تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 682 از 2376 اولاول ... 18258263267267867968068168268368468568669273278211821682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,811 به 6,820 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مجيدى به آن گل و آن بازوبند نياز داشت؟
    حركاتى كه در شأن كاپيتان استقلال نبود
    سلام
    با اینکه مجیدی رو دوست دارم ولی حرکتش تو اعلام گلی که برهانی زده بود به اسم خودش خودخواهانه بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رفتن فتح الله زاده تأثيرى نداشت
    سيروس دين محمدى
    ۱- پيروزى استقلال در اين ديدار قابل پيش بينى بود اما اينكه تيم با ۶ گل از سد حريف خود بگذرد كمى عجيب بود. بازيكنان آنقدر خوب بازى كردند كه تيم اهوازى را مجبور به عقب نشينى نمودند و حملات متعددى را روى دروازه آنها تدارك ديدند. در اين مسابقه همه بازيكنان عالى بودند و زحمت كشيدند و در پايان با پيروزى خوب مزد اين زحمات را گرفتند. بردى پر گل مورد نياز تيم بود تا بازيكنان از زير فشارهاى روحى و روانى كه تا بيش از اين روى آنها بسيار بود تا حدودى رهايى يابند و انگيزه شان بيشتر شود و هواداران هم براى تشويق انگيزه بيشترى پيدا كنند.
    ۲- با توجه به فشارهايى كه از اول فصل روى مهاجمان قرار داشت آنها در اين مسابقه تشنه گلزنى بودند و از موقعيتى ناچيز يك فرصت بسيار خوب درست مى كردند و براى باز كردن دروازه حريف تلاش مى كردند. همين امر باعث شد كه آنها بازدن ۲ يا ۳ گل سير نشوند و باز هم بر روى دروازه حريف توپ بريزند و حملات خود را ادامه دهند تا گل بيشترى را به ثمر برسانند كه خوشبختانه ناكام نماندند و توپ هايشان به گل تبديل شد.
    ۳- رفتن على فتح الله زاده از كادر مديريتى تيم تأثيرى در اين پيروزى نداشت. وقتى اين موضع به تيم شوك وارد مى كند كه مديرى به تيم اضافه شود تا تيم را از بحران خارج كند. به نظر من بچه ها به خاطر اينكه از زحمات خود نيز قدردانى كنند بايد چنين پيروزى دلچسبى را به دست مى آوردند.
    ۴- استقلال تيم كوچكى نيست كه با يك برد مغرور شود. بازيكنان بايد حرفه اى عمل كنند و نگذارند تيم وارد حاشيه شود. آنها در ديدارهاى آينده نيز بايد به همين شكل عمل كنند تا وضعيت خود را در جدول رده بندى بهتر از گذشته نمايند و در رده هاى بالايى جدول قرار بگيرند.
    ۵- استقلال در خط دفاع نفرات بسيار خوبى را در اختيار دارد. آنها خيلى خوب با هم هماهنگ شده اند. به ويژه پيروز قربانى خيلى خوب اكثر توپ هاى داخل محوطه جريمه را مى زند و اجازه حركت را به مهاجمان حريف نمى دهد. اين خط دفاع خوب نويد روزهاى خوش را براى آبى پوشان مى دهد و اينكه آنها مى توانند روى مدافعان تيم حساب باز كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اين پيروزى باعث غرور نشود
    ناصر پورمهدى
    ۱- نتيجه اى كه استقلال مقابل استقلال اهواز كسب كرد از نتايجى بود كه دير به دير در فوتبال اتفاق مى افتد. استقلال در اين ديدار بازى هميشگى خود را انجام داد اما در بازى هاى قبلى از موقعيت هايش استفاده نمى كرد و در اين مسابقه توپ هاى خود را به گل تبديل كرد. من معتقدم كادر فنى استقلال بايد در مورد مسائل فنى تيم آناليز بيشترى داشته باشد و راهكارى را پيدا كند كه اين تيم موقعيت ها را به راحتى از دست ندهد.
    ۲- اين برد نتيجه بسيار خوبى بود اما بازيكنان و مربيان استقلال بايد واقع گرانه عمل كنند و پيروزى پر گل خود مقابل استقلال اهواز را فراموش كنند. آنها نبايد اجازه دهند غرور به سراغشان بيايد و اين پيروزى سبب شود كه همه تيم ها را دست كم بگيرند و نتوانند فوتبال هميشگى خود را انجام دهند. مربيان بايد صحبت هايى را در اين باره با بازيكنان انجام دهند تا تيم در هفته هاى آتى ضربه نخورد.
    ۳- جدايى فتح الله زاده از استقلال در اين پيروزى تأثيرى نداشت. در همه جاى دنيا تغيير در كادر مديريتى امرى طبيعى است و اين موضوع هيچ ربطى به مسائل فنى تيم ندارد و تأثيرگذار نيست.
    ۴- بازيكنان تهاجمى استقلال بد نيستند. تمام آنها از استعداد گلزنى خوبى برخوردارند اما شرايط بازى در تيم بزرگى مثل استقلال خود به خود آنها را تحت فشار قرار مى دهد. خوشبختانه با گل هايى كه مهاجمان در ۲ بازى اخير به ثمر رساندند، بار روانى از روى دوش آنها برداشته شده است و مطمئن هستم در بازى هاى آينده با قدرت بيشترى به كار خود ادامه خواهند داد.
    ۵- با توجه به اينكه تعداد گل هاى بالايى در اين ديدار به ثمر رساندند، فشار روى خط دفاع تيم كم بود. تيم اهوازى فشار زيادى روى دروازه استقلال نياورد و همين ا مر باعث شد تا مدافعان كار خود را با آسودگى انجام دهند و مشكلى نداشته باشند. از نظر نفرات خط دفاعى بازيكنان بسيار خوبى در تيم حضور دارند و با توجه به حضور ثابت قربانى، منتظرى و كوشكى در چند بازى اخير هماهنگى خوبى نيز بين آنها به وجود خواهد آمد و در آينده بازى هاى بهترى را از آنها شاهد خواهيم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خط حمله استقلال از بهترين هاى ليگ است
    ادموند اختر
    ۱- استقلال مقابل استقلال اهواز بازى بسيار خوبى انجام داد. البته در طول هفته هاى قبل نيز بازيكنان بازى به مراتب خوبى به نمايش مى گذاشتند اما ضعف در گلزنى سبب شده بود تا تيم نتيجه گيرى مطلوبى نداشته باشد. در اين ديدار مهاجمان به خوبى از موقعيت ها استفاده كردند و توانستند با اختلافى خوب تيم اهوازى را شكست دهند. نمى خواهم از ارزشهاى برد استقلال كم كنم اما همنام اهوازى نيز در اين مسابقه بازى مطلوبى از خود ارائه نداد.آنها به هيچ وجه در حد و اندازه هاى خود ظاهر نشدند. با اين حال استقلال نيز در اين بازى، رؤيايى فوتبال بازى كرد وهواداران پرشور خود را خوشحال نمود.
    ۲- جدايى فتح الله زاده از تيم يك روز قبل ازبازى با استقلال اهواز هيچ تأثيرى در روند تيمى استقلال نداشت. اين موضوع فقط يك شوك مديريتى بود. معتقدم بايد به استقلال پول تزريق شود. جدايى فتح الله زاده و مدير عاملى واعظ آشتيانى در اين موضوع بى تأثير نيست. علت اضافه شدن ۲ عضو به هيأت مديره استقلال برطرف شدن مشكلات مالى تيم است. فتح الله زاده مديرى خوب و با تدبير است و حضور او در هر تيمى نعمتى بزرگ محسوب مى شود. با اين حال جدايى وى از استقلال هيچ تأثيرى در روند رو به جلوى تيم نخواهد داشت.
    ۳- خط حمله استقلال يكى از بهترين خط حمله هاى ليگ است. مهاجمان بسيار بزرگى در اين تيم حضور دارند. برهانى، مجيدى، عباسفرد و... همگى بازيكنانى هستند كه توانايى بالايى دارند.آنها شم گلزنى خوبى دارند اما به دليل فشار و استرس موجود بر روى آنها تا بدين جا نتوانسته اند انتظارات را برآورده كنند. در ديدار با استقلال اهواز مهاجمان ۴ گل به ثمر رساندند و استعداد گلزنى خود را به نمايش گذاشتند.
    ۴- خط دفاع استقلال سرشار از بازيكنان مستعدى است اما تغييراتى كه بارها در اين ناحيه انجام مى شد سبب شده بود تا بازيكنان به هماهنگى لازم نرسند. خط دفاع تيم را نمى شود در بازى مقابل استقلال اهواز آناليز كرد. چرا كه در اين مسابقه فشار زيادى روى خط دفاع نبود و هيچ بازيكنان خط دفاعى تحت فشار قرار نگرفتند و عيارشان در اين بازى مشخص نشد. با اين حال مشخص شدن ۳ نفر اصلى تيم در خط دفاعى يعنى كوشكى، منتظرى و قربانى مى تواند به سود استقلال تمام شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

زريبافان سخنگو نبود و ۴۵ دقيقه حرف زد
    روز سه شنبه بعد از ظهر جلسه معارفه واعظى آشتيانى مدير عامل جديد استقلال برگزار شد. در اين جلسه مسعود زريبافان رئيس مجمع هيأت مديره تيم به مدت ۴۵ دقيقه به صحبت پرداخت كه همگان فكر مى كردند اين همه صحبت به خاطر اين است كه او سخنگوى باشگاه است كه زريبافان در ميان صحبتهاى خود ابهام حاضران را برطرف كرد و اعلام داشت: «من سخنگونيستم!» در اين ميان تنها مشخص نشد چرا او ۴۵ دقيقه صحبت كرد!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: فتح الله زاده را دوست دارم ، براى آشتيانى آرزوى موفقيت مى كنم
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال طى اظهارنظرى گفت: به نظر مى رسد تيم ما دوران بحران را پشت سر گذاشته است. وى افزود: فتح الله زاده دوست خوب ما بود و زحمات بسيارى براى باشگاه استقلال كشيد. با اين حال مديريت جديد نيز بسيار با درايت بوده و مى تواند مشكلات استقلال را برطرف كند و من براى واعظى آشتيانى آرزوى موفقيت دارم. وى درباره تغييرات مديريتى در استقلال نيز گفت: من تنها در حيطه فنى مى توانم اظهارنظر كنم اما تصور مى كنم در مجموع مسئولان مديريتى تصميم گرفتند تا اين تغييرات را براى بهبود وضعيت استقلال انجام دهند. در هر صورت واعظى آشتيانى نيز از مديران قدرتمندى است كه توانايى اش را در فدراسيون دوچرخه سوارى نشان داده است. قلعه نويى در ادامه با اشاره به بازى استقلال مقابل راه آهن گفت: بازى بسيار دشوارى پيش رو داريم اما اميدواريم تا نتيجه ى خوب استقلال در بازى مقابل استقلال اهواز را در مقابل راه آهن نيز ادامه دهيم. حريف ما تيم خوبى است اما استقلال نيز به دنبال جايگاه بهتر در جدول است. خوشبختانه بازيكنان از نظر جسمى و به ويژه روحى و روانى شرايط بسيار مطلوبى پيدا كرده اند كه در اين زمينه بايد از منتظرى روانشناس تيم تشكر كنم. قلعه نويى در پاسخ به مشكلات مالى بازيكنان اين تيم و حضور نيافتن بازيكنانى چون جبارى در تمرينات نيز گفت: در هر صورت باشگاه استقلال مانند باشگاه هاى بزرگ صنعتى نيست كه دغدغه مالى ندارند. به اين دليل از بازيكنان مى خواهم تا حوصله بيشترى به خرج دهند و به خاطر مردم صبورى كنند. در هر صورت حق اصلى براى تماشاگرانى است كه از شهرستان ها براى ديدن بازى استقلال به تهران مى آيند و گاهى اوقات حتى پول تو جيبى نيز ندارند. بنابراين بازيكنان در قبال اين هواداران مسئول بوده و بايد تحمل بيشترى داشته باشند. وى افزود: فعلاً نمى خواهم در مورد بازى با پرسپوليس صحبت كنم چون ما مى خواهيم بازى به بازى جلو برويم. وى در ادامه افزود: استقلال و پرسپوليس متعلق به تماشاگران هستند. هوادار اين ۲ تيم شايد حتى پول توجيبى نيز نداشته باشد اما به عشق اين ۲ تيم بليت مى خرند و به ورزشگاه مى آيند. استقلال و پرسپوليس مشكل بودجه دارند و براى حل مسائل مالى با مشكل مواجه هستند. اين مشكلات تيم هاى سرخ و آبى پايتخت را آزار مى دهد.پرسپوليس و استقلال كلاً بودجه ثابت دولتى ندارند كه بتوانند با آسودگى خاطر به كار خودشان ادامه بدهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو دانشجو با تقدير از زحمات فتح الله زاده:
    او در شرايط دشوارى مديرعاملى استقلال را پذيرفت
    خسرو دانشجو رئيس هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: اميدواريم زحمات صورت گرفته در دوره مديريت «فتح الله زاده» توسط «واعظى آشتيانى» به نتيجه برسد. وى افزود: فتح الله زاده زحمات بسيارى براى باشگاه استقلال كشيده است. او از يك سال و نيم پيش در شرايطى كه بسيارى از بازيكنان به دليل پايان قرارداد باشگاه را ترك كرده بودند و در حالى كه مدتى هم باشگاه هيات مديره و مديرعامل نداشت و شرايط دشوارى را تجربه مى كرد، مسئوليت مديرعاملى استقلال را پذيرفت و به عنوان عضوى از هيات مديره كه از نزديك شاهد زحمات او بودم، لازم مى دانم تا از زحمات فتح الله زاده براى تيم استقلال قدردانى كنم. وى افزود: باشگاه استقلال در دوره ى فتح الله زاده قهرمانى جام حذفى را به دست آورد كه اين يادگارى بسيار خوبى از دوران مسووليت وى بود و دوست داشتيم فتح الله زاده در مراسم توديع و معارفه حضور داشته باشد اما به دليل مسافرت نتوانست اين كار را انجام دهد. اما بى ترديد دل تمامى هواداران باشگاه استقلال در همه جا با فتح الله زاده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با او برخورد بدى كردند
    پورحيدرى : مسائل سياسى باعث حذف فتح الله زاده شد

منصور پورحيدرى، عضو پيشين هيأت مديره استقلال تهران پس از جدايى از اين تيم صحبت هاى جالبى را انجام داد. او كه سابقه مربيگرى استقلال را نيز در كارنامه دارد، قلعه نويى را شايسته ترين فرد براى هدايت اين تيم دانست و استقلال را مدعى شماره يك قهرمانى خواند. پورحيدرى كه دل پرى از مسئولين استقلال داشت تأكيد كرد كه در مقطع كنونى نمى توانسته به كار اين تيم بيايد و كمكى انجام دهد چرا كه مشكلات مالى را اساسى ترين مشكل اين باشگاه توصيف كرد. گفت وگوى ما با وى را در ذيل بخوانيد:
    • علت بركنارى شما و آقاى فتح الله زاده چه بود؟
    - علت خاصى نداشت. از ما خواستند كه در هيأت مديره نباشيم و ما هم قبول كرديم.
    • مگر مى شود ۲ نفر از اعضاى هيأت مديره كه هميشه استقلالى بودن خود را نشان داده اند بى دليل كنار گذاشت؟
    - متأسفانه فوتبال ايران از بحث ورزش خارج شده و بيشتر به مسائل سياسى گرايش پيدا كرده است. آقايان منافع باشگاه را فداى درگيرى هاى شخصى خود كرده اند و هيچ كس هم نمى تواند جلوى آنها را بگيرد. آنها خيلى راحت با عشق و علاقه اين همه هوادار بازى مى كنند. به هر حال ترجيح دادند كه ما در هيأت مديره نباشيم. شايد بى پولى ما باعث شد تا از سمت خود بركنار شويم.
    • با اين حساب فقط بحث مالى باعث بركنارى تان شد؟
    - به غير از بحث مالى شايد هم نمى خواستند ما در هيأت مديره باشيم.
    • بعد از مصاحبه فتح الله زاده در برنامه ،۹۰ زريبافان اعلام كرد كه قهرمانى در جام حذفى مهم نيست. با نظر ايشان موافقيد؟
    - به هيچ وجه موافق نيستم. متأسفانه اختلاف نظرات بين زريبافان و فتح الله زاده در باشگاه زياد بود و همين عامل سبب شده است تا اين ۲ نفر همديگر را خراب كنند. براى زريبافان بسيار متأسفم كه چنين صحبتى را انجام داده است. قهرمانى در جام حذفى با قهرمانى در ليگ تفاوتى ندارد چرا كه هر ۲ تيم قهرمان، به ليگ قهرمانان آسيا صعود مى كنند. ما براى قهرمانى در جام حذفى زحمات بسيار زيادى كشيديم و در نهايت هم مزد اين زحمات را گرفتيم و قهرمان شديم. به هيچ وجه نبايد قهرمانى استقلال را زير سؤال برد.
    • در زمان حضور شما در هيأت مديره نيز بين فتح الله زاده و زريبافان اختلاف نظر وجود داشت؟
    - من اصلاً زريبافان را نمى شناسم. او حتى يك بار هم در جلسات هيأت مديره شركت نكرد و با اين حساب اگر هم اختلافى بين اين ۲ نفر وجود داشته من بى خبر بودم. اين را هم اضافه كنم من به دليل مشغله كارى در بسيارى از جلسات هيأت مديره حضور نداشتم و از خيلى از مسائل بى خبرم.
    • جدايى از استقلال برايتان سخت نيست؟
    - من از استقلال جدا نشدم. من هميشه استقلال را دوست داشته ام و اكنون نيز از ته قلب براى تيم محبوبم آرزوى موفقيت مى كنم. من سال هاى سال در كنار استقلال بودم. در زمانى كه سرمربى تيم ملى بودم به من پيشنهاد شد كه به استقلال بروم، سرمربيگرى تيم ملى كشورم را رها كردم و به خاطر عشق به استقلال به اين تيم رفتم و روى نيمكت آن نشستم. حالا هم كه من را نخواسته اند از اين باشگاه جدا شدم. البته در حال حاضر چون مهمترين مشكل باشگاه مالى بود من نمى خواستم هيج كمكى به تيم بكنم.
    • با اين وضعيت چرا استعفا نداديد؟
    - براى ما استقلالى ها كه سال ها در اين تيم بوده ايم استعفا معنايى ندارد. امثال من، قلعه نويى، حجازى و... كه مدت زمان زيادى آبى پوش بوده ايم استعفا دادن امرى غيرممكن است. بالاخره هر آمدنى رفتنى دارد و ما هم از باشگاه استقلال كنونى جدا شديم.
    • با توجه به گفته شما، يك مربى بايد آنقدر در يك تيم بماند تا اخراجش كنند؟
    - اين طور نيست. هر مربى كه به يك تيم مى آيد قطعاً در حد توان خود سعى و كوشش را انجام مى دهد. حال بعضى مواقع نتيجه مى گيرد و گاهى اوقات نيز به هدف خود نمى رسد.
    • رفتن فتح الله زاده چه تأثيرى در روند تيمى استقلال خواهد داشت؟
    - فتح الله زاده مديرى است كه سال ها براى استقلال زحمت كشيده و افتخارات زيادى را براى اين باشگاه به دست آورده است. من به رفتن فتح الله زاده اعتراض داشتم اما اگر قرار است مديرى از يك تيم بركنار شود بايد با برخوردى خوب، اين موضوع به وى ابلاغ شود. نحوه برخورد با فتح الله زاده زيبا نبود. بايد به وى فرصت بيشترى مى دادند تا بتواند شايستگى هايش را هرچه بيشتر نشان دهد. به هر حال مسئولين تشخيص داده اند كه عملكرد مديرعامل ضعيف بوده است و فتح الله زاده را بركنار كردند. تمامى اين مسائل نشان مى دهد كه مسائلى غير فوتبالى و شايد سياسى باعث بركنارى فتح الله زاده شده است.
    • بعد از پيروزى پر گل استقلال مقابل استقلال اهواز به نظر شما بازيكنان دچار غرور نمى شوند؟
    - اميدوارم اين طور نشود. بازيكنان بسيار خوبى عضو استقلال هستند كه توانايى فوق العاده اى دارند. متأسفانه مشكلات مالى باعث شده تا فكر بازيكنان به هم بريزد.
    • اين استقلال مى تواند مدعى قهرمانى باشد؟
    - صد درصد. اگر تا پايان فصل اتفاق خاصى پيش نيايد استقلال مدعى شماره يك قهرمانى خواهد بود. هر چند در حال حاضر زود است بخواهيم در مورد قهرمانى صحبت كنيم تا پايان ليگ زمان زيادى باقى مانده است و به اميد خدا تيم به مقام قهرمانى نيز مى رسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى پيگير وضعيت طالب لو
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال ديروز طى تماسى با مربى دورازه بان هاى اين تيم پيگير وضعيت وحيد طالب لو شد. گفتنى است طالب لو دچار مصدوميت شده است به طورى كه دست وى ۳ بخيه خورده است طبق شنيده هاى ما كادر پزشكى استقلال سخت د رتلاش است طالب لو را به ديدار مقابل راه آهن برساند. شايان ذكر است استقلال اين فصل با مشكل كمبود دروازه بان رو به روست و مصدوميت هر يك از دروازه بان ها اين تيم را دچار مشكل مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى به ايتاليا رفت
    اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال بامداد روز چهارشنبه عازم ايتاليا شد. قرار است در اين كشور اجلاس سالانه فدراسيون جهانى دوچرخه سوارى برگزار شود و واعظى آشتيانى نيز به عنوان رئيس فدراسيون دوچرخه سوارى ايران در آن شركت مى كند. گفتنى است مديرعامل جديد استقلال ۵ روز در ايتاليا خواهد ماند و يكشنبه شب هفته آينده به تهران باز خواهد گشت. با اين اوصاف وى در اولين ديدارى كه به عنوان مديرعامل جديد آبى پوشان منصوب شده است غايب خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •