همیشه که جدیدترین بهترین نیست.
1.6 دردسر کمتره. 1.7 هم کلا شیرینتره. این جدیدها هم به خصوص سورس مفت نمیرزن. همین که گرافیکشون خوبه همه چیز رو توضیح میده. کانتر اصیل نباید گرافیک داشته باشه.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
همیشه که جدیدترین بهترین نیست.
1.6 دردسر کمتره. 1.7 هم کلا شیرینتره. این جدیدها هم به خصوص سورس مفت نمیرزن. همین که گرافیکشون خوبه همه چیز رو توضیح میده. کانتر اصیل نباید گرافیک داشته باشه.
ممنون دوستان بابت لينک ها.....راستي اون لينکي که اول داده بودي دوتا فايل برا دانلود داشت.....يکي steam بود که دانلودش کردم.......يکي ديگه اش هم فکر کنم کانتر 1.6 بود..........پچ ها رو حتما بايد دانلود کنم يا با همون 1.6 ميشه؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
تاييد ميشههمیشه که جدیدترین بهترین نیست.
1.6 دردسر کمتره. 1.7 هم کلا شیرینتره. این جدیدها هم به خصوص سورس مفت نمیرزن. همین که گرافیکشون خوبه همه چیز رو توضیح میده. کانتر اصیل نباید گرافیک داشته باشه
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
از اين پچ ها کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
خب بله ديگه اگر اينو اجرا نکنم که وقتي که تو بازي برم ميندازمي بيرون(دوستان گفتن)من وقتي SXE رو اجرا ميكردم اينجوري ميشد و راهشم ريست بود.
1.6 بهتره چرا ؟
چون این نسخه اصلی و دستکاری نشدست گاهی ممکنه مپ ها و یه سری چیزای دیگه توی نسخه های جدید تر دستکاری شده باشند اونوقت برای ورود به سروری که داره ار مپ استاندارد استفاده می کنه دچار مشکل میشید
تازه این یکی از مشکلاتشه
1-حتما اون مپو نداری نمیتونه تشخیص بده - برای فهمیدن سروری که توش هستی TAB رو بگیر بالاش نوشته
2-گاهی وقتا فقط یه سری پلاگین کم حجم دانلود می کنه که زیاد طول نمیکشه اگر ارزشش رو داشته باشه صبر کن تا کامل دانلود شه
3-اگر به خاطر نداشتن SXE کیک میشی (چون دلیل کیک شدنو مینویسه معمولا) سه حالت داره:
یا برنامه رو نصب نکردی
یا قبل اجرای کانتر اونو اجرا نکردی
یا با ویندوزت همخونی نداره که راه حلش ریست کامپیوتره
نسخه استیم؟!!!!!
فکر کنم باید اون یکی رو بگیری
فرقی نداره
همونطور که قبلا گفتم هر دو از پچ های استاندارد هستند
Last edited by hellbrain666; 02-09-2010 at 12:47.
baz computer ghat zade nemitonam farsi type konam
dostan man bazam natonestam ba sxe vared bazi sham ba 1.6 bedon path o az in chiza .....chikar konam???
بدون پچ؟
یعنی پچ رو نصب نکردی رو بازی؟
پسورد فایل چیه؟![]()
na nasb nakardamبدون پچ؟
یعنی پچ رو نصب نکردی رو بازی؟
fekr nakonam az on bashe chon ghablesh 1.28 dashtam.
rasti vaghti eror mide bazi ghat mishe(aslan nemire to)bad ye notepad baz mishe nemidonam chi neveshte
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
bara man ke passworld nadasht
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
fijedfj;ejf;ljef;jef;ljef;ljskdfjkdfhjklsfhlshfafa faf
فکر کنم این باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون دیگه برای آنلاین بازی کردن اول خود کانتر 1.6 نصب کن
بعد نصب یکی از پچ ها برای آنلاین بازی کردن در محل نصب بازی
سپس نصب آنتی چیت
در ضمن بهتره یه بار کلا بازی رو پاک کنی
پوشه valve هم از تو program file پاک کن
دوباره مراحل بالا رو انجام بده حتما موفق میشی :دي
اون فایل نوت پد هم کپی کن اینجا کمکت کنیم![]()
انتی چیت همون sxe هست؟؟؟؟؟؟؟
آره
البته همه ی سرورا نه ولی برای ورود به اکثر سرورای ایرانی این برنامه لازمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)