بستگی داره کجا باشه روغن ریزی. باید دید نشتی کدام ناحیه هست.
شاید روغن سوخته قدیمی هست که داره میریزه و روغن ریزی جدیدی ندارید
بستگی داره کجا باشه روغن ریزی. باید دید نشتی کدام ناحیه هست.
شاید روغن سوخته قدیمی هست که داره میریزه و روغن ریزی جدیدی ندارید
دوستان یک مورد
الان رفتم ماشین روشن زدم و فن زد. 3 دقیقه صبر کردم و فن خاموش نشد. دیگه بیشتر صبر نکردم. 2 ثانیه دکمه کولر رو زدم و خاموش کردم. بعد دیدم دیگه فن کند هم که روشن بود خاموش شده .
کجای کار مشکل داره؟
فشنگی فن دقیقا همان رنگی باید باشه که قبلا روی ماشین نصب بود
سلام ماشین پدرم سمند LX دو هفته هست که خراب شده یعنی اون روزی که از مسافرت برگشتیم بردیمش کارواش موتورش هم شستند هر چی استارت میزنیم روشن نمیشه تا حالا 6 تا تعمیر کار آوردیم به نمایندگی هم زنگ زدیم ولی نمیشه کسی اگه ایرادش رو میدونه بگه
تمام کانکتورها و اتصالات و فیشها ی مربوط به کامپیوتر رله ها و ECU و... باز کرده و خشک کنید. مدتی درب موتور باز باشه و بگذارید آفتاب بهش بخوره تا ذرات آب خشک بشه. باید کامپیوتر اون هم ریست کنید
دوستان لطفا کمک کنید مشکلم بدجوری رو مخم رفته.پراید 131 مدل 94 رو سه ماهه تحویل گرفتم و تازه 1000 تا باهاش رفتم که متوجه روغن ریزی اندکی از زیر موتور شدم.بردم نمایندگی کاسه نمد میل سوپاپ رو عوض کرد دیروز تحویل گرفتم و اومدم خونه دیدم باز روغن ریزی داره.واقعا متعجبم.چی کار باید کرد؟مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
اکثر روغن ریزی های پراید از سمت محل نصب سنسور گردش میل سوپاپ است که دارای دوتا اورینگ بوده و بخاطر طراحی بد زود به زود فرسوده شده و روغن ریزی میکنه. در ادامه واشر سر درب سوپاپ و آخر همه واشر کارتل میتونه مشکل پیدا بکنه.
شل و یا بد بستن فیلتر روغن موتور و صدمه وارد شدن به فشنگی نشانگر روغن موتور هم باعث روغن ریزی میشه.
خودتان با دست موتور را تمیز کنید و بعد در طی چند روز مرتبا چک کنید که روغن از کجا شروع به نشت میکنه؟
با سلام به دوستان عزیز
الان از نمایندگی میام.
دیاگ زدیم و روی 90 روشن و روی 83 خاموش میشد فن. همه چیز اوکی بود. و فن یکسره نشد!
رفتیم مکانیک همون جا و چرخش اب رو نگاه کرد. گفت هیچ مشکلی نیست. و چرخش اب عالی است.گفت اگر ترموستات باشد که باید چرخش اب کند یا قطع شود.
خلاصه همه چیز خوب بود و خواستم ترخیص کنم ماشین رو. اونجا مسئول شون گفت . حالا که اومدی برو گوشه تعمیرگاه صبر کن تا فن یکسره بشه.
ایستادم و دیدم بله یکسره شد. طرف اومد بلای سر ماشین و یک سری نگاه کرد و چیزی نگفت. گفتم یک لحظه من کولر رو خاموش و روشن میکنم و فن ها خاموش میشه و همه چیز درست میشه.
و دید درست میگم.
اخر هم گفت به نظرم از فشنگی فن باید باشه.
یک فشنگی ن از سایپا خریدم و گذاشتم کنار.
یک فشنگی هم از شرکت سامفر گرفتم که معروف هست بهترین هست.
اخر هم امدیم خونه. معلوم نشد چی هست جریان.
فشنگی حرارتی اب هم عوض شدهو و سر قرمز بود و همان سرقرمز انداختم روش.
فشنگی فن هم سر مشکی انداختم.
به طرف گفتن از اتصال بدنه یا رله میتونه باشه. گفت نه . از اونها نیست. 2 بار هم بهش گفتم. شاید از رله باشه . گفت نه.
دو تا رله تکی نو خریدم و گذاشتم. درست نشد.تنها راهش .خاموش و روشن کردن کولر هست
Last edited by Life24; 06-08-2015 at 20:45.
-------------------
Last edited by ali_yari5; 07-08-2015 at 01:23.
آقا این Infiniti i35 ما دیروز حین حرکت"درحالیکه کولر روشن بود" یهو یکمی به ریپ افتاد بعد دیدم از کاپوت کمی دود بیرون میزنه، سریع وایسادم در کاپوت رو باز کردم دیدم آب رادیات "کولنت" زده بیرون و داخل کاپوت خیس شده" متوجه نشدم نشتی از کجا بوده"، بعد در رادیات رو باز کردم دیدم رادیات هیچ آبی نداره ،بعد آب ریختم تو رادیات بعد بدون مشکل ماشین کار کرد، بنطرتون مشکل کجا هستش؟ چرا ماشین ریپ زد؟ دلیل بیرون زدن آب رادیات چی بوده؟" اینم بگم مدتی هست که بوی ضدیخ رو حس میکنم". ممنون
Last edited by ali_yari5; 07-08-2015 at 01:42.
احتمالا بخار آب بود که بواسطه جوش آوردن ماشین بوجود آمده.
آب رادیاتور را باید هر روز چک کنید و دنبال هر نوع نشتی و پوسیدگی در جنتها و رادیاتور و پولکهای آب سیلندر و سرسیلندر و...باشید.
وضعیت روشن و خاموش شدن فن و دقیق کار کردن نشانگر حرارت را هم چک کنید.
از آب رادیاتور مناسب به همراه ضد جوش / زنگ استفاده کنید.
- - - Updated - - -
احتمالا بخار آب بود که بواسطه جوش آوردن ماشین بوجود آمده.
آب رادیاتور را باید هر روز چک کنید و دنبال هر نوع نشتی و پوسیدگی در جنتها و رادیاتور و پولکهای آب سیلندر و سرسیلندر و...باشید.
وضعیت روشن و خاموش شدن فن و دقیق کار کردن نشانگر حرارت را هم چک کنید.
از آب رادیاتور مناسب به همراه ضد جوش / زنگ استفاده کنید.
متاسفانه از راه دور به راحتی نمیشه تشخیص داد و باید حتما ماشین از نزدیک معاینه بشه
شما تقریبا همه کارها را انجام دادید و اینطور که به نظر میرسه مشکل نرم افزاری داره که تابحال کسی متوجه نشده و درست تشخیص نداده و بازهم متاسفانه دیاک زدن و تشخیص اینجور مشکلات توی ماشینهای جدید تبحر خاصی میخواد که همه کس نداره
سعی کنید دنبال جایی که اینجور تعمیرات را به خوبی و با کیفیت انجام میدن باشید تا شاید نتیجه بگیرین.
سلام
اساتید لطفا بفرمائید رله دو قلو پراید UFO منظور چیست؟ یعنی UFO برند اون تولید کننده هست یا نوع خاصی هست؟ چون دیدم دیناپارت زده رله دوقلو فن UFO پراید...
بعد یک سوال دیگر: رله دو قلو بخریم یا 2 تا تکی و بزاریم بغل هم فرق دارد؟ چون رله خود ماشین رو که باز کردم دیدم هر دو تاش یک مقدار ولتاز و امپر دارند و ظاهرا یکسان هستند
Last edited by Life24; 07-08-2015 at 09:46.
سلام دوستان
چند وقتی است که پراید انژکتوری مدل 88 من وقتی کولر میگیرم خاموش میشه. یعنی یه 4 - 5 دقیقه که کولر کار میکنه موتور یک دفعه در حین حرکت یا حتی در جا خاموش میشه. در این حالت ماشین بلافاصله روشن نمیشه و باید چند دقیقهای صبر کنم تا دوباره استارت بزنم و ماشین رو روشن کنم. چند بار که تو اتوبان (موقع ترافیک یا داخل تونل نیایش) این اتفاق برام افتاد و امداد خودروهای سیار رسیدن هر کدوم یه علتی گفتن.
یکی میگفت احتمالاً از شمعها و وایر شمعهاست که عوض کردم یه مدتی مشکلی نداشتم ولی دوباره شروع شد.
یکی میگفت از سیم فیوزیهاست که اونا رو هم عوض کردم بازم درست نشد.
یکی دیگه گفت از پمپ بنزینه. البته پمپ رو عوض نکردم هنوز.
از دوستان متخصص کسی نظری راهنمایی نداره؟
یعنی مشکل برقیه یا چیزه دیگه؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)