نمونه سوالاش رو خوندي؟
براي تشريحي معمولا از فصل هاي اخر بيشتر سوال ميدن...قسمت برش متن اينا بود فكر كنم+ فرمول هاي هذلولوي و دايره
نمونه سوالاش رو خوندي؟
براي تشريحي معمولا از فصل هاي اخر بيشتر سوال ميدن...قسمت برش متن اينا بود فكر كنم+ فرمول هاي هذلولوي و دايره
بله...بله در جريانم
اين بحث تفكيك رو كه مي گيد احتمالا در مراكز خاصي اجرا ميشه...اين طرفا كه خبري نيست![]()
شانس مائه دیگه.حالا تو نمره اضافه دادن و امتحان راحت گرفتن و تقلب رسوندن و قبول شدن مرکز ما نمیشه خاص ولی تو بحث تفکیک مرکز ما شد خاص!!!
زیاد؟زیاد یچیز اونورتره.لامصب 600صفحه س و مطالب سنگین.ما از اول ترم نخوندیم و الان باید اسیری بکشیم.4روزو 1بند بخونیم ببینیم چجور میشه کاش سوالا حداقل راحت باشه.یعنی از ترم بعد مثل بچه ی آدم از اولین روزش درسام رو میخونم![]()
منم از ترم پیش می خواستم برای این ترم همینجوری درس بخونم![]()
خدا کمکت کنه اخبی
راستی لپ تاپ برا چی؟ازمون الکترونیکی؟![]()
خب مركز ما توي نمره دادن و تفكيك نكردن ومسائل ديگه خاص هست...
يه استاد داريم كه جزء همين خاص هاست و به همه توي رنج 5.5 تا 5.75 نمره ميده...چه بري سر كلاس چه نري...چه پروژه ببري يا نبري...امتحان بدي يا ندي....خيلي دوسش دارم...ماهه...پروژمم باهاشه![]()
رامین بودی دیگه نه ؟یه دونه تقلب کردم دیگه ... حالا به جایی بر نمیخوره بعد از این هم درس خوندن در مدرسه و دانشگاه یک بار تقلب کنیم ... خدا شاهده در دوران تحصیلم چه در دانشگاه و چه در مدرسه این اولین بار بود
باور کنید کدها و الگوریتم ها رو نگاه میکنم میفهمم که چی میگه ... کلا سر جلسه هنگ کردم ... اشتباه نکنم اسمت باید محسن باشه
hosseincode2008 جون شما چیکار کردی ساختمان داده رو ؟
خلاصه اگر هفته ای یک فصل بخونیم راحت و با نمره خوب همه رو قبول میشیم ... فکر کنم ترم آخر این روش رو پیاده سازی کنیم
دم همگی گرم
پروژه تون چی هست حالا ؟بگید شاید خوب بود ماهم استفاده کردیم
ترم آخرید به امید خدا ؟
Last edited by nits; 06-01-2013 at 20:18.
بچه ها كدومتون اين ترم اين درس ها رو داريد؟
آمار و احتمال مهندسي- رياضيات مهندسي - هوش مصنوعي- مدار الكتريكي1- مدار الكترونيكي- ميكرولنترولر AVR - طراحي و پياده سازي.
همشون مال من نيستا![]()
والا اينقدر توي تشريحي نوشتم كه يه سوال مونده بود ديگه اونو حوصله نكردم بنويسم برداشتم ورقه رو تحويل دادم :دي
استادمون خوبه! ميدونم زياد سخت نميگيره و يه نمره خوب ميگيرم ولي ترس من از فيزيك 2 هست
من اين كتاب آمار رو ترم پيش خريدم و قرار بود برش دارم كه ترسيدم ازش. حالا ميترسم كتابش عوض شه ترم بعد حتما برش ميدارم از ترس ضرر :دي
Last edited by hosseincode2008; 06-01-2013 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)