کریمی کلا دنبال پنالتی زدن نیستش
اتفاقا خیلیا میگن اعتماد به نفس پنالتی زدن رو نداره.
مازیار زارع هم تو تیم امید جلوی چین پنالتی خراب کرد.دی
معدنچی از همشون بهتره.دی دی دی
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
کریمی کلا دنبال پنالتی زدن نیستش
اتفاقا خیلیا میگن اعتماد به نفس پنالتی زدن رو نداره.
مازیار زارع هم تو تیم امید جلوی چین پنالتی خراب کرد.دی
معدنچی از همشون بهتره.دی دی دی
پس از تمرين امروز
قطبي: بهتر است بازيكنان پرسپوليس مصاحبه نكنند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازيكنان پرسپوليس حق مصاحبه با خبرنگاران غير تلويزيوني را ندارند.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت:بهتر است چند روزي مصاحبه نكنم، چون ميدانم دوباره حرفهاي مرا به حاشيه ميكشانند تا جنجال درست كنند.
وي افزود: خوشحال ميشم كه خبرنگاران را در تمرينات ببينم؛ اما بازيكنان پرسپوليس بهتر است فعلا تلفنهاي همراه خود را جواب ندهند و فقط با خبرنگاران تلويزيون مصاحبه كنند.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: حساسيت بازي دربي همانطور كه براي هواداران زياد است، براي من بازيكنان و مسئولان باشگاه نيز از اهميت بالايي برخوردار است. پرسپوليس با قدرت به ديدار استقلال ميرود.
وي افزود: سيستم بازي استقلال و قلعه نويي را ميدانم و سعي ميكنم با تمرينات منظم طوري عمل كنيم كه مثل بازيهاي گذشته به شرايط ايدهآل و تركيب اصلي برسم.
پنالتی زدن تو خون یه سری بازیکنا هست . مثلا فرزاد آشوبی ذاتا پنالتی زن بود . یه سریا هم نیستن مثل کریم .
سر پنالتی پگاه هم مطمئن بودم نمیشه .
نیکبخت هم پنالتی زن نیست .ببینین کجا میگم یه روزی یه پنالتی مهم واسه پرسپولیس از دست میده .
از دست داده قبلا نیکبخت
تو جام حذفی مقابل سپاهان زد تو اوت
احمدرضا عابدزاده : دوست دارم جمعه روي نيمکت بنشينم
خبرگزاری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده روز شنبه در گفت و گويي در مورد اين قضيه اظهار داشت:با توجه به حکم کمتيه انضباطي که مرا سه جلسه از همراهي تيم محروم کرده است،نمي توانم در ديدار با استقلال روي نيمکت بنشينم.
وي همچنين ادامه داد: البته رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در نشستي که داشتيم
گفت: با توجه به سوابقم در حکم تخفيف مي دهد و به همين دليل اميدوارم اين اجازه را داشته باشم که روز جمعه که بزرگترين روز ليگ برتر است، در کادر فني پرسپوليس قرار بگيرم.
عابدزاده با اشاره به درخشش واعظي در برابر پگاه گفت: او در اين ديدار نشان داد که يکي از آماده ترين دروازه بانان ايران است و اگر اتفاق خاصي نيفتد، مي تواند مقابل استقلال تهران يکي از مهره هاي موثر ما باشد. وي به اتهام تحريک تماشاگران در جريان ديدار تيم هاي پرسپوليس و مس کرمان در چارچوب هفته ششم ليگ برتر فوتبال، از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال با محروميتي سه جلسه اي مواجه شده است.
کاظمیان بازیکن پولکی هستش
با اون همه استعداد داره تو لیگ امارات هرز میره
هرکسی رفت امارات و بیشتر از 1فصل موند،فقط دنبال پوله و بقیه حرفا همش چرت و پرته
دربی رو به نظر من میبریم!
متاسفانه نمیدونم چرا مدتیه طلسم شدیم هی 1-1 میکنیم!
خدا کنه اینبارو دیگه ببریم/
من نظرم برد با اختلاف 2گل هستش
امیدوارم قطبی محافظه کارانه بازی نکنه
با بازی امروز استقلال مقابل راه آهن من خیلی به برد تو دربی امیدوار شدم ...
هرچند طرفداراش میگند بازی محتاطانه تو دستور کار استقلال بوده ولی به نظر من اینا همش حرفه...
اگر قطبی بتونه میانه میدونه استقلال رو مهار کنه اونادیگه هیچی نیستن مثل اوایل بازی امروز که مهابادی خوب هافبکهای میانی استقلال رو بسته بود و اگر جباری به بازی نمیامد شاید استقلال الان باخته بود...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)