دوستان، کسی Guerlaine heritage استفاده کرده؟ میخوام بگیرم.تعاریف جالبی درموردش خوندم.اگر کسی قبلا این ادکلن را داشته در موردش من را آگاه کنه.تشکر
دوستان، کسی Guerlaine heritage استفاده کرده؟ میخوام بگیرم.تعاریف جالبی درموردش خوندم.اگر کسی قبلا این ادکلن را داشته در موردش من را آگاه کنه.تشکر
سلام کسی اینجا در مورد عطرهای تیری موگلر مثل پور مالت یا پور کافی و آنجل فلفلی اطلاعی داره که بشه پیداشون کرد ؟ انگار تا ابد باید داغشون به دلم بمونه آخه تولید محدود هم تا یه حدی گفتن توی دو سال نایاب میشه من که هر چقدر دنبالشون گشتم به در بست خوردم کسی هست بتونه کمکم کنه . ممنون میشم
پیور مالت که نگرد نیست اما انجل فلفلی که فراوون هست چطور پیدا نمیکنی پیور کافه رو ندیدیم اما پیور هاونا رو خودم دارم
جالبش اینجاست که قیمتش تو اروپا هم وحشتناک بالاست. بالای 170 دلار
به نظر من خاصترین بوش همین فلفلی هست. تا حالا ندیده بودم یک ادکلن اینقدر واضح و زیبا نت عوض کنه. قیمتش هم 155 دارم.
واقعا بوی تند فلفل رو تا 20 دقیقه اول مثل انفجار یک بمب میتونید حس کنید همراه با رایحه ادویه جات . بعد از مدتی شخصیت گیاهی به خودشمیگره ولی تندی فلفل رو هنوز تو خودش داره
در آخر هم بوی بسیار زیبایی از قهوه شیرین شده و چوبی داره که روح آدم رو به پرواز در میاره
بله.فکر کنم بوشهر گیربیاد. چند روز پیش یکی دوستام رفت بوشهر بهش گفتم چندتا عطر قیمت کنه که یکش همین guerlaine heritageبود.فکر کنم گیر نمیاد. ولی تو یه فروشگاه معتبر عطر بنام "ماهینی"موجود بود.و قیمتش 70 هزار تومان بود.ظاهرا برای تمامی فصول به جز تابستان است .شاید برای شما بالایی ها که آب و هوای خوبی دارید در عصرهای تابستون هم بشه ازش استفاده کرد که در بوشهر نه.خلاصه بگم تعریف های خوبی ازش در سایت های خارجی و حتی عربی ازش خونده ام. راستی این عطر در دبی فکرکنم185 درهم است.یکی دوستام قیمت کرد.
سلام جناب فرید من چون تعداد پستهام کمتر از 20 و اینجا تازه کارم نتونستم جوابتون رو خصوصی بدم از توجه شما ممنوم لطف شما رو میرسونهبه سلامتی
نظراتی گرلن هریتاج Guerlaine heritagehttp://www.scentrist.com/reviews/guerlain-heritage-review-classic-classic/
الان که خوب فکر کردن یادم افتاد کدوم فروشگاه هست. یادش بخیر من بوشهر دانشجو بودم
همون فروشگاه تنوع محصولش خیلی بالا بود. کلی هم ست ادکلن های جور واجور داره.
در ضمن من بالایی نیستم من جنوبی هستم
به نظر من ارزش خرید داره چون خیلی کمیابه و البته با کیفیت
جدی بوشهردانشجو بودی ؟ کجای جنوب زندگی میکنی(ببخشید فضولی نباشه)؟راستی مطمئنی این مدل گرلن کمیابه؟(تا زود تهیه اش کنم).اطلاعی در مورد گرلن وتیور نداری؟
سلام
من عاشق terre d'hermes هستم وچن سالیه دارمش.از kenzo هم خیلی خوشم میاد
فرقیم نداره،تابستون زمستون استفاده میکنم از terre
از رایحه پسته که تازه از درخت چیده شده خوشم میاد(تازه فهمیدم وتا الان تاثیر آگاهانه ای تو انتخاب ادکلن نداشته برام..شاید ناخودآگاه کشیده شدم طرفش) ازشما میخوام باتوجه به این موضوع وبدون توجه به اون دوتا ادکلن بهم معرفی کنین که شیرین اصلن نباشه ترجیحن گرمم نباشه ولی اگه پیشنهادی باشه که نشه ازش گذشت،موردی نداره
درمورده قیمت محدودیت ندارم اصلن
عطرای قبلمم kenzo و terre d'hermes بوده
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)