وای خدایا چقدر میره رو اعصابساعت 6 تا 7 سرعت ایست میکنه بدبختهای گدا به چی روزی افتادند الهی کسانی که مانع سرعت میشند به مکافات عملشان برسند الهی امین
وای خدایا چقدر میره رو اعصابساعت 6 تا 7 سرعت ایست میکنه بدبختهای گدا به چی روزی افتادند الهی کسانی که مانع سرعت میشند به مکافات عملشان برسند الهی امین
داداش عرض کردم 128 آنلیمیتد . اگر تا به حال استفاده کره باشید از این پکیج متوجه سرعتش می شدید . بیشتر از 32 کیلو بهت سرعت نمیده. اونی که شما گفتید یکی از این پکیج های لیمیت دار هست
اینترنت من که زاییده.
قبلاً شبی 3 گیگ دانلود میکردم اما الان مدتیه که شب ها نهایتاً 1 گیگ دانلود دارم. دیگه میخوام بی خیال دانلود شبانه بشم. آخه ارزش نداره کامپیوتر آدم تا صبح روشن باشه فقط برای یک گیگ!
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
الان مدتی هست که نویز اومده رو 14 و کیفیت خط اومده پایین. هرچی هم بهشون میگم زیر بار نمیرن. میگن اشکال از داخل ساختمان خودتون هست. گندشون بزنه با این پشتیبانی که دارن
من مصرفم بیشتر از چیزیه که توی حسابم نشون داده میشه
مثلا من دیروز 500 مگ استفاده کردم به خاطر وب گردی
که اینو از توی status connection networks دیدم
اما توی حسابم تو سایت پارس آنلاین 100 مگ نوشته بود.
پس 400تای دیگه چی شده؟
از اینجور موارد زیاد اتفاق افتاده
یعنی اینجوری من بیشتر از ترافیکم مصرف میکنم. نمیدونم چرا؟
راستی الان متوجه شدم تو کانفیگ مودم به جای adsl2+ زده G.DMT !!!!!!!! این یعنی چییی؟ من که قراردادم adsl2+ هست. چرا یه چیز دیگه دارن میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان چند سوال
تعرفه های جدید از کی اعمال می شوند؟
اگه من مثلا 3 روز از ترافیکم مونده باشه و برم اشتراک رو تمدید کنم این سه روز به اشتراک بعدی منتقل میشه؟
اگه مثلا 1 گیگ از حجمم مونده باشه و من اشتراکم رو تمدید کنم این حجم به اشتراک بعدی منتقل میشه؟
نکنه که می خوان تو تعرفه های جدید سرعت دانلود رو پایینتر بیارن ؟
من دو ،سه روز پیش که لیست قیمتاشونو گرفتم تعرفه های جدید بود.(شیراز)تعرفه های جدید از کی اعمال می شوند؟
مودم هایی که پارس آنلاین ساپورت میکنن چه مدلهایی هستن؟
اینجا میتونی مشاهده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در واقع بهتره بگیم مودمهایی که کارشناسان خیلی باسوادشان بلدند کانفیگ بکنند کدومها هستن و چون بقیه رو بلد نیستند میگن با گدا آنلاین سازگار نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)