تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 682 از 1174 اولاول ... 182582632672678679680681682683684685686692732782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ادعای عجیب یک روزنامه اسپانیایی در مورد رئال مادرید
    هورا اسپرت, یک روزنامه اسپانیایی ادعا کرده است, مسوولان رئال مادرید امضای قرارداد با کریستیانو رونالدو در تابستان آینده را در دست انجام دارند.

روزنامه الموندو از جانب یکی از نزدیکان رامون کالدرون, رئیس رئال مادرید نوشته است, سفیدپوشان برنابئو قطعا در بازار نقل و انتقال تابستانی با ستاره پرتغالی یونایتد قرارداد امضا خواهند کرد, اما فعلا نمی توانند این خبر را رسما به سمع عموم برسانند.
    پدرو تراپوته, یکی از دوستان صمیمی کالدرون به دنبال شکست سنگین رئال مادرید مقابل بارسلونا در مصاحبه با الموندو خبری را فاش کرده است که به شرح زیر است:
    - تراپوته:"اگر سوال شما این است که با این شرایط بحرانی چه کاری می خواهیم, انجام دهیم, باید بگویم از همین حالا تدابیری اندیشیده ایم و برای تابستانمان با یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال قرارداد امضا کرده ایم."
    -خبرنگاران الموندو:"آیا منظورتان کریستیانو است؟"
    تراپوته:"بهترین بهترین ها. بله او کریستیانو است و کسی دیگری غیر از او نمی تواند باشد. اما فعلا نمی توانیم این خبر را فاش کنیم."
    -خبرنگار الموندو:"چرا نمی توانید این خبر را فاش کنید. الان بهترین زمان برای این کار است, زیرا شرایط رئال روز به روز بدتر می شود و هواداران این تیم نیاز به شنیدن خبرهایی دارند که آنها خوشحال کند."
    -تراپوته:"خیر, فعلا صلاح نیست این خبر را به مردم برسانیم, زیرا دلایلی وجود دارد که مانع ما برای انتشار این خبر می شود."
    کالدرون همواره نشان داده است, نگران بدتر شدن رابطه اش با منچستریونایتد است, برهمین اساس به نظر می رسد یا او قصد دارد بار دیگر مسوولان این تیم را امتحان کند و در صورت مساعد بودن شرایط این بازیکن را به خدمت بگیرد و یا اینکه رابطه اش را با آنها تیره تر کند

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فرگوسن: با رئال مادريد معامله نخواهم کرد

الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس اعلام کرد علاقه اي به معامله با باشگاه رئال مادريد اسپانيا ندارد.
    فرگوسن اين اظهارات را روز پنج شنبه در واکنش به گزارش روزنامه الموندو اسپانيا بيان کرد که در ان امده بود باشگاه هاي منچستريونايتد و رئال مادريد توافق کرده اند کريستيانو رونالدو ستاره ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد در پايان اين فصل به رئال مادريد بيوندد.
    فرگوسن پس از پيروزي پنج بر سه تيمش مقابل تيم فوتبال گامبا اوزاکا ژاپن در چارچوب رقابت هاي قهرماني باشگاه هاي جهان، گفت :‌ " فکر مي کنيد من با
    اين اوباش وارد معامله خواهم شد؟ به هيچ وجه ، به انها چيزي نخواهم فروخت ".
    کريستيانو رونالدو تلاش کرد پيش از اغاز فصل جاري به باشگاه رئال مادريد بپيوندد و اين باشگاه نيز بارها تمايل خود را براي جذب اين بازيکن اعلام کرد اما باشگاه منچستر يونايتد با انتقال رونالدوي بيست و سه ساله موافقت نکرد.
    اسوشيتدپرس از يوکوهاما اعلام کرد رونالدو تا سال دو هزار و دوازده ميلادي با باشگاه منچستريونايتد قرارداد

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اخبار میگفت
    این خبر به طور مخفی لو رفته مثل اینکه

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

فرگوسن: با رئال مادريد معامله نخواهم کرد

الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس اعلام کرد علاقه اي به معامله با باشگاه رئال مادريد اسپانيا ندارد.
    فرگوسن اين اظهارات را روز پنج شنبه در واکنش به گزارش روزنامه الموندو اسپانيا بيان کرد که در ان امده بود باشگاه هاي منچستريونايتد و رئال مادريد توافق کرده اند کريستيانو رونالدو ستاره ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد در پايان اين فصل به رئال مادريد بيوندد.
    فرگوسن پس از پيروزي پنج بر سه تيمش مقابل تيم فوتبال گامبا اوزاکا ژاپن در چارچوب رقابت هاي قهرماني باشگاه هاي جهان، گفت :‌ " فکر مي کنيد من با
    اين اوباش وارد معامله خواهم شد؟ به هيچ وجه ، به انها چيزي نخواهم فروخت ".
    کريستيانو رونالدو تلاش کرد پيش از اغاز فصل جاري به باشگاه رئال مادريد بپيوندد و اين باشگاه نيز بارها تمايل خود را براي جذب اين بازيکن اعلام کرد اما باشگاه منچستر يونايتد با انتقال رونالدوي بيست و سه ساله موافقت نکرد.
    اسوشيتدپرس از يوکوهاما اعلام کرد رونالدو تا سال دو هزار و دوازده ميلادي با باشگاه منچستريونايتد قرارداد
    عجب مزخرفیه این فرگوسن ایشاالله بخوره به پست رئال دوباره 4تا گل بخوره حذف شه تا حرف دهنش رو بفهمه

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام بر و بچز رئالی. من بنا به درخواست احمدگل و عزیز اومدم!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض يك بار ديگر به من پنالتي بزن

خبرگزاري فارس: دروازه بان رئال مادريد از مهاجم كامروني بارسلونا خواست او را در كمك رساني به كودكان افريقايي ياري كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس به عنوان سفير صلح و دوستي سازمان ملل متحد در نامه اي از ساموئل اتوئو خواست براي كمك به كودكان افريقايي او را راهنمايي كند.
    كاسايس در نامه خود خطاب به اتوئو آورده است: يك بار ديگر به من پنالتي بزن. اين بار در زمين چمن آكادمي خودت در كامرون .با تو به تمام نقاط افريقا سفر مي كنم و قصد دارم در پروژه اي 10 ساله مالاريا را ريشه كن كنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مشكل رئال نداشتن پروژه طولاني مدت است

خبرگزاري فارس: مدافع با سابقه رئال مادريد از روند كنوني اداره باشگاه به شدت انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميشل سالگادو گفت: نمي دانم چرا مدام از بحران در رئال مادريد صحبت مي كنيم در حالي كه هيچ بحراني در تيم وجود ندارد.
    وي افزود: مشكل مادريد نداشتن پروژه طولاني مدت است .متاسفانه هر بار كه بازيكنان به يك تعادل تاكتيكي مي رسند همه چيز يك شبه تغيير مي كند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض روزهاي بحراني بارسا هم فرا مي رسد

خبرگزاري فارس: مدافع سابق بارسلونا و حال حاضر ويارئال اسپانيا گفت: روزي شاهد شرايط بحراني بارسلونا خواهيم بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، ادميلسون عنوان كرد: اكنون بارسلونا در همه بازي هاي خود به پيروزي دست پيدا مي كند. وقتي يك تيم مدام پيروز مي شود همه چيز خوب است و كارها درست پيش مي رود.
    وي افزود: بگذاريد تا زمان بحراني بارسا هم فرا برسد آن وقت درباره پپ گوارديولا قضاوت كنيد. ريكارد در بدترين شرايط مارا به مقصود مي رساند او بهترين بود و ما بدترين.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض شوستر: روزي همه چيز را افشا مي كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق رئال مادريد در آستانه پيوستن به اشتوتگارت، سران اين تيم اسپانيايي را تهديد به افشاگري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر گفت: براي ملحق شدن به تيم اشتوتگارت عجله اي ندارم اما بي ترديد پيشنهاد ارزشمند و قابل تاملي است.
    وي افزود: نمي خواهم در آلمان مربيگري كنم آنها سال ها پيش بايد قدر مرا مي دانستند اما اكنون شرايط فرق كرده است.
    شوستر در واكنش به اظهارات اخير مقامات رئال مادريد گفت: ناگفته هاي رئال مادريد بماند براي بعد. اگر آنها همچنان به سخنراني هاي بي پايه و اساس خود ادامه دهند من نيز مجبور مي شوم به برخي حقايق اشاره كنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پروفوسور عزیز ! من 1 ساعته دارم سعی می کنم این رو بخونم یعنی چی اخه ؟؟
    چرا حرف یامفت می زنی ؟؟؟
    لابد تو می خوای بری جای رائول بازی کنی ؟؟؟
    من هر چه قدر گشتم همچین خبری رو پیدا نکردم می شه منبعش رو بزاری ؟؟؟ از خودت در اووردی ؟
    خواهش می کنم ! دفعه ی اخرت باشه ها !!
    مگه تایپیک مال باباته ؟؟؟
    احتمالا شما همونپروفوسور گاگول معروف نیستید ؟؟ :دي
    ما هم منتقدیم وظیفمون اینه که نظرات شما رو دیس کنیم ! :دي
    می گم شما پروفوسوراتو از کجا گرفتی ؟ تمام دام داری ها رو گشتم ولی اسم شما نبود !! :دي
    من توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرچ کردم !
    مگه وحید کی هست حالا ؟؟؟
    چی می گی !!
    من که اشتباه نوشتم فقط واسه تو بود تو که اخبار می زاری ذهن یه 100 هزار نفر رو منحرف کردی !
    ببخشید 4بز رو من سرچ می کردم شما از 4 تا بز گزشتین ! 10 تا بز هم کمه واسه شما الان زدم 100 بز شما رو اوورد !:دي
    متاسفانه بعضی ها میان اینجا، یه شب میخوان بیان تو جمع دوستان قدیمی و پیش کسوت تاپیک و افسار تاپیک رو بدست بگیرن!

خوب این بد نیست که روز به روز طرفداران بیشمار رئال، پاشون به تاپیک باز بشه، اما بهتر هست که کمی احترام بزاریم، حداقل به اونایی که امری هست دارن تو این تاپیک، چه در روزهای خوب، و چه در روزهای بد رئال، فعالیت میکنن!!!

امیدوارم دوست خوبمون هم دوباره برگرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •