تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 681 از 1185 اولاول ... 1815816316716776786796806816826836846856917317811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,801 به 6,810 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه BANDAR BOLKHEYR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

دوستان، کسی ‏Guerlaine heritage‏ استفاده کرده؟ میخوام بگیرم.تعاریف جالبی درموردش خوندم.اگر کسی قبلا این ادکلن را داشته در موردش من را آگاه کنه.تشکر‎ ‎

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام کسی اینجا در مورد عطرهای تیری موگلر مثل پور مالت یا پور کافی و آنجل فلفلی اطلاعی داره که بشه پیداشون کرد ؟ انگار تا ابد باید داغشون به دلم بمونه آخه تولید محدود هم تا یه حدی گفتن توی دو سال نایاب میشه من که هر چقدر دنبالشون گشتم به در بست خوردم کسی هست بتونه کمکم کنه . ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پیور مالت که نگرد نیست اما انجل فلفلی که فراوون هست چطور پیدا نمیکنی پیور کافه رو ندیدیم اما پیور هاونا رو خودم دارم

4. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پیور مالت که نگرد نیست اما انجل فلفلی که فراوون هست چطور پیدا نمیکنی پیور کافه رو ندیدیم اما پیور هاونا رو خودم دارم
    جالبش اینجاست که قیمتش تو اروپا هم وحشتناک بالاست. بالای 170 دلار

به نظر من خاصترین بوش همین فلفلی هست. تا حالا ندیده بودم یک ادکلن اینقدر واضح و زیبا نت عوض کنه. قیمتش هم 155 دارم.

واقعا بوی تند فلفل رو تا 20 دقیقه اول مثل انفجار یک بمب میتونید حس کنید همراه با رایحه ادویه جات . بعد از مدتی شخصیت گیاهی به خودشمیگره ولی تندی فلفل رو هنوز تو خودش داره

در آخر هم بوی بسیار زیبایی از قهوه شیرین شده و چوبی داره که روح آدم رو به پرواز در میاره

6. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

بله.فکر کنم بوشهر گیربیاد. چند روز پیش یکی دوستام رفت بوشهر بهش گفتم چندتا عطر قیمت کنه که یکش همین ‏guerlaine heritageبود.فکر کنم گیر نمیاد. ولی تو یه فروشگاه معتبر عطر بنام "ماهینی"موجود بود.و قیمتش ‏70‎ ‎هزار تومان بود.ظاهرا برای تمامی فصول به جز تابستان است .شاید برای شما بالایی ها که آب و هوای خوبی دارید در عصرهای تابستون هم بشه ازش استفاده کرد که در بوشهر نه.خلاصه بگم تعریف های خوبی ازش در سایت های خارجی و حتی عربی ازش خونده ام. راستی این عطر در دبی فکرکنم185 درهم است.یکی دوستام قیمت کرد.

8. این کاربر از BANDAR BOLKHEYR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام جناب فرید من چون تعداد پستهام کمتر از 20 و اینجا تازه کارم نتونستم جوابتون رو خصوصی بدم از توجه شما ممنوم لطف شما رو میرسونه به سلامتی

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

نظراتی گرلن هریتاج ‏Guerlaine heritagehttp://www.scentrist.com/reviews/guerlain-heritage-review-classic-classic/

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله.فکر کنم بوشهر گیربیاد. چند روز پیش یکی دوستام رفت بوشهر بهش گفتم چندتا عطر قیمت کنه که یکش همین ‏guerlaine heritageبود.فکر کنم گیر نمیاد. ولی تو یه فروشگاه معتبر عطر بنام "ماهینی"موجود بود.و قیمتش ‏70‎ ‎هزار تومان بود.ظاهرا برای تمامی فصول به جز تابستان است .شاید برای شما بالایی ها که آب و هوای خوبی دارید در عصرهای تابستون هم بشه ازش استفاده کرد که در بوشهر نه.خلاصه بگم تعریف های خوبی ازش در سایت های خارجی و حتی عربی ازش خونده ام. راستی این عطر در دبی فکرکنم185 درهم است.یکی دوستام قیمت کرد.
    الان که خوب فکر کردن یادم افتاد کدوم فروشگاه هست. یادش بخیر من بوشهر دانشجو بودم

همون فروشگاه تنوع محصولش خیلی بالا بود. کلی هم ست ادکلن های جور واجور داره.

در ضمن من بالایی نیستم من جنوبی هستم

به نظر من ارزش خرید داره چون خیلی کمیابه و البته با کیفیت

12. این کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

جدی بوشهردانشجو بودی ؟ کجای جنوب زندگی میکنی(ببخشید فضولی نباشه)؟راستی مطمئنی این مدل گرلن کمیابه؟(تا زود تهیه اش کنم).اطلاعی در مورد گرلن وتیور نداری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    من عاشق terre d'hermes هستم وچن سالیه دارمش.از kenzo هم خیلی خوشم میاد
    فرقیم نداره،تابستون زمستون استفاده میکنم از terre
    از رایحه پسته که تازه از درخت چیده شده خوشم میاد(تازه فهمیدم وتا الان تاثیر آگاهانه ای تو انتخاب ادکلن نداشته برام..شاید ناخودآگاه کشیده شدم طرفش) ازشما میخوام باتوجه به این موضوع وبدون توجه به اون دوتا ادکلن بهم معرفی کنین که شیرین اصلن نباشه ترجیحن گرمم نباشه ولی اگه پیشنهادی باشه که نشه ازش گذشت،موردی نداره
    درمورده قیمت محدودیت ندارم اصلن
    عطرای قبلمم kenzo و terre d'hermes بوده
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •