سلام بچه ها من یه دوربین canon می خوام با هارد اکسترنال لطفا راهنمایی کنین خیلی فوریه . مدلهای مختلفی که هارد اکسترنال دارن رو بهم معرفی کنین ممنون میشم.
سلام بچه ها من یه دوربین canon می خوام با هارد اکسترنال لطفا راهنمایی کنین خیلی فوریه . مدلهای مختلفی که هارد اکسترنال دارن رو بهم معرفی کنین ممنون میشم.
سلام به همه دوستان
می دونم که جای این سوال این جا نیست اما تاپیکی در مورد سرویس و نگهداری دوربین پیدا نکردم
می خواستم بدانم در شرایط خاص که دور از خانه یا محل کار هستیم و به کیت مخصوص تمیز کردن لنز دوربین دسترسی نداریم
آیا میشه از الکل اتانول خالص 90 درصد که سفید رنگ و بدون بو است و در داروخانه ها فروخته می شود و یک تکه پنبه نرم و بهداشتی برای تمیز کردن لنز دوربین ( فقط لنز نه جای دیگه دوربین ) استفاده کرد
با تشکر
![]()
بله داره که 14 تومنه
بله MF یا فوکوس دستی هم داره
هارد اکسترنال
شما فیلم برداری میخواهید یا عکاسی
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
بهتره این کار رو نکنید ممکنه نوشته ها رو پاک کنه ,من اب رو ترجیح میدم![]()
بهتره این کار رو نکنید ممکنه نوشته ها رو پاک کنه ,من اب رو ترجیح میدم[/QUOTE]
یعنی شما برای پاک کردن لنز فقط از آب استفاده میکنید من فکر نمیکنم لکه هایی که بر اثر برخورد انگشت ایجاد شدند و کمی چرب هستند را پاک کند
در مورد پنبه استریل نظرتون چیه ؟ روی سطح لنز خش نمی اندازه ؟ راستش در زمانی که دستمال مخصوص میکرو فیبر در دسترس نباشد من چیزی نرم تر و طبیعی تر از پنبه سراغ ندارم نظر شما چیه ؟
![]()
از پارچه که برای عینکه هم میشه استفاده کرد
پنبه استریل رو نمیدونم
دوستان نظری دارند ممنون میشم![]()
هم عکاسی و هم فیلم برداری
Last edited by ebilover22; 08-09-2010 at 19:22.
هارد اکسترنال
شما فیلم برداری میخواهید یا عکاسی
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
هم عکاسی و هم فیلم برداری
دوربین عکاسی که فیلم هم بگیره یا فیلم برداری که عکس هم بگیره
دوربین فیلم برداری
دوربین عکاسی
کدوم یکی
یعنی شما برای پاک کردن لنز فقط از آب استفاده میکنید من فکر نمیکنم لکه هایی که بر اثر برخورد انگشت ایجاد شدند و کمی چرب هستند را پاک کند
در مورد پنبه استریل نظرتون چیه ؟ روی سطح لنز خش نمی اندازه ؟ راستش در زمانی که دستمال مخصوص میکرو فیبر در دسترس نباشد من چیزی نرم تر و طبیعی تر از پنبه سراغ ندارم نظر شما چیه ؟
[/QUOTE]
درود
با دستمال مخصوص تمیز کردن عینک و محلول از آب والکل که فقط 20 درصد الکل باشه مابقی آّ یا محلولی از 50درصد آّب و 50درصد مایع شیشه شور البته توجه داشته باشید که مایع شیشه پاکن آبی رنگ استفاده بشه نه رنگهای دیگر
سلام دوستان.
برای fz35 مموری کلاس 10 سان دیسک 16 gb مناسبه؟ (تقربآ52$)
یا مموری کلاس 6 سان دیسک 8 gb (تقریبآ25$).
کلآ مموری 8 گیگ برای fz35 کافیه؟و با اون میشه چه تعداد عکس,چند min فیلم برداری کرد؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)