سلام
اولا که مبارک باشه
دوما این جور تستها زیاد مطمین نیستن شما برای اینکه بدونی سرعتت خوبه یا نه با نرم افزار IDM یه فایل که لینک مستقیم داره را دانلود کن و سرعتت باید دور و بر 16 باشه ....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
اولا که مبارک باشه
دوما این جور تستها زیاد مطمین نیستن شما برای اینکه بدونی سرعتت خوبه یا نه با نرم افزار IDM یه فایل که لینک مستقیم داره را دانلود کن و سرعتت باید دور و بر 16 باشه ....
فرق art با eco چیه ؟
بعدم من چند وقته نمیتونم از سایته شاتل ببینم چه قدر اپلود دانلود داشتم . پشتیبانی آنلاین هم که خدا خیر بده فقط میگه سلام فلانی هستم دیگه جواب نمیده![]()
art کلا کیفیتش بهتر از eco هست
art قیمتش بیشتره
ترافیکش در ماه بیشتره
علاوه بر شبانه رایگان 5 شنبه و جمعه رایگان داره
نوسان خیلی کمی داره و ............
خب باید یکمی صبر کنی برای منم بعضی مواقع دیر جواب میدنپشتیبانی آنلاین هم که خدا خیر بده فقط میگه سلام فلانی هستم دیگه جواب نمیده![]()
من از دیروز بعد از ظهر قطعی زیاد دارم
بعدش که دوباره وصل میشه
لینکهای مستقیم media fire دانلودشون دیگه از ادامه دانلود نمیکنن
فکر میکنم اینترنت IP عوض میشه
لطفا از سایت هایی که ip رو میگن معرفی کنید
آقا يه چيزي !
من با وايرلس لپ تاپ گشتم و توي خونه چهار - پنج تا شبكه پيدا كردم. يكيشون رمز نداره!
به اوني كه رمز نداره وصل ميشم اما صفحه باز نمي كنه ! دليلش چي مي تونه باشه ؟
بايد آي پي ست كنم يا..... ؟!![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کنسول مودم به راحتی میشه IP رو دید.
اگر هم اتصال از نوع Bridge (شماره گیری توسط ویندوز) باشه، از توی خود ویندوز میشه دید.
براي من كه بيش تر از 1 ساله IP عوض ميشه! بيچاره ام كرده اين شاتل. پشتيبان حضوري هم هيچ غلطي نتونست كنه. (اولش همچين كاپشن در اورد انداخت رو صندلي فكر كرد خيلي حاليشه بعداً مثل اين شكلك خشك شد!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من از شاتل ECO-128 گرفتم سرعت دانلود بین 6-7 کیلوبایت در ثانیه است فکر می کنید مشکل از پی باشه؟
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)