سلام دوستان
سلام
من مودم وایرلس گرفتم ولی حالا موتوجه شدم که مادر بردم کارت شبکه onboard نداره .
الان می خوام بدونم که کارت شبکه قیمتش چنده و مدلی دارن که هم وایرلس باشه هم کابلی (rj45)???
یه کارت شبکه کابلی (LAN) خوب در حد خونگی حدود 10 تا 15 تومنه ولی کارت های شبکه وایرلس از 45 تومن شروع میشه. کارت شبکه ای که هم LAN رو ساپورت کنه و هم Wireless نداریم.
مدل مودم شما رو نمی دونم ، ولی قطعا علاوه بر wireless باید LAN هم داشته باشه. اکثر کاربرهای خونگی (ازجمله خودم) مودم رو با LAN به PC وصل میکنن و از وایرلس واسه laptop و mobile استفاده می کنن.
شاید این پست مفید باشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------
کدوم پست ؟
رانژه شده
چراغ STATUS و LAN و POWER روشن میشن فقط
ACT روشن نمیشه
مودم هم یه جا دیگه امتحان کردم سالم بوده
دیگه نمی دونم باید چیکار کنم
شما مودمت به ISP و Internet وصله ، تو سیستم و مودم همه چی رو بذار رو اتومات:
کد:
----------------------------
سلام بچه ها
می خوام از شرکت فن اوا adsl بگیرم.
می خواستم مودمو خودم بگیرم.
یه سوال کلی داشتم فرق مودمها با هم چیه؟
من چه مودمی بگیرم که عالی باشه؟
تو ایران فرق مودم ها مثل تفاوت BMW و پیکان تو ترافیکه.
هر دو یه سرعت میرن و فقط بحث امکاناته. درنتیجه تفاوت اصلی در :
1- داشتن LAN تنها یا LAN با Wireless هستش.
2- داشتن یا نداشتن Firewall (که بجز مدل های محدودی همه دارن)
3- داشتن امکانات اضافی مثل USB واسه شبکه کردن دائمی Printer و فلش مموری تو شبکه
من 5 ساله Asus درام. یه چرخ کوچیک هم تو فروم بزنی ، میبینی که هیچ ISP ای به مدل هاش گیر نمیده. ضمناٌ Firmware داخلیش بسیار عالیه و بدون کوچک ترین دردسری به ISP وصل میشه.
درحال حاضر بیشتر دوستان Asus و Tp-Link و Linksys دارن. من هم wl600g
-----------------------
سلام خدمت همه عزیزان
منم تازه میخوام کم کم adsl خریداری کنم...البته بعد از 1 سال انتظار تو منطقه مخابراتی ما هم راه اندازی شد.gif)
اما سوالات اولیش الان مطرح میکنم اگر چه شاید تکراری باشه ....................
خود شرکت به من قراره مودم Tp-Link بفروشه که قیمت 45 که خود مودم اسپلیتر داره و شرکت مودم خوب دیگه ای هم داره Tp-Link وایرلس دار که حتی میشه رو پشت بوم هم نصبش کرد 125 تومن نظر شما رو در این مورد میخوام به نظرتون مودم مناسبی که هم وایرلس داشته باشه رو بخرم و مدلهایی که شما پیشنهاد میکنید برای ADSL2+؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر از شما عزیزان.gif)
اول ببین Wireless میخوای یا نه؟ اگه آره باید بالای 75 تومن در نظر بگیری.
یعنی چی رو پشت بوم؟ منظور ضد آب بودنشه
مودم رو که تو هر طبقه کار بذاری ؛ معمولا تو طبقات بالا و پائین به راحتی قابل دسترسه. (بستگی به ساختار ساختمان هم داره)
من 1.5 ساله Asus-Wl600g دارم که اون زمان 160 خریدم و الآن شده 105 تومن. همیشه هم روشنه ( به دلایلی نمی تونم خاموشش کنم ). تا حالا هم حتی یک بار کوچک ترین مشکلی نداشتم و در تمام 2 طبقه منزل و حتی پیلوت و حیاط و دفتر کار یکی از دوستان تو کوچه بالائی بهش وصلم.
ادیت: بقول دوست خوبم "هشت بهشت" ، حتی اگه الآن Wireless نمی خوای ، سعی کن wireless دار بگیری ، چون ظرف یکی دوسال دیگه حنما بهش نیاز خواهی داشت.
-------------------------
با تشکر از شما دوستان به خاطر جوابتون
.gif)
امروز زیاد گشتم مدل ایسوز پیدا نکردم میگفتن تو بازار کمه بعد خسته شدم رفتم همون شرکت Tp-Link مدل TD-8840T رو با قیمت 45 تومن خریداری کردم ...مودم وایرلس رو نخریدم ......به نظرتون قیمت مناسبه یا برم تخفیف بگیرم
.gif)
سوالات زیادی دارم که بمونه برا هفته دیگه که قرار وصل کنم
باز هم ممنون
.gif)
.gif)
مبارکه ، ایشالله سالها واست خبرای خوش بیاره و چرخش بچرخه. . .
به نظرم خوب خریدی . اونم این وقت سال. امیدوارم واست مشکل و سوالی پیش نیاد. ولی اومد ، در خدمتیم . . .
---------------------
کسی می دونه شماره پرونده ای که تو سایت 1899 زده چیه ؟
سوالتون رو متوجه نشدم!! 
--------------------------
دوستان بین دو مودم wag54g2 و wag120 n (از شرکت lynksis(sisco)) کدومشون بهتره ؟
تو ایران هیچی !!! ولی Wag120-n از تکنولوژی Wireless-n استفاده میکنه که جدیدتره و به شرط داشتن کارت شبکه مخصوص میتونید تا سرعت Mbps 300 واستون گاز بده ( ما و این همه خوشبختی محاله محاله . . . .)
ولی خیلی ها معتقدن که در کل Performance این مودم حتی در سرعت های پائین از wag54g2 بیشتره .
واسه اطلاعات بیشتر میتونید عباراتی مثل "wag54g2 or wag120n"رو گوگل کنید.
کد:
------------------------
سلام
من میخوام یک مودم adsl بخرم .
مصرفم خانگی هستش .
مودم usb دار میخوام بخرم .
بین دو مودم زیر کدوم دو تا رو انتخاب کنم؟
SMC مال شرکت همارا
یا
TP link از شرکت لایزر؟
کدوم مودم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بین این دوتا برند Tp-Link بیشتر از طرف ISP ها تائید شده (هرچند به تائید اونها نیست و تو مشکلات واسه حذف صورت مسئله ، میگن ما فلان مودم ها رو ساپورت نمی کنیم!!)
هرچند، همون طور که zedeh@le_b@h@l عزیز گفتن (و تو پاسخ های بالا هم عرض شد) Asus توصیه میشه.
آخر مدیرا ما رو به جرم تبلیغ واسه ASUS بن میکنن
. . .ببین کی گفتم . .. خدا یا ما را بیامرز . . 
---------------------
سلام zedeh@le_b@h@l جان ، باهات خط رو خط شدم ؛ کم پیدائی ؟؟!؟ ما مخلص شما و تمام دوستان P30 هم هستیم . . . آره هنوز دارم درسامو پس میدم 
--------------------
موفق باشد . .