آره واسه منم حیف شد. کاش ما مشترکین فعلیش هم میتونستیم از این جشنواره ها بگیریم
یکی از دوستان بگه این اندازه تخفیف آیا در شرکتهای دیگه هم هست؟ بجز اون شاتل که فقط داخلیش نامحدوده گزینه بهتری هست؟
آره واسه منم حیف شد. کاش ما مشترکین فعلیش هم میتونستیم از این جشنواره ها بگیریم
یکی از دوستان بگه این اندازه تخفیف آیا در شرکتهای دیگه هم هست؟ بجز اون شاتل که فقط داخلیش نامحدوده گزینه بهتری هست؟
تا جایی که جشنواره ها و پیشنهادات ویژه شرکتهای مختلف رو دیدم، این پیشنهاد بهترین بین همه اونهاست!
سرویس ۸ مگ ، ماهانه ۱۵۰ گیگ و فقط ۲۰ هزار تومن در ماه!! اونم نه سه ماهه بلکه تا شش ماه.... خیلی عالیه از لحاظ قیمت و شرایط....خوشبحال دوستانی که این موقعیت براشون فراهمه که استفاده کنند
در پنل کاربری قسمتی به نام قرارداد رزرو وجود داره....یعنی الان من میتونم یکی از این جشنواره ها رو رزرو کنم؟ در این رابطه کسی تجربه داره؟
خیر. جشنواره فقط برای ثبت نام و زمان دایری اولیه خط قابل خریده و در صورتی که مشترک باشید اصلا برای شما قابل انتخاب نیست
سلام
خب من سوال برام پیش اومده
ما چطوری میتونیم از کیفیت اون سرویس روی خطمون باخبر بشیم؟ چون مثلا طرح دیده بان هم هست که اونم حجم زیادی میده
بعد این جشنواره هایی که مثلا برای تمدید هستن یعنی به عنوان سرویس رزرو قرار میگیرند؟
من 6 سال مشترک پارس انلاین بودم و همیشه جشنواره هاش برای مشترکین جدید هست و برا مشترکین قدیمیش حتی با سابقه چندین ساله هیچ طرح خاصی یا جشنواره بدرد بخوری نمیزاره ... فقط یه بار من تونستم ازشون جشنواره بگیرم یه طرح یک ساله بود دقیق یادم نیست 70 , 80 گیگ حجم داشت و قیمتش هم 70 تومن بود , زنگ زدم برا خرید گفتن برا شما نمیشه منم درخواست تخلیه خط رو دادم ... فرداش گفتن بیا دفتر برا تخلیه خط , اونجا دلیل رو پرسید منم گفتم پارس انلاین برا مشترکین قدیمیش هیچ جشنواره ای نمیده و یا این طرح و به من بدید یا خط من رو تخلیه کنید ..بعدش گفت چون شما مشترک قدیمی هستی برات فعالش میکنم ...الان پیشگامان , داتک , فن آوا و اکثر شرکتهای دیگه که جشنواره گذاشتن نوشته ویژه مشترکین فعلی و جدید ...ولی تو این 6 سالی که پارس بودم یه بار هم ندیدم ...تازه قبلا اگه مشترک پارس بودی اصلا تو سایتشون نمیتونستی جشنواره رو ببینی فقط با یه اینترنت دیگه مثل گوشی که میرفتم تو سایتش میدیدم جشنواره داره
اینم 3 مگ جشنواره.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m123f; 13-03-2018 at 17:27.
3 مگ جشنواره ساعت 6 عصر
![]()
این 8 مگ جشنواره که گذاشتن مخصوص نوروزه یا ادامه داره؟
دوستان این 8مگ 3ماه گذاشتن چه طوری با شبانه هست یانه ممنون یکی توضیح بده سرویس 8مگ قبلیم امروز تموم میشه البته با این حجم شبانه نداشته باشه بازخوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by feranko724; 14-03-2018 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)