تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 682 از 2403 اولاول ... 18258263267267867968068168268368468568669273278211821682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان یه چیزی برام خیلی جالبه تو این فروم از تمام کسایی که کاربرای اندیشه هستن 3 تا هیچ وقت مشکل ندارن ولی بقیه دائم دارن از مشکلات قطعی و پینگ بالا صحبت می کنن ، خیلی دوست دارم یه توضیحی در مورد این واسم داشته باشین
    اون سه نفر هم پینگشون پایینه هم اینکه هیچ مشکلی ندارن ، واقعا دلم می خواد بدونم اینا از کجا اینترنت می گیرن و چه سرویسی دارن (سرویس واقعی رو میگم) خدایی با تمام دوستام که کاربر اندیشه هستن صحبت می کنم همه از قطعی سرویس و پینگ بالا می نالن ، دوستان یه راهنمایی کنین ولی راهنمایی درست و حسابی که آدم چه سرویسی بگیره که شرایط شمارو داشته باشه

اینم کاربرای بیچاره

نقل قول:
    نوشته شده توسط 6462 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درست همین مشکل رو من دارم اینترنت چند شبی که قطع میشه روز ها هم گاهی دسی میشه که باید مودم رو یه بار خاموش روشن کنم
    اندیشه خط3 128

خوش به حالت که با خاموش روشن کردن مودم وصل میشه.
    من گاهی اوقات کنتور خونه رو هم قطع و وصل میکنم فایده نداره چه برسه به خاموش روشن کردن مودم!

یه چیزه دیگه هم خیلی جالبه تمام اون کسایی که اینترنتشون رو پینگ خیلی خوب هست پیغام Unable to test packet lost دارن یعنی احتمالا یه جورایی نمی خوان دوستان بدونن که اونا packet lost دارن یا نه
    می شه در مورد این توضیح بدین ؟؟

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

اینم تست پینگ و packet lost من می شه توضیح بدین چرا packet lost شما رو نشون نمی ده

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کی گفته خط 3 مشکل نداره ؟!؟!؟!؟!؟
    من الان خط 3 هستم اشتراک 256 سرعتم از دوستان خط 7 با اشتراک 128 کمتره !
    ضمنا شبها تا ساعت 4 سرعت افتتضاحست و سرعت لود صفحات مثل دایل آپه، قطعی هم کم و بیش دارم
    دوستان خط 3 صبرشون زیاده

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کی گفته خط 3 مشکل نداره ؟!؟!؟!؟!؟
    من الان خط 3 هستم اشتراک 256 سرعتم از دوستان خط 7 با اشتراک 128 کمتره !
    ضمنا شبها تا ساعت 4 سرعت افتتضاحست و سرعت لود صفحات مثل دایل آپه، قطعی هم کم و بیش دارم
    دوستان خط 3 صبرشون زیاده
    دوست عزیز منظور من شما نبودین ، خود اون دوستان می دونن من کیا رو می گم یه نگاه به تست پینگشون بندازین فکر می کنم متوجه می شین منظور من چیه ؟

4. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

هم چنان سرعت شبانه پارس چندان جالب نيست..

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میگم هیچ فرقی بین 256 و 128 نیست؟
    کسایی 512 دارن Downstream چنده؟
    این دقیقا سوال منم هست
    128 داشتم Downstream بود 572
    256 گرفتک Downstream هست 572
    512 بگیرم Downstream چقدر خواهد بود؟

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

اون سه نفر هم پینگشون پایینه هم اینکه هیچ مشکلی ندارن
    به نظر شما پینگ 282 و 298 پینگ خوبیه؟

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

می شه توضیح بدین چرا packet lost شما رو نشون نمی ده
    بنده هم مشتاق توضیح دوستان دراین مورد هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این دقیقا سوال منم هست
    128 داشتم Downstream بود 572
    256 گرفتک Downstream هست 572
    512 بگیرم Downstream چقدر خواهد بود؟

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

به نظر شما پینگ 282 و 298 پینگ خوبیه؟

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

بنده هم مشتاق توضیح دوستان دراین مورد هستم
    دوست عزیز در مورد Downstream هر سرویس دهنده ای تنظیماتش فرق می کنه و باید از همون سرویس دهنده بپرسی که چه تنظیماتی انجام می ده
    بستگی به سایتی داره که بخواین ازش پینگ بگیرین معمولا سایتهای داخل ایران پینگش زیر 100 باید باشه وگرنه افتضاحه
    اگه از دستور tracert استفاده کنی کلیه پینگها از مبدا سیستمت تا سرور جایی که داری بهش وصل می شی رو نشون می ده
    مثلا tracert yahoo.com
    من تاحالا ندیدم ما بخوایم به یه سایت خارجی وصل بشیم و پینگمون زیر 200 باشه مثلا 150 ولی میبینم بعضی از دوستان پینگشون حتی زیر 150 هست . یا اون سرور داخل ایرانه یا اینکه دارن یه کلکی می زنن
    من نمی دونم آیا از چیز پی ان یه جای خاص استفاده کنیم مثلا یه سروری و رو همون سرور پینگ کنیم احتمالا پینگمون میاد پائین یا نه من تاحالا امتحان نکردم ولی مطمئن هستم چند نفر به طور هماهنگ با هم دارن از یه روش استفاده می کنن باید کشفش کرد

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان یه چیزی برام خیلی جالبه تو این فروم از تمام کسایی که کاربرای اندیشه هستن 3 تا هیچ وقت مشکل ندارن ولی بقیه دائم دارن از مشکلات قطعی و پینگ بالا صحبت می کنن ، خیلی دوست دارم یه توضیحی در مورد این واسم داشته باشین
    اون سه نفر هم پینگشون پایینه هم اینکه هیچ مشکلی ندارن ، واقعا دلم می خواد بدونم اینا از کجا اینترنت می گیرن و چه سرویسی دارن (سرویس واقعی رو میگم) خدایی با تمام دوستام که کاربر اندیشه هستن صحبت می کنم همه از قطعی سرویس و پینگ بالا می نالن ، دوستان یه راهنمایی کنین ولی راهنمایی درست و حسابی که آدم چه سرویسی بگیره که شرایط شمارو داشته باشه

یه چیزه دیگه هم خیلی جالبه تمام اون کسایی که اینترنتشون رو پینگ خیلی خوب هست پیغام Unable to test packet lost دارن یعنی احتمالا یه جورایی نمی خوان دوستان بدونن که اونا packet lost دارن یا نه
    می شه در مورد این توضیح بدین ؟؟

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

اینم تست پینگ و packet lost من می شه توضیح بدین چرا packet lost شما رو نشون نمی ده

خب خوشبختانه بعد از 2-3 روز که سرویس دهنده مورد توجه جنابعالی مشکل داشت و ما کمتر نقطه نظرات غیر فنی شما رو مشاهده میکردیم امروز که یکی از مشترکین یکی از مراکز اندیشه گزارش بروز مشکل داد شما شرایط رو برای موج سواری مناسب دیدید و وارد گود شدید. مشکلات پارس اصلا برای شما اهمیت نداره چون به نوسان و کاهش سرعت شب اونا به سختی از جانب شما توجه میشه و یا بررسی میشه و توجه شما بطور کامل معطوف اندیشه هست حتما دلایل خودتون رو دارید که برام مهم نیست.
    4 تا کاربر محترم شاتل اینجا پست میدن و 3 تاشون بجز شما بروز نوسان و کندی رو تو این چند روزه گزارش دادن ولی شما فرمودید همه چیز خوب و عالیه
    ولی بر عکس شما که دیگران رو متهم میکنید هیچ کسی نگفت که شما داری اطلاعات غیر واقعی میدی و هیچ کسی که خودش از اون سرویس دهنده سرویس نداشت راجع بهش نه قضاوت کرد نه اظهار نظر.
    اما شما .....

ابتدا خواهش میکنم از دایره ادب خارج نشید و دیگران رو به چیزی که نمیدونید متهم نکنید
    اما جواب شما از بعد فنی:
    بر عکس تصور خیلی از کاربران محترم فروم این تست به هیچ وجه بر روی پروتکل icmp انجام نمیشه . سایت pingtest برای انجام تست از پورتهای TCP/UDP 5060 ودر نسخه جدید از پورتهای TCP/UDP 8080 استفاده میکنه.
    این سایت از پورت UDP 8080 برای محاسبه Packet lost و از پورت TCP 8080 برای محاسبه delay , jitter استفاده میکنه. پورت 8080 که معرف حضور هست. این پورت از پورتهای مشهور ------ ها (ف-ی-ل-ت--ر شک--ن ها) بوده برای همین per packet توسط مخابرات چک میشه. برای همینه که همه ------ ها روی این پورت فیلتر میشن. عبور داده های عبوری روی این پورت باعث میشه که یک کنترل اضافه ای روش انجام بشه(ف-ی-ل-ت--ر-ی-ن-گ) و بنابراین بطور قطع jitter , delay بطور جزیی بالاتر گزارش بشه که الان موضوع بحث نیست.
    اما اگه ترافیک پورت UDP 8080 که برای محاسبه packet lost استفاده میشه توسط یک firewall ( مخابرات - سرویس دهنده - خود مشترک ) فیلتر بشه جواب اون تست failed میشه و شما اون پیام رو دریافت میکنید

اما این چیزی که دنبالش هستید:

9. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز در مورد Downstream هر سرویس دهنده ای تنظیماتش فرق می کنه و باید از همون سرویس دهنده بپرسی که چه تنظیماتی انجام می ده
    بستگی به سایتی داره که بخواین ازش پینگ بگیرین معمولا سایتهای داخل ایران پینگش زیر 100 باید باشه وگرنه افتضاحه
    اگه از دستور tracert استفاده کنی کلیه پینگها از مبدا سیستمت تا سرور جایی که داری بهش وصل می شی رو نشون می ده
    مثلا tracert yahoo.com
    من تاحالا ندیدم ما بخوایم به یه سایت خارجی وصل بشیم و پینگمون زیر 200 باشه مثلا 150 ولی میبینم بعضی از دوستان پینگشون حتی زیر 150 هست . یا اون سرور داخل ایرانه یا اینکه دارن یه کلکی می زنن
    من نمی دونم آیا از چیز پی ان یه جای خاص استفاده کنیم مثلا یه سروری و رو همون سرور پینگ کنیم احتمالا پینگمون میاد پائین یا نه من تاحالا امتحان نکردم ولی مطمئن هستم چند نفر به طور هماهنگ با هم دارن از یه روش استفاده می کنن باید کشفش کرد
    وارد سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بشید
    هر رو سرور رو تیک بزنید
    بجای IP بزنید
    89.144.128.2

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینم تست بعد از ساعت 1 و از همون سروری که شما تست میگیرید

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینم تست بعد از ساعت 1 و از همون سروری که شما تست میگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •