تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 682 از 2365 اولاول ... 18258263267267867968068168268368468568669273278211821682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام محمد جان
    مگه برند JBLاونم MKII نظر دادن میخواد برادر.عالیه ولی کم و گرونن.آمپ قوی هم میخواد.من قبل از R15 تو فکر JBL بودم ولی گیر نیاوردم اونی که میخواستم رو.

پس میریم ار هرتز بیرون و دنبال این بچه غول(همین ساب جی بی ال رو میگم) میافتم تا بخرمش!!
    راستی قیمتش چنده ؟؟؟؟
    این تقریبا با همون هرتز 300 یه وات هست فقط 100تا بالا پایین داره !!!!!

حمید صداشو شنیدی ؟؟
    بیشتر به کدوم سمت تمایل داره ؟ همه چی تموم هست یا نه؟
    تو اینجا که ما هستیم فکر نکم کسی بیاره چون همچین چیزی فروش نمیره اصلا !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

..............
    سلام سلام
    من دو جفت باند Kenwood 6979ie دارم بدونه امپ صدای خوبی دارن من یکی از دوستام یه جفتشو رو ماشینش داشت با 6050 بسته بودم براش

تو اینترنت هرچی گشتم اطلاعات فارسی دربارش پیدا نکردم.
    باند خوبیه ؟ کیفیت صداش چطوره ؟ ( هنوز نبستم رو ماشین) در هد خودش و قیمت کیفیتش خوبه
    قیمت نوش چنده ؟ تا اونجایی که من یادم 4 سال پیش 80000 تومن خرده بود
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه هم درباره indash های 7 اینچ سانداستریم دارم
    کیفیت صداشون چطوره ؟مزخرف من داشتم تو مغازم همش و مرجوع کردم
    ارزش خرید داره ؟نه فیلیپس بگیری خیلی از این بهتر سانداستریم تو هدیونیتش خوب نیست بر عکس امپ و ساب و کامپانتاش و خازنش
    قیمت مدل هاش رو هم لطف کنید دیگه خیلی ممنون میشم من اون موقع یعنی 1 سال پیش 350000 تومن تا 450000 تومن میفروختم 4 مدل یا 5 مدل داشت

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

سلام
    من دوتا 3000 جی بی ال و و سراغ دارم کسی خواست بگه البته شاید یکیشو خودم برداشتم

3. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aligolshani66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.من یه سری چیزارو انتخاب کردم.البته با کمک اقای گلشنی و اقا حمید.فقط یه نظر بدین که بهترین و انتخاب کنم.دیگه مزاحم نمیشم.
    1.هدیونیت DEH-P610BT.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2.هدیونیت CZ702.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کدوم یکی بهتره.؟
    3.کامپ JBL 660GTi.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4.کامپ MLK 3 PA2.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کدوم یکی بهتره؟
    5.ساب 12W7AE-3.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    6.ساب SWX-1243D.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کدوم یکی بهتره؟البته JBL MKII بعد این دوتا مد نظرمه.
    7.امپ واسه ساب PDX-M12.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    8.امپ واسه کامپ PDX-F6.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این امپ ها خوبن.؟
    خیلی ممنون ازتون.بازم شرمنده.
    شما از فکر محصولات آلپاین بیا بیرون چو ن قیمتشاش بیش از حد چرت شده تو این سایت میتونی قیمت محصولات آلپاین در ایران رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی فقط پوله آمپات میشه 2400!
    به نظر من هرتز HDP4 و HDP1 بگیر نزدیکه 1100تومن میشه واتش بیشتره و اگه کیفیتش بهتر از آلپاین نباشه کمتر نیست چون محصول بزرگترین شرکت آمپ ساز دنیا یعنی الکترومدیاست و وارد کنندش به خاطر تبلیغ داره محصول رو زیر قیمت جهانی میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد اصل بودنم خیالت راحت میتونی از طریق ایمیل به شرکت هرتز با فرستادن سریال اصل بودنش رو چک کنی.من خودم HDP4 و HSK165XL دارم و هرتز از طریق ایمیل اصل بودنشو تایید کرد خواستی برات فوروارد میکنم.در مورد کامپ اگه JBL 660 GTI گیرت اومد بهتر اگه نیومد همون هرتز 3 تیکه مدل MLK3PA که یه ووفر داره بگیری عالیه نزدیکا 1200.در مورد سابم JL 12W7AE گیرت اومد که بهتر نیومد JBL12GTI MK2 خیلی بهتر از آلپاین هستش اگه نه کیکر CVX124 یا هرتز ML3000 . در مورد هد یونیتم اون کلاریونه خوبه اما جدیده هنوز به بازار نیومده اما یه پایونییر قراره بیاد که محشره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صبر کن بیاند یکی از این دو تا رو بردار چون هم کاملن هم خوش قیمت من خودم منتظر پایونییرم بیاد بگیرم
    Last edited by aligolshani66; 02-02-2012 at 14:07.

5. 2 کاربر از aligolshani66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس میریم ار هرتز بیرون و دنبال این بچه غول(همین ساب جی بی ال رو میگم) میافتم تا بخرمش!!
    راستی قیمتش چنده ؟؟؟؟
    این تقریبا با همون هرتز 300 یه وات هست فقط 100تا بالا پایین داره !!!!!

حمید صداشو شنیدی ؟؟
    بیشتر به کدوم سمت تمایل داره ؟ همه چی تموم هست یا نه؟
    تو اینجا که ما هستیم فکر نکم کسی بیاره چون همچین چیزی فروش نمیره اصلا !!!!!
    سلام
    من صدای 15 رو شنیدم عالیه.بیشتر لو میزنه کوبشش هم خوبه

شما از فکر محصولات آلپاین بیا بیرون چو ن قیمتشاش بیش از حد چرت شده تو این سایت میتونی قیمت محصولات آلپاین در ایران رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی فقط پوله آمپات میشه 2400!
    به نظر من هرتز HDP4 و HDP1 بگیر نزدیکه 1100تومن میشه واتش بیشتره و اگه کیفیتش بهتر از آلپاین نباشه کمتر نیست چون محصول بزرگترین شرکت آمپ ساز دنیا یعنی الکترومدیاست و وارد کنندش به خاطر تبلیغ داره محصول رو زیر قیمت جهانی میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد اصل بودنم خیالت راحت میتونی از طریق ایمیل به شرکت هرتز با فرستادن سریال اصل بودنش رو چک کنی.من خودم HDP4 و HSK165XL دارم و هرتز از طریق ایمیل اصل بودنشو تایید کرد خواستی برات فوروارد میکنم.در مورد کامپ اگه JBL 660 GTI گیرت اومد بهتر اگه نیومد همون هرتز 3 تیکه مدل MLK3PA که یه ووفر داره بگیری عالیه نزدیکا 1200.در مورد سابم JL 12W7AE گیرت اومد که بهتر نیومد JBL12GTI MK2 خیلی بهتر از آلپاین هستش اگه نه کیکر CVX124 یا هرتز ML3000 . در مورد هد یونیتم اون کلاریونه خوبه اما جدیده هنوز به بازار نیومده اما یه پایونییر قراره بیاد که محشره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صبر کن بیاند یکی از این دو تا رو بردار چون هم کاملن هم خوش قیمت من خودم منتظر پایونییرم بیاد بگیرم
    اگر هرتز خواستین به من بگین تا براتون بگیرم.

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_santoz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من سیستم ماشینم آمپیلی4کاناله پایونیر944 آمریکایی و2 کاناله3200 و6975 سری اول(نسل در نسل رسیده)کامپونت اسپیس کنوودوباکس جی بی ال هست!!!!
    میخوام ضبط بخرم راستش موندم پایونیر : ( 7150یا8350btیا یه5250avh مانیتور دار دست 2 )کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    5220avhمانیتور دار دست 2 چقدر می ارزد؟؟؟
    کسی تحویل نمیگیره؟؟؟؟؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال مسخره دارم
    یک جفت باند پایونیر دارم که صدای خوبی داره
    حالا پرشیاخریدم ولی شک دارم که اونو بندازم روش یا نه چون نیاز بهبرش داره آیا راهی پیشنهادی ندارین که برش نخواد
    در شمن خیلی عجیبه که حتی سیستم خیلی توپی برای 206 اومده که دو تکه و عالیه خیلی باحاله ولی هیچی به پرشیا نمی خوره آیا چیزی تصویری بارش سراغ ندارین؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    یه سوال مسخره دارم
    یک جفت باند پایونیر دارم که صدای خوبی داره
    حالا پرشیاخریدم ولی شک دارم که اونو بندازم روش یا نه چون نیاز بهبرش داره آیا راهی پیشنهادی ندارین که برش نخواد
    در شمن خیلی عجیبه که حتی سیستم خیلی توپی برای 206 اومده که دو تکه و عالیه خیلی باحاله ولی هیچی به پرشیا نمی خوره آیا چیزی تصویری بارش سراغ ندارین؟
    ممنون
    نه واسه پرشیا همچین چیزی اختراع نشده. محل قرار گیری ضبطش خیلی افتضاحه.
    نه جایی برا نصب مانیتور داره و نه جایی برا ضبط های بزرگتر.

11. این کاربر از Sound Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل اولم چی؟ ممنون

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    الان قیمت نو و دست دوی این ضبط پایونیر چنده؟ P6050UB
    و همچنین این باند پاونیر ؟ TS-A2003i
    سپاس

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال از دوستان
    من تقزیبا یه سیستم کوچیک جمع و جور کردم میخواستم ببینم باید برق ماشین رو تقویت کنم یا نه ؟ ماشین صفر هست و باطری هم مسلما از این صفرا که ایرانخودرو میزاره رو 405
    سیستمم
    هدیونیت = dxz586 clarion
    باندا = infinity kappa 693.7i
    امپ= sm4_1000 AUTOTEK سری street machine که زیر مجموعه کارخانه ی هایفونیکس هست
    که رو 4 اهم 125 و رو 2 اهم 250 تا میده
    1- به نظر شما سیستم فعلیم چطوره ؟
    2- ایا نیاز هست که برق ماشین تقویت بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •