این پینگ قضیش چیه؟!
بالا باشه چی میشه؟!
من هر چی میگردم متوجه نمیشم!
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
راهی برای کمتر کردنش هم هست؟!![]()
این پینگ قضیش چیه؟!
بالا باشه چی میشه؟!
من هر چی میگردم متوجه نمیشم!
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
راهی برای کمتر کردنش هم هست؟!![]()
هر سرویسی میگیرید صبا نگیرید که مشتریاش دیگه زیاد شدن و میخواد از شرشون راحت بشه !!!
چه گزینه ای خوبه؟
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
بگردی چندجا تو فروم توضیح کامل داده ، ولی خلاصه اش اینه که برای بازی کردن آنلاین هرچی پینگت کمتر باشه بهتره و هرچی بالاتر بدتر !
سلام
سرعت دانلود adsl امپراطور چطور هست؟
مثلا من 128 شاتل دارم اما با 70 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم. می خواستم ببینم امپراطور نیز همین حالت رو داره؟
اقا من از شاتل با سرعت 128 گرفتم با حداکثر 50 دانلود میکنه میخوام یه شرکت باشه که من با 100 دانلود کنم
حالا شرکتی وجود داره که من ازش 128 بگیرم با 100 دانلود کنه اگه کسی میدونه جواب بده
این چند تا عکس از برنامه ی DU METER گرفتم که باعث تعجبمه !
من شب سیستم رو گذاشتم رو دانلود صبح دیدم با کمال ناباوری حدود 500 مگ بیشتر دانلود نکرده (512 و از 1 تا 8 شب_ سرعتش معمولاً 50 الی 60 هستش)
بعد صبحش برنامه ی DU METER می نویسه که 2 گیگ دانلود شده !!! نمیدونم اشکال از کجاست ؟ چند روزه که حجم اکانت روزانم هم بطور نامتعارف کم میشه البته نه اینقدر !یعنی DU METER مشکل داره ؟؟ راستی اون Trojan Killer که آقا مهرداد معرفی کردن نصب کردم و اسکن کردم الان دیگه تروجان نیست .
آخه تعجبم اینه که IDM اینقدر دانلود نکرده که این نوشته از 1 تا 8 صبح !!!
راستی وقتی دیسکانکت میشم برنامه ی DU METER هنوز واسه خودش ترافیک ثبت میکنه !!! نگاه کنین :
![]()
شما ببین تو option , وقسمت General کانکشنت تیک خورده باشه و نه اون LOcal area connection
اقا کدوم isp بهترین پینگو داره تو شیراز ؟
راستش خیلی مهمه برام !
از نون شب واجب تره![]()
برای بازی یا ر.س.ی.ور
اول داتک
بعد صبانت
بعد سرویسای آرت شاتل/
البته مثل اینکه صبا جدیدا مشکل پیدا کرده.
بازی آنلاین میکنـی بالا باشه وای مصیبتا ...بالا باشه چی میشه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)