ال سی دی های سایز 22 الجی و سامسونگ . همچنین 22 و 26 اینچ پارس. البته کیفیت هیچکدوم FHD نیست.
ال سی دی های سایز 22 الجی و سامسونگ . همچنین 22 و 26 اینچ پارس. البته کیفیت هیچکدوم FHD نیست.
کسی چیزی پیشنهاد نمیده؟
تو این قیمتا میخوای خرید کنی ال سی دی پاناسونیک سری s بخر.
46 سونی خریدم
مدل CX520
قیمت 1.470 با 2 سال گارانتی و گیرنده دیجیتال هم داره
فعلا راضیم
ممنون از دوستان
سلام
بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم
سامسونگ LED 40D5540
ایکس ویژن LED 40IMP9E Digital
اگه گزینه بهتری هست هم بگین
سایزش نهایت 40 باشه
LED باشه
زیر 1100000 تومن باشه
دوست عزیز معلومه که سامسونگ بهتره اینکه دیگه سوال نداره.
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
دوستان کسی تصویر این دو مدل تلوزیون رو در کنار هم دیده و مقایسه کرده؟
SONY NX720 VS Samsung D7770
از این مانیتور تی وی هام باشه خوبه
قیمتاشم خوبه
من خودم چند مدل رو دیدم از اینترنت با این بودجه فقط نمیدونم کدوم بهتره یا مدل بهتری هم هست یا نه
فقط این چند مورد رو میخوام
.....
full hd 1080p
کیفیت تصویر خوب
عمر خوب یه سه سالی رو حداقل عمر مفید کنه
5540 خوب نیست ایکس ویژن هم بد نیست اما اصلا قیافه و مالتی مدیا خوبی نداره شما D5550 بخر قیمتش ما می دیم 1.120.000 اما امروز یه مشتری می گفت جای دیگه 1.070.000 هم بهش قیمت دادن که بعید نیست راست گفته باشه الان خیلی ها زیر فروشی می کنند به هر حال پیشنهاد من D5550 و قطعا حدود 1.100.000 گیر خواهید آورد.
به هیچ عنوان 5540 نخرید فقط یک پورت HDMI داره و این حتی اگر الان براتون مهم نباشه بدن دردسر میشه .
Last edited by hapalii; 25-12-2011 at 01:13.
سلام. مبارکتون باشه. اگه میشه لطف کنید چندتا عکس از تصویر تلویزیونتون از شبکه های داخلی بذارید. آخه من چند وقته میخوام این مدلو بگیرم ولی هر کسی یه چیزی میگه. یکی میگه سامسونگ بهتره. یکی میگه سونی دیگه مثل قبلا خوب نیست. خلاصه توش موندم. اگه بتونید از تصویر شبکه های داخلی (1 و 2و 3 و 4 و 5) که با گیرنده دیجیتالش گرفتید چندتا عکس بذارید کمک خیلی بزرگی به من کردید. در ضمن سلام منو به مردم شیراز و خیابونای قشنگش برسونید. ما که چندساله از شهرمون دوریم و دلمون برای دیدنش لک زده.
درود بر همه دوستان
می خوام یه LCD یا LED سایز 42 تا رنج قیمتی 1.2میلیون بخرم.
پیشنهادتون از برند LG چیا هستش؟آخه فقط LG رو می تونم قسطی بخرمو واسم مناسب تره.
آیا واقعا کیفیت این برند با سامسونگ و سونی رقابت می کنه و تو این رنج قیمت و از این برند تلویزیون مناسبی میشه انتخاب کرد؟
پیشاپیش سپاس از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)