باور کن انقدر مشکلات تو زندگیم هست که حوصله تازه به دوران رسیده هایی مثل همایون رو ندارم.
ترجیح میدم تغییر اشتراک بدم تا درگیری.
فعلا دارم بررسی میکنم ببینم از کدوم شرکت اکانت بگیرم.
فعلا نظرم اسیاتک هست.شایدم برم سراغ بیست نت.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
باور کن انقدر مشکلات تو زندگیم هست که حوصله تازه به دوران رسیده هایی مثل همایون رو ندارم.
ترجیح میدم تغییر اشتراک بدم تا درگیری.
فعلا دارم بررسی میکنم ببینم از کدوم شرکت اکانت بگیرم.
فعلا نظرم اسیاتک هست.شایدم برم سراغ بیست نت.
اگه از تو سایت شارژ میکنی بالای سایت نوشته:
توجه: در صورتي كه از سرويس هاي حجمي استفاده مينماييد و زودتر از موعد حجم مصرف خود را به اتمام
رسانيده ايد، تاريخ تمديد مجدد سرويس خود را با كليك بر روي لينك روبرو ، به روز نماييد. -به روز رسانی-
روی بروز رسانی بزنی همون لحظه فعال میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saurron; 18-09-2012 at 11:50.
عزیزانی که بیسنت دارن.توی سایت در قسمت تعرفه ها یه اینترنت نامحدود داره و یه اینترنت پرسرعت نامحدود فرق این دوتا چیه؟مثلا 512 هردو سرعتشون چجوریاست؟ممنون
من خودم خطم رو آسیاتک رانژه هست میخواستم بدونم که 256 نامحدود طلایی سرعتش چقدر هست و آیا سرعت اون دوتا بالایی بالاتر هست؟اصلا ارزش داره به خاطر اونا برم بیسنت؟
اون اینترنت نامحدود نیست عزیز. اینترانت هست. همون شبکه داخلی، یعنی به هیچ دردی نمیخوره.
دوستان یه سوال دارم
اگر مودم وایرلس رو ی ppoe باشه
برای استفاده از شبانه مجانی باید سر ساعت مثلا 2 مودم رو خاموش روشن کنم یا نه؟
.
راهنمایی بفرمایید.
دوستان یه سوال دارم
اگر مودم وایرلس رو ی ppoe باشه
برای استفاده از شبانه مجانی باید سر ساعت مثلا 2 مودم رو خاموش روشن کنم یا نه؟
ببخشید خطای دید بود.
کسی میدونه 512 نامحدود بیسنت سرعتش چجوریه؟سرعت 256 نامحدود آسیاتک چطور؟و این که چرا اینقدر اختلاف قیمت دارند نامحدود آسیاتک و بیسنت؟بازم ممنون
از آسیاتک خبر ندارم ولی اینطور که بچه های بیست نت میگن سرعت 512 نامحدود حدود 58_60 کیلوبایت باید باشه
اسیاتک اینطور که به من گفتند یک پله بالاتره نامحدود طلاییش مثلا 128 اش 256 میبندن ولی قیمتش بالاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)