تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 682 از 1137 اولاول ... 182582632672678679680681682683684685686692732782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وضعیت کتاب های انتشارات خیلی سبز:
    همونطور که میبینید زبان تخصصی و حسابان چاپ شده و چند کتاب دیگه هم به زودی میاد(اماده چاپ ها)

[[
    Last edited by lmohsen; 08-01-2011 at 22:03.

2. 4 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

پس دوستان خواهشا بگید برای فیزیک 2 پیش چی بگیرم؟!!!!!
    اگه تو فهم مشكل داري فار
    اگه متوسط به بالايي انرژي اتمي
    اگه يه چيز باحال ميخواي انديشه سازان
    ولي پيش 2 هيچي نداره تقريبا ميشه گفت سطح بندي نداره حالا باز جزئي گفتم ديگه!
    من هيچكدوم از اينا رو نداشتم و با توجه به تجربه بقيه دوستان گفتم ولي خودم براي كنكور 89, 30 سال فيزيك پايه و پيش رو خوندم به لطف حق تعالي موفق شدم درصد 4/5 رو كسب كنم

ولي اگه مصلايي براي امسال پيش 2 رو تاليف نكنه من خودم ميرم و انديشه سازان ميگيرم

4. 2 کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    زبان3 شهاب اناری بعد از ویرایش زبان پیش ویرایش نشده؟ اگه آره چقدر تغییر کرده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض تحليلي

كتاب تست براي هنسه تحليلي تو اين موقع سال چه كتابي خوبه؟ ابي قلمچي خوبه؟من خودم نشر الگو را دارم ولي تو هر سوالش يه نكته وجود داره.خيلي وقتم را ميگيره سئوالاش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    زبان3 شهاب اناری بعد از ویرایش زبان پیش ویرایش نشده؟ اگه آره چقدر تغییر کرده؟
    سلام.
    زبان سوم هم ویرایش شده به سبک ویرایش جدید پیش (دو رنگ شده و اموزش واژگان و...) حتی اگه اشتباه نکنم برای امتحانات نهایی هم یه سری سوالات اورده.
    موفق باشی

8. این کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت emperor of light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور...خیلی نزدیک..

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستای گلم. . . این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم. سعی کردم یه لیستی بنویسم که جامع و کامل باشه. این کتابا رو اکثراً یا خودم دارم یا اینکه قبلاً دیدم. لیست اولم مربوط به کتب کنکوری میشه. برای اینکه بچه های دبیرستانی هم استفاده بکنند یه لیست از کتابای کمک آموزشی دوره دبیرستان هم میذارم. البته فقط برای رشته ی تجربی..

1- زیست شناسی: " خیلی سبز" سال دوم و سوم رو خودم دارم. به نظر من کتابای خوبیه و البته سطح بالا . برای اون دسته از داوطلبا که به فکر درصد بالای 70 هستند. سبک ویرایش سال دوم و سومش فرق میکنه. توی سال دوم تستا به سه دسته ی " مفهومی" ، " ترکیبی " و " خط به خط" تقسیم شده. قسمت پاسخنامه هم شامل قسمتهای مختلفیه. مثلاً "مفهوم" ( که مطالب پیچیده ی کتاب رو باز کرده) " ترکیب " ( با سوم و پیش) " حاشیه" و " رفع ابهام". توی سال سوم تستها بازم سه قسمته ولی با کمی تفاوت. " زیر ذره بین" ، " مفهومی و ترکیبی" ( که ای کاش از هم جدا بود) و " تستهای کنکور".
    البته به کسانی که زیستشون ضعیفه توصیه می کنم از " خانه ی زیست شناسی" ( همون زیست گربه) استفاده کنند.
    برای پیش هم خیلی سبز خیلی خوبه.
    در کنار اون اگه واقعاً به فکر درصد خیلی عالی در زیست هستید و وقت خوندن کتاب اضافی رو داریداز این کتابا هم استفاده کنید:
    1- زیست گویای تخته سیاه ( دکتر آرامفر) 2- ژنتیک گویای تخته سیاه 3-ژنتیک جمعیت خیلی سبز .
    انشاء الله دکتر نصری امسال دیگه بدقولی نمیکنه و " ژنتیک مندلی" رو میفرسته به بازار......

شیمی: خیلی از بچه این عقیده رو دارند که " مبتکران" تألیف مهندس بازرگانی بهترین کتاب شیمی هست. چون مطالب رو با زبون خیلی ساده و با چاشنی طنز آموزش داده. البته برای پیش، یه نگاهی به " خیلی سبز هم " بندازید. هر کدوم رو پسندید انتخاب کنید.

فیزیک: برای اول و دوم: اندیشه سازان( اگه گیر بیاد..)
    سوم: خیلی سبز پیش: فار یا نشر الگو

ریاضی: ریاضیات تجربی خیلی سبز. خودم گرفتم. واقعاً خوبه. درسته که تستاش یه کم آسونه ولی قدم به قدم پیش میره. خیلی خوب توضیح داده.

عربی: اگه این دوتا شرط رو دارید از " ایاد فِیلی" استفاده کنید. 1- عربیتون خیلی ضعیفه 2- حوصله خوندن اون حجم زیاد رو دارید.
    ولی به نظر من " همگامان" بهتره.

انگلیسی: جای هیچ بحثی نداره. سوم: مبتکران دکتر اناری پیش: زبان جامع کنکور مبتکران، دکتر اناری
    ریدینگ: درک مطلب مبتکران، بازم دکتر اناری

زبان و ادبیات فارسی:
    توی این دو درس دو تا از انتشارات باهم رقابت دارند . دریافت و کلک معلم ساجدی.
    توی سه مبحث " قرابت معنایی" ، " تاریخ ادبیات" و " واژگان و املاء" بنا به سلیقه خودتون یکی از این دو تا رو انتخاب کنید. ولی توی مبحث آرایه ها کلک معلم واقعاً بهتره.

دین و زندگی: فقط همگامان. اینو چون خودم دارم میگم. خیلی کامله. شک نکنید خوبه......

یه توصیه ی خیلللللللی مهم!!!!
    دلتون رو یک دل کنید و وقتی تصمیم گرفتید که چه کتابی بخرید، دیگه به حرف هیچ کس گوش نکنید.

10. 3 کاربر از emperor of light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

كتاب تست براي هنسه تحليلي تو اين موقع سال چه كتابي خوبه؟ ابي قلمچي خوبه؟من خودم نشر الگو را دارم ولي تو هر سوالش يه نكته وجود داره.خيلي وقتم را ميگيره سئوالاش.
    منم با نشر الگو همين مشكلو دارم من خودم احتمالا آبي كانون بگيرم هم تيپ بندي كرده ( ميتوني از وقت كم آوردي فقط سوالاي تيپ رو جواب بدي ) هم بهترين منبع براي كنكور همون سوالاي سالاي پيشه هم اينكه تعداد سوالاتش بيش از حد زياد نيست قسمت مفهومها و كاربردهاشم بدرد بخوره البته كتاب گاجم براي هندسه خوبه

12. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان کتابای گلواژه بعد امتحانات دی ماه دوباره تغییر میکنه؟ الان بگیرم یا بذارم نزدیک نهایی؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها یه چیزایی بود قبلا به نام پیک گلواژه ! هست هنوز ؟ خیلی سوالاش خوب بود من دنبالشم

دوستان کتابای گلواژه بعد امتحانات دی ماه دوباره تغییر میکنه؟ الان بگیرم یا بذارم نزدیک نهایی؟
    فکر نکنم تغییر کنه

15. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای ریاضیات پایه چه کتابی بگیرم؟
    برای فیزیک رمزینه چطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •