پارس آنلاین/تهران
پارس آنلاین/تهران
وضعیت داغون وایمکس ایرانسل
اینترنت 2 مگ نا محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادبیات شما باعث شد تا من به فکر معنی کردن کلمه ی " زور داره " بیوفتم. دقت کنید که با توجه به لینک زیر دو تا مقایسه بین وایمکس 1 مگ و پارس آنلاین 256 با محدودیت حجمی 20 گیگ براتون انجام میدم .
وایمکس 1 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت دانلود در 24 ساعت شبانه روز : 130
دانلود من در یک 24 ساعت : 10 گیگ ( حداکثر میزان دانلود : 11.2 گیگ )
دانلود من در طول یک ماه : 300 گیگ ( حداکثر میزان دانلود : 337 گیگ )
هزینه پرداخت شده : 82،160 تومن
پارس آنلاین 256 با محدودیت حجمی 20 گیگ
سرعت دانلود شبانه ( طبق گفته شما ) : 150
حداکثر میزان دانلود رایگان در هر شب ( از ساعت 1 تا 6 بامداد ) : 2.7 گیگ
حداکثر میزان دانلود رایگان در طول یک ماه : 81 گیگ + 20 گیگ ( حجم اولیه ) = 101 گیگ
اختلاف با دانلود من در طول یک ماه : 200 گیگ
هزینه ترافیک حجمی اضافی : 400،000 تومن
هزینه ای که باید پرداخت کنید تا به پای سرویس 1 مگ وایمکس برسید : 400،000 + 39950 ( تعرفه سرویس مذکور ) = 439،950 تومن
آدم وقتی به این مقایسه فکر میکنه و میبینه که چطور دارن سرش کلاه میزارن خیلی خیلی زورش میاد به حدی که احتمال داره منفجر بشه و تازه این موقع هست که متوجه میشه با سرویس 256 با سرعت 150 دانلود کردن هنر نیست بلکه کردنه گنجیشک جایه قناری تو پاچه ی آدمه![]()
Last edited by mohandes66; 19-02-2012 at 17:07.
خب همین 20 تومن رو بریز تو حساب که با اون 13 تومن میشه 33 تومن میزنه بعد امشب کلشو برمیداره برا این ماه
اگر بخوای از نظر دانلود حساب کنی 100% با وایمکس بیشتره و هر زمانی میتونی استفاده کنی اما الان از لحاظ کیفیت اومده پایین من از اول تابستون دارم مشکل نداشتم اما از 22 بهمن به بعد پینگ افتضاح شده و سایت ها رو به زور بالا میاره و مهم ترین مزیتش اینه که میشه مودم رو هر جا برد و لنگ اینترنت نبود
در مورد ADSL مزیتش اینه که قیمتش کمتره شبانه رایگانه و بعضی از شرکت ها سرعت ها رو بالا میبندن مثل فن آوا ، پارس آنلاین ، شاتل و . .. . و اینم باید بگم بعضی ها میتونن شبا کامپیوتر رو روشن بزارن و رایگان دانلود کنن برای همین میگن وایمکس ارزش نداره
در آخر مشکل از بی قانونی در سازمان مقررات رادیویی هست که یه تکونی نمیخورن و سامون بدن وضعیت اینترنت ایران رو و اینترنت پهن باند ارائه بدن با قیمت کم مثل اجنبی ها که من با این پولی که میدم برای سرویس 1مگ ایرانسل میتونم سرعت بالای 10مگ بگیرم و در چشم به هم زدن دانلود کنم
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
از این شرکت اجنبی که لینکش پایینه میتونم به راحتی 50 یا 100 مگ بگیرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرویس 512 پایه 20000 هست چرا باید 33 بریزم؟ پول سرویس باید تو حسابم باشه درسته؟
یه نگاه به حرفای بقیه بکنی میبینی که همه از وایمکس ناراضی هستن/ادم که بخاطر یه مودم رایگان نمیره وایمکس بگیره![]()
آهان
پس 13 داری باید 7 تومن دیگه واریز کنی بشه 20 تومن دیگه بدهکار از ایرانسلم نباشی![]()
البته جوابی که دادین بی ربط بود و سعی در فرار از جواب دادن به فلسفه ی دانلود با سرعت 150 ولی در رابطه با ناراضی بودن بقیه اگه دقت کنین مربوط میشه به 22 بهمن به بعد . تا به امروز از نظر کیفیت وایمکس ایرانسل حرف اول رو میزنه نه نوسان سرعت داره نه چیزه دیگه . این مشکل علاوه بر ایام خاص مثل 22 بهمن که سراسریه تو روزای آخر ماه پیش میاد که مطمئنا تا یکی دوروز دیگه حل میشه .
در آخر نظر شخصیه بنده تو استفاده از سرویس 1 مگ ایرانسل ، با توجه به 1 مگ بودن واقعی ( نه گنجیشک به جای قناری ) و پایداری شبکه و از همه مهمتر جابجایی واقعا عالیه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)