سلام
من امروز پچ وار رو از 1.24c به 1.24e ارتقا دادم. الان وقتی تو گارنا آن میشم بعد اینکه هاست start میده وارد گیم نشده Dc میشم از بازی! فایروال هم disable هست. پینگ هم موقع بازی معمولا 150 هست. نمی دونم مشکل کجاست. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
سلام
من امروز پچ وار رو از 1.24c به 1.24e ارتقا دادم. الان وقتی تو گارنا آن میشم بعد اینکه هاست start میده وارد گیم نشده Dc میشم از بازی! فایروال هم disable هست. پینگ هم موقع بازی معمولا 150 هست. نمی دونم مشکل کجاست. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
سلام
من هم یه مدت این مشکل رو داشتم اما وقتی پچ 1.24d رو نصب کردم درست شد![]()
بستگی داره روم چچه مپی را استفاده کنه..
روم ایران فقط 1.24 B..
روم های خارجی هم جلوی رونش نوشته...
روم های ایرانی هست. خارجی رو امتحان نکردم. یعنی به خاطر Patch هست؟ مگه این طور نیست که کسی که سرور میشه اگه پچ متفاوتی داشته باشه Map یی که سرور شده نشون داده نمیشه؟ من قبلا 1.24c داشتم وقتی می رفتم تو روم هیچ سروری نبود ولی حالا که آپدیت کردم به e سرور ها میان ولی خوب مشکل بازی دارم. ممکنه مشکل از زمین مپ باشه؟ من زمین مپ رو باDotA Theme Manager V4 به صورت برفی در آوردم. ممکنه مشکل از اینجا باشه؟ باید برگردونمش به صورت Original?
خوب تو آیتم رو بگو توضیح بدم.
دوستان ، یک هیروی دور زن خوب همراه با ترکیباش می نویسید؟ لطفا سریع چون خیلی کار واجبیه! اگه هیروش استرنج باشه بهتره
اینجا یه اموزش فقط چگونگی بستن ایتم را گذاشته بودم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیروی دور زن استرنج : Huskar. گزینه ی دیگر : هیچی
ایتم: PT,Heart,Aghanim,vanguard و ... دیگه زیاد مهم نیست اگه شد Satanic ولی یکم کار باهاش سخته چون وقتی می خوای 2 بزنی باید روش راس کلیک کنی
هیروی دورزن: Vengful
ایتم: PT,Aghanim,Vanguard,Butterfly,Assault و Heart و Satanic
هیروی خیلی دورزن: Sniper
ایتم: PT,Vanguard,Mask of madness,MKB,خونی (اینگلیسیش چی میشه؟)
البته بعض ایسما رو غلط املایی دارم شرمنده
بجه ها من از وقتی 7 64 بیت نصب کردم یه مشکلی با گارنا دارم شاید شم بدونین راه حلشو:
وقتی من بازی رو انتخاب می کنم اصلا تو لابی نمیره و هیچ رومی دیده نمیشه، خالی خالی
چرا اینجوری میشه کسی می دونه؟
البته اگه Trace کنم میشه رفت تو روم و بازی کرد
تنها هیروی دورزن استر Huskar (Sacred Warrior) هست.
ترتیب گرفتن لول ها: اول دو رو میگیری. بعد هم سه رو بعد هم چهار. آخر سر لول یک رو می گیری.
ترتیب زدن لول ها: دو که باید همیشه رو اوتو کست باشه. (نگران جون هلث نباش. با آیتم بندی که من بهت میگم جونت اصلا کم نمیشه) به یارو اتک میدی بعد لول چهار رو یارو می زنی بعد هم لول یک رو میزنی رو خودت. بعد هم آیتم Arkanism رو میزنی.
آیتم بندی: Power Treads - Arkanism - Satanic - Aghanim Scepter - Assualt Cuirass - Butterfly
جای Assualt می تونی Heart of Tarrasque هم ببندی.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)