تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 682 از 1211 اولاول ... 1825826326726786796806816826836846856866927327821182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داشتم مسترليگ رو مي رفتم يه چيز ديگه هم فهميدم
    تيمي كه در يه فصل قهرمان اروپا ميشه با قهرمان آمريكاي لاتين مسابقه اي رو انجام ميده بنام Konami Cup كه جايزه اش هم 3 ميليونه
    من رفتم با بوكاجونيورز افتادم و 3-0 بردمش و 3 ميليونم جايزه گرفتم
    شايد بتونه كمكتون بكنه
    اينم يه عكس از نماي قهرمانيم در جام كونامي در مسترليگ
    كونامي (كه فقط يه فينال بود) و هم جام اروپا(همون که منوهاش قرمز هست) برای من توی همین هفته اتفاق افتاد.البته اروپا توی bal اتفاق افتاد و کنمی توی مستر لیگ.
    ---------------
    اينم جواب بديد ممنون:
    من توي منوي ها مستر لیگ که در حال چرخشم یه دفعه بازی توی لودینگ بین دو منو قفل می‌کنه و مجبور میشم alt+f4 بگیرم آیا جوری می‌شه این مشکل رو برطرف کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه سوال.بازی آنلاین در چه حاله؟میشه بازی کرد یا مثل 2009 ضدحال خوردیم؟
    قابلیت شبکه داره بازی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

یه سوال.بازی آنلاین در چه حاله؟میشه بازی کرد یا مثل 2009 ضدحال خوردیم؟
    قابلیت شبکه داره بازی؟
    قابلیت شبکه که نداره ولی 2009 رو میشد آنلاین بازی کرد ولی کرک وبرنامه جانبی میخواست

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كونامي (كه فقط يه فينال بود) و هم جام اروپا(همون که منوهاش قرمز هست) برای من توی همین هفته اتفاق افتاد.البته اروپا توی bal اتفاق افتاد و کنمی توی مستر لیگ.
    ---------------
    اينم جواب بديد ممنون:
    من توي منوي ها مستر لیگ که در حال چرخشم یه دفعه بازی توی لودینگ بین دو منو قفل می‌کنه و مجبور میشم alt+f4 بگیرم آیا جوری می‌شه این مشکل رو برطرف کرد؟
    خب منم گفتم ديگه
    تيم قهرمان اروپا با قهرمان امريكاي لاتين بازي مي كنن

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم امروز بازی رو تهیه کردم واقعا عالی خیلی حال می ده
    فقط یه سوال داشتم در مورد پنالتی زدن
    بعضی اوقات مثلا می زنی به شمت راست خودش میزنه سمت چپ !!!! نمی دونم چرا؟؟؟( با جوستیک بازی می کنم) قضیش چی؟؟؟ نسبت به نسخه ی 2009 یکم سختر شده پنالتی زدناش
    اینم یه عکس که خودم گرفتم (البته سایز و کیفیت رو اوردم پایین که سبکتر بشه حجم عکس) نتیجرو بچسب

========
    یکی مشکلی هم که داره بازی وقتی در حال دویدن هستی اون شماره ی بالای سرت لرزش داره!!! (می شه درستش کرد؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    سریال نامبر واسه نصب یازی رو میخواستم.(اضطراری)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دسوتان پی اس بازم
    من خودم فیفا بازی میکنم و ازش هم دلخورم که چرا اینجوریه ولی وجدانا" شما ها که ماشااله این همه صفحه رو پیش گرفتید تا رسیدید به اینجا اون چیزای که کونامی گفته بود و شما ها هم انتظار دارید چطوری بود درکل اون توقعی که داشید رو براتون انجام داده ؟؟؟

البته منتطقی باشید و تعصب نداشته باشید
    ممنون

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلام دسوتان پی اس بازم
    من خودم فیفا بازی میکنم و ازش هم دلخورم که چرا اینجوریه ولی وجدانا" شما ها که ماشااله این همه صفحه رو پیش گرفتید تا رسیدید به اینجا اون چیزای که کونامی گفته بود و شما ها هم انتظار دارید چطوری بود درکل اون توقعی که داشید رو براتون انجام داده ؟؟؟

البته منتطقی باشید و تعصب نداشته باشید
    ممنون
    نظر من که اینه
    درسته که konami یکم بد قولی کرده ولی درکل بازی خیلی قشنگتر و زیادتر از حد انتظار ظاهرشده .
    من نمیدونم چرا بعضی از سایت ها بخصوص سایتهای فارسی مثل پردیس گیم اینقدر از بازی بد می گن و نیمه ی پر لیوان رو نگاه نمکییند.
    ولی نقد پردیس واقعا جالبه چون میگه بازی ازنظر گرافیکی از نسخه ی قبل کمتره در صورتی که این کاملا اشتباه هست و هرکسی که اگه با دقت هم نگاه نکنه این استادیومهای زیباتر از همیشه - چهره ی زیبای بازیکنها با طراحی فوق العاده(که از هر بازی نسل حاضر از نظر طراحی برتر شده) - چمن که نسبت به نسخه قبل از زمین تا آسمون تغییر کرده (فقط 3D نیست )- محیطهای گرافیکی و منوهای زیبا و جذاب و خیلی موارد دیگه.
    واما تمیدونم آیا این قبیل سایتها و حتی بعضی از بچه های همین جا یعنی واقعا این تغییرات گرافیکی و حتی تغییر تا سرحد امکان گیم پلی (با این موتور فوق قدیمی ) که دیگه از این بهتر نمیشد یا افزوده شدن تکنیکها و موشن کپچر به بازی و یا حتی مستر لیگ و لیگ اروپا و حتی BAL و یا چمپونز لیگ (;که فیفا باید تو خواب ببینه ) رو نمی بینند و اینقدر سطحی ازش میگذرند و به چیزهای پیش پا افتاده مثل زمان پاسخگویی گیر میدند .
    این واقعا نامردیه که کونامی رو به خاطر یکی دو تا اشکال زیر سوال ببریم درصورتی که اگه من یکی بخوام اشکالهای Fifa رو بگم فکر کنم یه چند صفحه ای به درازا بکشه.
    ولی کلا من شما دوستان عزیز رو به بازی کردن این یازی زیبا دعوت می کنم و از همه ی شما می خوام که به نیمه ی پر لیوان نگاه کنید . البته میدونم که شاید بعضی مشکلات شمارو نا امید کنه.
    ببخشید که زیاد شد.

9. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون که توجه کردی من به شما میگم یه طرفدار با سبک رو روش چون همه چیز رو خوب کفتی راستی چرا دور کنکور خط کشدی
    مگه کنکور نداری (خودت گفته بودی )
    ممنون

داره خودمونی میشه mandbigS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا جمیعا سلام ... من جدیدا pes بازی می کنم ... می خوام بدونم چطوری میشه کفش وارد بازی کرد ؟ با کیت سرور زدم اما کفشا تو قسمت edit بازیکنا حذف شدن ... یعنی می رم تو قسمت کفش عکساشون نیست ... می خوام بدونم روش کاملتر و بهتری نداره ؟ مثلا تو فیفا یه نرم افزار هست به اسم Creation master که واقعا کارش عالیه ... راهنماییم می کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •