تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 682 از 1759 اولاول ... 18258263267267867968068168268368468568669273278211821682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام
    من مودم وایرلس گرفتم ولی حالا موتوجه شدم که مادر بردم کارت شبکه onboard نداره .
    الان می خوام بدونم که کارت شبکه قیمتش چنده و مدلی دارن که هم وایرلس باشه هم کابلی (rj45)???
    یه کارت شبکه کابلی (LAN) خوب در حد خونگی حدود 10 تا 15 تومنه ولی کارت های شبکه وایرلس از 45 تومن شروع میشه. کارت شبکه ای که هم LAN رو ساپورت کنه و هم Wireless نداریم.
    مدل مودم شما رو نمی دونم ، ولی قطعا علاوه بر wireless باید LAN هم داشته باشه. اکثر کاربرهای خونگی (ازجمله خودم) مودم رو با LAN به PC وصل میکنن و از وایرلس واسه laptop و mobile استفاده می کنن.

شاید این پست مفید باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------------------

کدوم پست ؟
    رانژه شده
    چراغ STATUS و LAN و POWER روشن میشن فقط
    ACT روشن نمیشه
    مودم هم یه جا دیگه امتحان کردم سالم بوده
    دیگه نمی دونم باید چیکار کنم
    شما مودمت به ISP و Internet وصله ، تو سیستم و مودم همه چی رو بذار رو اتومات:
    کد:
    ----------------------------

سلام بچه ها
    می خوام از شرکت فن اوا adsl بگیرم.
    می خواستم مودمو خودم بگیرم.
    یه سوال کلی داشتم فرق مودمها با هم چیه؟
    من چه مودمی بگیرم که عالی باشه؟
    تو ایران فرق مودم ها مثل تفاوت BMW و پیکان تو ترافیکه. هر دو یه سرعت میرن و فقط بحث امکاناته. درنتیجه تفاوت اصلی در :
    1- داشتن LAN تنها یا LAN با Wireless هستش.
    2- داشتن یا نداشتن Firewall (که بجز مدل های محدودی همه دارن)
    3- داشتن امکانات اضافی مثل USB واسه شبکه کردن دائمی Printer و فلش مموری تو شبکه

من 5 ساله Asus درام. یه چرخ کوچیک هم تو فروم بزنی ، میبینی که هیچ ISP ای به مدل هاش گیر نمیده. ضمناٌ Firmware داخلیش بسیار عالیه و بدون کوچک ترین دردسری به ISP وصل میشه.
    درحال حاضر بیشتر دوستان Asus و Tp-Link و Linksys دارن.
    من هم wl600g

-----------------------

سلام خدمت همه عزیزان

منم تازه میخوام کم کم adsl خریداری کنم...البته بعد از 1 سال انتظار تو منطقه مخابراتی ما هم راه اندازی شد
    اما سوالات اولیش الان مطرح میکنم اگر چه شاید تکراری باشه ....................

خود شرکت به من قراره مودم Tp-Link بفروشه که قیمت 45 که خود مودم اسپلیتر داره و شرکت مودم خوب دیگه ای هم داره Tp-Link وایرلس دار که حتی میشه رو پشت بوم هم نصبش کرد 125 تومن نظر شما رو در این مورد میخوام به نظرتون مودم مناسبی که هم وایرلس داشته باشه رو بخرم و مدلهایی که شما پیشنهاد میکنید برای ADSL2+؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باتشکر از شما عزیزان
    اول ببین Wireless میخوای یا نه؟ اگه آره باید بالای 75 تومن در نظر بگیری.
    یعنی چی رو پشت بوم؟ منظور ضد آب بودنشه مودم رو که تو هر طبقه کار بذاری ؛ معمولا تو طبقات بالا و پائین به راحتی قابل دسترسه. (بستگی به ساختار ساختمان هم داره)

من 1.5 ساله Asus-Wl600g دارم که اون زمان 160 خریدم و الآن شده 105 تومن. همیشه هم روشنه ( به دلایلی نمی تونم خاموشش کنم ). تا حالا هم حتی یک بار کوچک ترین مشکلی نداشتم و در تمام 2 طبقه منزل و حتی پیلوت و حیاط و دفتر کار یکی از دوستان تو کوچه بالائی بهش وصلم.

ادیت: بقول دوست خوبم "هشت بهشت" ، حتی اگه الآن Wireless نمی خوای ، سعی کن wireless دار بگیری ، چون ظرف یکی دوسال دیگه حنما بهش نیاز خواهی داشت.

-------------------------
    با تشکر از شما دوستان به خاطر جوابتون
    امروز زیاد گشتم مدل ایسوز پیدا نکردم میگفتن تو بازار کمه بعد خسته شدم رفتم همون شرکت Tp-Link مدل TD-8840T رو با قیمت 45 تومن خریداری کردم ...مودم وایرلس رو نخریدم ......به نظرتون قیمت مناسبه یا برم تخفیف بگیرم
    سوالات زیادی دارم که بمونه برا هفته دیگه که قرار وصل کنم
    باز هم ممنون
    مبارکه ، ایشالله سالها واست خبرای خوش بیاره و چرخش بچرخه. . .
    به نظرم خوب خریدی . اونم این وقت سال. امیدوارم واست مشکل و سوالی پیش نیاد. ولی اومد ، در خدمتیم . . .

---------------------

کسی می دونه شماره پرونده ای که تو سایت 1899 زده چیه ؟
    سوالتون رو متوجه نشدم!!

--------------------------

دوستان بین دو مودم wag54g2 و wag120 n (از شرکت lynksis(sisco)) کدومشون بهتره ؟
    تو ایران هیچی !!! ولی Wag120-n از تکنولوژی Wireless-n استفاده میکنه که جدیدتره و به شرط داشتن کارت شبکه مخصوص میتونید تا سرعت Mbps 300 واستون گاز بده ( ما و این همه خوشبختی محاله محاله . . . .)
    ولی خیلی ها معتقدن که در کل Performance این مودم حتی در سرعت های پائین از wag54g2 بیشتره .
    واسه اطلاعات بیشتر میتونید عباراتی مثل "wag54g2 or wag120n"رو گوگل کنید.
    کد:
    ------------------------
    سلام
    من میخوام یک مودم adsl بخرم .
    مصرفم خانگی هستش .
    مودم usb دار میخوام بخرم .

بین دو مودم زیر کدوم دو تا رو انتخاب کنم؟

SMC مال شرکت همارا
    یا
    TP link از شرکت لایزر؟
    کدوم مودم بهتره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    بین این دوتا برند Tp-Link بیشتر از طرف ISP ها تائید شده (هرچند به تائید اونها نیست و تو مشکلات واسه حذف صورت مسئله ، میگن ما فلان مودم ها رو ساپورت نمی کنیم!!)
    هرچند، همون طور که zedeh@le_b@h@l عزیز گفتن (و تو پاسخ های بالا هم عرض شد) Asus توصیه میشه.

آخر مدیرا ما رو به جرم تبلیغ واسه ASUS بن میکنن . . .ببین کی گفتم . .. خدا یا ما را بیامرز . .

---------------------

سلام a6l3i جان... دمت گرم هنوز راهنمایی می کنی ... ایول... معذرت بچه ها ازین این اسپم دلم تنگ شده بود
    سلام zedeh@le_b@h@l جان ، باهات خط رو خط شدم ؛ کم پیدائی ؟؟!؟ ما مخلص شما و تمام دوستان P30 هم هستیم . . . آره هنوز دارم درسامو پس میدم

--------------------
    موفق باشد . .
    Last edited by a6l3i; 02-04-2010 at 19:33.

2. 5 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام مهندس جان .( a6l3i)

به نظر شما مودم وایرلس ( اگه کسی هم مصرف وایرلس نداشته باشه ) بهتر از مودم های معمولی نیست ؟

من خودم اون موقع که مودم خریدم لپ تاپ نداشتم اما وایرلس گرفتم . حالا برادرم با لپ تاپش به اینترنت وصل میشه ( منظورم اینه که آینده را هم باید درنظر داشت . )

4. این کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

ممنون از یاداوری ؛ نکته ی عالی ای بود . .
    مخصوصاٌ الآن که دیگه علاوه بر لپ تاپ ها ، اکثر گوشی های موبایل هم WiFi دارن. خود من هفته ای چند ساعت با موبایلم (X1) وصل میشم.

6. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این مودمو هر شرکتی پشتیبانی نمی کنه... گیر الکی می دن اگر ایسوز بگیری یا tp-link دیگه بهونه ندارن زیادم توی بازار گیر میاد

بین این دوتا برند Tp-Link بیشتر از طرف ISP ها تائید شده (هرچند به تائید اونها نیست و تو مشکلات واسه حذف صورت مسئله ، میگن ما فلان مودم ها رو ساپورت نمی کنیم!!)
    هرچند، همون طور که zedeh@le_b@h@l عزیز گفتن (و تو پاسخ های بالا هم عرض شد) Asus توصیه میشه.

آخر مدیرا ما رو به جرم تبلیغ واسه ASUS بن میکنن . . .ببین کی گفتم . .. خدا یا ما را بیامرز . .
    راستش اخه من می خوام بسته نوروزی همارا رو بگبرم که مودم smc رو با سرعت 128 و محدودیت 5 گیگ داره برا عید با تخفیف میفروشه.

از طرفی هم یکی بهم پیشنهاد کرده تا از یک شرکت دیگه با همون قیمت سرویس اینترنتشو با مودم tp link بخرم .

من من شرکت دومی رو خیلی زیاد نمیشناسم.

می خوام از همارا سرویس بگیرم .

از طرفی شماها میگین asus بگیرم .

منم می خوام کل بسته رو یکجا بگیرم . میترسم این مودم smc رو بگییرم بمونه رو دستم . بعدش اگه بخوام از یک جا دیگه سررویس بگیرم این مودم smc رو قبول نکنن.

گیج شدم.

اصلا اگه این مودم smc خوب نیست پس چرا همارا داره میفروشتش؟نکنه ایرادی داره؟!

8. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navid_nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باز سلام
    دوست عزیز و نازنینم آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوستان دیگه از اینکه جواب سوالمو دادین خیلی خیلی ممنونم

میخواستم در مورد سرویس های که قراره بگیرم بشنوید فقط فقط یکه نخوریدنخندید هااااااااا
    64kb با 2G ترافیک 15 تومن
    96kb آخه تو کجا شما سرعت اینطوری دیدبا 3g ماهی 20 تومن
    128kb با 3g ماهی 30 تومن

نامحدود به ترتیب بالا
    25 تومن
    30 تومن
    40 تومن

حالا بگید من قراره چی بکشم حالا هیچ کدومشون شبها رایگان نداره و سرعت دانلود با 128kb از 16 بیشتر نمیره
    وقتی مقایسه میکنم با شهرهای دیگه یکه میخورم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان
    امیدوارم 13 بدر خوبی داشته باشین

راستش اخه من می خوام بسته نوروزی همارا رو بگبرم که مودم smc رو با سرعت 128 و محدودیت 5 گیگ داره برا عید با تخفیف میفروشه.

از طرفی هم یکی بهم پیشنهاد کرده تا از یک شرکت دیگه با همون قیمت سرویس اینترنتشو با مودم tp link بخرم .
    منم می خوام کل بسته رو یکجا بگیرم . میترسم این مودم smc رو بگییرم بمونه رو دستم . بعدش اگه بخوام از یک جا دیگه سررویس بگیرم این مودم smc رو قبول نکنن.
    گیج شدم.
    خیلی از ISP ها یه سری مودم رو به میزان زیاد وارد می کنن و به مردم با اختلاف 10 تا 15 تومن به زور میفروشن و میگن از ما نخری ، فردا که مشکلی پیش بیآد ، خود دانی!
    خوب شما کدوم شهر هستین و این همارا این بسته 128 با 5 گیگ و مودم smc چند میده؟ و نسبت به سایر زمان ها چقدر تخفیف میده که راغب شدین بخریدش؟

چون اگه فرض کنیم در ایام معمولی ، سرویس 128 ای که میخواید از همارا بگیرید 20 تومن باشه و مودم 50 تومن =70 تومن ، ممکنه (قطعاٌ) مودم رو تو بازار میتونید 40 تومن بخرید که با سرویس 128 میشه 60 تومن .
    حالا تو عید میآد مقدار سودش از مودم رو کم میکنه و تازه میرسه به قیمت حالتی که شما غیر از عید از بازار می گیرید. و میگه 10 تومن تخفیف برای گل روی مشتریان ارجمند ایران زمین ... در آغاز سال کار و همت مضاعف!!!
    ( امیدوارم گیج تر نشده باشین و تونسته باشم منظورم رو برسونم!)

ادیت شد: (در صفحه بعد هم یکی از دوستان و خود من چندتا پاسخ دیگه واستون زدن)

شما میتونید تو بخش سرویس اینترنت پرسرعت اول ببینین همارا بهتره یا اون ISP دیگه؟
    کد:
    ----------------------

باز سلام
    دوست عزیز و نازنینم آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوستان دیگه از اینکه جواب سوالمو دادین خیلی خیلی ممنونم

میخواستم در مورد سرویس های که قراره بگیرم بشنوید فقط فقط یکه نخوریدنخندید هااااااااا
    64kb با 2G ترافیک 15 تومن
    96kb آخه تو کجا شما سرعت اینطوری دیدبا 3g ماهی 20 تومن
    128kb با 3g ماهی 30 تومن

نامحدود به ترتیب بالا
    25 تومن
    30 تومن
    40 تومن

حالا بگید من قراره چی بکشم حالا هیچ کدومشون شبها رایگان نداره و سرعت دانلود با 128kb از 16 بیشتر نمیره
    وقتی مقایسه میکنم با شهرهای دیگه یکه میخورم
    همینکه لطف کردن که به اینترنت وصل شیم ، جای شکرش باقیه ( هرچند شیرفلکه رو تا ته بستن) ،
    Last edited by a6l3i; 02-04-2010 at 23:53.

11. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام zedeh@le_b@h@l جان ، باهات خط رو خط شدم ؛ کم پیدائی ؟؟!؟ ما مخلص شما و تمام دوستان P30 هم هستیم . . . آره هنوز دارم درسامو پس میدم
    یه مدت که تلفن قطع بود یه مدتم که دیگه جمع کردنو شد فیبر نوری دیگه adsl نتونستم بگیرم رفتم سراغ وایمکس... الانم جدیدا توی تاپیک وایمکس می رم شاید بتونم کسیو راهنمایی کنم.. البته به پای شما نمی رسم

13. این کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

گیج شدم.

شرکت ها برای سود بیشتر با یه شرکت قرارداد می بندن ولی شما بهتره از بازار بخرید با قیمت مناسبتر...

15. 2 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mp4ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    InterNet

پيش فرض

سلام دوستان
    اتصال من از دیروز اگر در حال دانلود نباشم هر 2-3 دقیقه قطع میشه...
    مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان
    اتصال من از دیروز اگر در حال دانلود نباشم هر 2-3 دقیقه قطع میشه...
    مشکل چیه؟
    سلام
    سیستم رو رها که میکنی این جوری میشه ، یا حتی وقتی تو نت Search هم میکنی میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •