ببین پیام جان
هزینه رانژه رو فقط یه بار میدن اونهم فقط اول دوره
یعنی دیگه از شما هزینه رانژه رو نمیگیره
و یه سرویس اکو 128 با 3 گیگ ترافیک رو رایگان میده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببین پیام جان
هزینه رانژه رو فقط یه بار میدن اونهم فقط اول دوره
یعنی دیگه از شما هزینه رانژه رو نمیگیره
و یه سرویس اکو 128 با 3 گیگ ترافیک رو رایگان میده
به من میگفتی که IQ من چقدره
فرض کنیم مال من کم
مال شما چقدره که رفتین 6 ماهه گرفتین
اونم با این وضع اینترنت ایران(البته خیلی شرمنده)
Last edited by fanoostalaei; 02-06-2011 at 23:39.
شما مگه نمیدونستین که ایران هیچ تظمینی برای هیچ کاری نیست ؟
چطور 1 ساله گرفتین ؟
من تازه 3 ماهشو گرفتم الان پشیمونم
همشون فرصت طلب هستند
الان رسانت هم مثل اوایل نیست و افت کردهع
منتظرم ترافیکم تموم بشه عوض کنم
مگر اینکه سرعتو بیشتر کنند
تازه اسماعیل داداش شماره دوست منو به رسانت داده که ببینید این یوزر سرعتش زیاده پس چرا سرعت من کمه
اونا هم اومدن سرعت دوست منو هم مثل اسماعیل داداش کم کردن![]()
سلام به همه دوستان
1- واقعا فكر اينجا رو نميكردين كه ممكنه همچين كاري بكنن؟ واقعا انتظار داشتين سرعت شما رو هم افزايش بدن؟![]()
برادر من مگه شما تو اين مملكت زندگي نميكنيد؟ درس عبرتي شد تا ديگه خودتونو لو نديد!
2- آخر نامردي و پدرسوخته بازيه اينكه همچين كاري كردن،فقط ميتونم بگم از ته دل متاسفم واسه همچين شركتهاي...!!!
Last edited by urumchi; 03-06-2011 at 00:56.
داداش ببخشین ها . ولی وقتی من 6 ماه گرفتم سرعتم از 116 پایین تر نمیومد . کی میدونست ماکس میخواد سیاستش رو بعد اینهمه سال تغییر بده . در ضمن من 6 ماه گرفتم ولی 7 ماه دادن جایزه . 25 گیگ . یعنی ماهی کمتر از 13500 تومن و 4 گیگ . اونم با سرعت 116 . الان سرعت اومده پایین . مجبورم تا 90/8/1 صبر کنم . بعد 2 مگ میگیرم .![]()
بچه ها سرعت این سرویس رایگان شاتل چنده ؟ یعنی هم مودم میده و هم هزینه ی رانژه رو خودش میده ؟ اگه اینجوری باشه برای خط دومم شاتل میگیرم . idm رو برای ماکس تنظیم میکنم و یه برنامه ی دانلود دیگه رو برا شاتل . عالی میشه .
یکی میشه زحمت بکشه و سرویس های شاتل رو با قیمتش و با سرعتش بگه ؟
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
داداش شما سوال منو توهین فرض کنید من کلا اینترنت رو جمع میکنم ها . من دوست ندارم کسی از من ناراضی باشه .![]()
در مورد این شاتل بیشتر میگی.....؟؟
مخصوصا سرعتاش و این رایگامه که میگی
شرمنده
ولی ببینین شاتل داره یک ماه فقط سرویس رایگان میده که مشترکینی که توان پرداخت هزینه رانژه رو ندارن هم بتونن از خدمات ای دی اس ال استفاده کنن و این هدیه شاتل شامل مودم نمیشه و طرف باید مودم هم تهیه کنه
در مورد سرعت هم من فقط سرعت اکو 128 رو میدونم که سرعت روزانه وشبانه روی 65
وشبانه شاتل هم از ساعت 1 تا 8 صبح "اکانت شبانه هم نمیخواد"
اینم هزینه سرویسها:
![]()
Last edited by fanoostalaei; 03-06-2011 at 03:05.
شبانه به این میگن
اکو 128 شاتل هر ساعت حدود 200 مگ دانلود میکنه که من با 128 صبانت چیزی حدود 15 دقیقه 200 مگ دانلود میکنم
ابن هم سرعت شبانه خودم:
اها راستی شما میتونید از شاتل 2 مگ هم بدون هیچ دردسری بگیرید و با سرعت 250 کیلو از 1 تا 8 دانلود کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)