ظرفیت از آزمون پزشکی به غیرپزشکی رشته هایی رو برام با احتساب سهمیه قبولی زدن. یعنی سال دیگه نمیتونم از سهمیه بسیجی فعال تو کنکور استفاده کنم ؟
کجا نتایج تکمیل ظرفیت رو اعلام کردن؟؟؟؟
azmoon.net
تکمیل ظرفیت گروه ریاضی کی میاد ؟؟؟
كمك كمك كمك !!!
من پارسال پيش بودم امسال يه كتاب گذاشتم وايسادم پشت كنكو ر!
ميخوام سال بعد هم وايسم من ميتونم سال بعد واسه ازاد برم ثبت نام كنم !
1)بهم دو ترم مرخصي ميدن كه بشينم درس بخونم ؟؟؟؟؟
2)اگه بدن در طي اين دو ترم مشمول سزباري نيستم ؟؟؟؟
3)و اگه من ملي قبول شدم ميتونم اينجا انصزاف بدم برم دانشگاه ملي ثبت نام كنم ؟؟؟؟
و به نظر شما اين روش در خالت كلي جواب ميده !؟؟
خواهش ميكنم زود جواب بديد ؟!
ثبت نام آزمون کارشناسي ناپيوسته نیمسال دوم سال 1390 اغاز شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.میخواستم بدونم شرایط بومی گزینی رشته علوم پزشکی دانشگاه آزاد چه جوریه؟؟؟
تا چه حد تاثیر داره؟؟؟ توی دفترچه که حرفی از بومی نزده.
یه سوال دیگه هم اینکه مثلا بین المللی قشم(آزاد) بومی گزینی داره ؟ یا ملاک تراز و رتبه هست؟؟
کسی خبر داره کدوم تراز ها این دانشگاه(قشم) قبول شدن؟
ممنون میشم جواب بدین
نحوه ثبت نام نوبت دوم آزمون کارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد
گروه آزمون و سنجش: زمان و مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسي ناپيوسته نيمسال دوم سال 90 دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد.به گزارش آفرينش، روابط عمومي مرکز آزمون «دانشگاه آزاد اسلامي» اعلام کرد : ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسي ناپيوسته نيمسال دوم سال 90 اين دانشگاه از ساعت 8 امروز چهارشنبه 18 / 8 /90 از طريق پايگاه اينترنتي به نشانيآغاز مي شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهلت ثبت نام آزمون مذکور تا ساعت 24 شنبه 28 / 8 /90 ادامه خواهد داشت، داوطلبان در اين مدت مي توانند با مراجعه به اين پايگاه به خريد اينترنتي کارت اعتباري ثبت نام از طريق کارتهاي بانکي عضو شبکه شتاب اقدام کنند. دفترچه راهنماي اين آزمون نيز از طريق همين پايگاه قابل مشاهده و دريافت است و داوطلبان در صورت تمايل ميتوانند با مراجعه به دفاتر پستي در سراسر کشور نيز به تهيه دفترچه راهنما اقدام کنند.
آنا:ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 24 روز سه شنبه اول آذرماه تمديد شد.
به گزارش آنا؛روابط عمومی مرکز آزمون «دانشگاه آزاد اسلامی» اعلام کرد :داوطلبان مي توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانینسبت به خرید اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام از طریق کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب اقدام کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دفترچه راهنمای این آزمون نیز از طریق همین پایگاه قابل مشاهده و دریافت است و داوطلبان در صورت تمایل میتوانند با مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشور نیز به تهیه دفترچه راهنما اقدام کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)