سلام بر اساتید. من میخام ps3 بخرم اصلنم اطلاعات ندارم میشه یکم راهنماییم کنیندر ضمن میخاستم بدونم از بانه بخرم بهتره یا توپخونه/. ممنون میشم
سلام بر اساتید. من میخام ps3 بخرم اصلنم اطلاعات ندارم میشه یکم راهنماییم کنیندر ضمن میخاستم بدونم از بانه بخرم بهتره یا توپخونه/. ممنون میشم
از اینجا بخر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ممنون رفتم تو سایتش ولی قیمت میخاستم. یه سواله دیگهنظره شما ps3 با هارده 320 بگیرم یا بدم یه 120 با هارده اکسترنال بگیرم
خب![]()
از دوستان ممنونم از جواباشون
تا اونجایی که من فهمیدم از جواباتوناینه که ps3 تو مولتی ضعیف تر از xbox هست ،و -- xbox راحتتره .
خب من وضعیتم اینطوریه که اگه بخوام مولتی بازی کنم باید اینترنت پر سرعت داشته باشم که اونم دارم اما بالاخره باید مگ برای مولتی مصرف بشه که منم پول حجم زیاد دانلود ندارمپس دلیل مولتی برای من رفع شد
نه؟
میمونه ه. ،مگه نگفتین راحته چیز کردنش؟
اخه به نظر من ps3 بهتر از xbox هست شاید به دلایل زیر
1. از این دنگ و فنگای سه چراغه مچراغه نداره
2. اگه بخوام یه هارد جدا بگیرم ،میرم یه 40 ps3 گیگ میگیرم بعد یه هارد جدا میگیرم ،قیمتش کمتر از xbox میشه مگه نه؟
3.به نظرم گرافیکش بهتره؟
لطفا اگه برداشتم از مولتی و غیره غلط بود بگین تا بفهمم
ممنون
دوست عزیز - منظور از بازی های multi بازی های online نیست. بلکه بازی هایی هست که انحصاری نیست و هم واسه PS3 ساخته شده هم Xbox. تو این جور بازی ها مثل Assassins Creed یا Crysis 2 و.... xbox از گرافیک و سرعت فریم بالاتری برخوردار هست. و PS3 تو بازی های انحصاریش که زیاد هم هستند کیفیت بسیار خوبی داره.
ه ک PS3 به نظرم آسون تر هست تا Xbox. ولی بعد از ه ک استفاده از Xbox خیلی راحتتر هست تا PS3
نمیدونم xbox slim ه ک شده یا نه ولی به نظرم slim بگیری خیلی بهتر هست از مدل FAT ش. چون هم جدید تره و هم Wireless داره. kinect هم میتونی به Xbox وصل کنی ولی PS3 Move داره.
xbox slim دیگه 3 چراغ نمیشه!!
ps3 هم اگه خواستی حتماً Slim بگیر و سراغ FAT نرو چون به نظر میاد همشون Refresh باشند.
Last edited by sony_W810i; 30-04-2011 at 07:49.
ممنون برای نظره بی طرفت ناصر جون
-----------------------------------------------------------------
بچه ها میخوام برم نمایشگاه بازی های رایانه ای تو برج میلاد. به نظرتون برم؟ هنوز تصمیم نگرفتم!!
تا الان هرچی نمایشگاه بوده رفتم راجع به مسایل کامپیوتری! ولی هیچ کدوم مفت نمی ارزید!
رفيق ممنون از راهنماييت
من به شخصه بعضي از بازي هاي مولتي رو تو هر دو كنسول بازي كردم و ميتونم بگم فرق خاصي نديدم.
تو اين زمينه نظر خيلي از گيمر ها رو جويا شدم ولي بازم هيچ دليل قانع كننده اي مبني بر بهتر بودن يكي از اين دو كنسول تو بازي هاي مولتي نديدم.
بعضي از دوستان ميگفتن Ps3 تو بازي هاي مولتي مشكل افت فريم داره كه اونم رو 3 فروند Ps3 امتحان كردم ولي افت فريم نديدم و فك ميكنم مشكل اصلي مانيتور باشه كه با استفاده از مانيتور هايي با زمان پاسخگويي 2ms اين مشكل حل ميشه.
خلاصه اين وسط يه سري تناقض هايي وجود داره كه هنوز روشن نشده.
حالا خواهشم از دوستان اينه كه اگه دليل و مدركي در مورد بهتر بودن هر يك از اين دو كنسول در بازي هاي مولتي دارين مارو هم بي نصيب نزارين.![]()
خواهش امین جان
مانیتور منم 2ms هست و این افت فریم اگه واسه مانیتور باشه باید همه جا باشه و تو همه بازی ها
اما مثلاً بهترین نمونه واسه تست همین AC:Brotherhood هست که وقتی توی یک جای پر رفت و آمد بری کاملاً FPS بازی میاد پایین و مشخص هست که دلیلش فشار پردازشی هست نه مانیتورولی تو Xbox به این شدت نیست. علاوه بر این تو نسخه Xbox جزئیات و سایه گذاری ها خیلی بهتر از نسخه PS3 هست.
کلاً افت فریم چیزیه که تو بازی های PS میشه انتظارش رو داشت. مثلاً توی PS2 بازی Dynasty Warrior 6 شدیداً افت فریم داشت. یا حتی نسخه 5 وقتی از Force هاش استفاده می کردی و دورت هم سرباز زیاد بود شدیداً افت فریم پیدا می کرد.. Ps3 هم متاسفانه همینه. ولی تو بازی های انحصاریش به جز Heavenly sword و MGS4 فکر نمی کنم بازی دیگه ای افت فریم داشته باشه. Uncharted عالی بوده در این ضمینه. همینطور GOWIII
Last edited by sony_W810i; 30-04-2011 at 11:47.
ناصر جون نظرت در مورد ac:B رو قبول ندارم،چون خودم قسمت داستانی این بازیو تموم کردم . تا 88% هم رفتم و هیچ گونه افت فریمی تو بازی ندیدم.............
اما در مورد جزئیات و سایه گذاری ها توی 360 قبولت دارم چون خودم اینو به عینه دیدم و به نظرم دلیلش اینه که بیشتر بازیها اول برای 360 ساخته میشن بعد برای ps3 پورت میشن،خوب یه ذره کیفت میاد پایین دیگه..........
پس چرا واسه من اینقدر افت فریم داره تو جاهای شلوغش؟تو نت هم search کردم خیلیا این مشکل رو دارند
درباره پورت شدن فکر نمی کنم اینطور باشه. آخه وقتی بازی پورت بشه داغون میشه. مشکل اصلی سونی با PS3 سخت بودن برنامه نویسی با CPU جدیدش هست که ظاهرا قرار هست تو PS4 تغییر کنه. و به همین دلیل که بازی ها نمیتونن از همه قدرت پردازشی این CPU استفاده کنن و البته ضعیف تر بودن GPU پلی استیشن نسیت به Xbox360 بازی های multi از FPS پایین تری برخوردار هستند. واسه همین تو Uncharted 2 یا God of WAR کوچکترین افت فریمی وجود ندارهچون کلی روشون کار شده
![]()
Last edited by sony_W810i; 30-04-2011 at 12:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)