تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 681 از 1024 اولاول ... 181581631671677678679680681682683684685691731781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,801 به 6,810 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون از لطفتون ...
    باور كنيد تقلب نكردم! بهنام تو كه شاهدي تو حوزه تقلب نبود ! ( ... شوخي ميكنم )
    دوپينگ كه چه عرض كنم ولي بي شوخي قدرت ذهن از هر دوپينگي قويتره ... باور كنيد فقط كافيه قبول كنيد كه سوالا حل ميشن.
    ساعت مطالعم خيلي بره خودم مشخص نيست. اما معمولا ميخونم ديگه. شايد روزهايي كه خونه ام به 10 ساعت برسه. در مورد چجوريش والا چي بگم، اين اواخر معمولا مرور ميكنم، آزمون هاي گزينه ي 2 رو گير آوردم بعضي موقع ها ميزنم. نصف وقتم رو هم عمومي ميخونم.
    ولي باز هم تاكيد كنم، اين ماده ي تاريك كه فاصله ها رو ايجاد مي كنه تفكر ماست.

عالی گفتی عالی !
    من خودم یه جورایی مشاورم ! : دی (10-20 نفریو فرستادم دانشگاهای خوب با رتبه های خوب)(خودمم ورودی 87 هستم)

از این 2 تا جمله ای که گفتی(که بولد کردم) همیشه استفاده میکردم واسه بچه ها.

بخدا بیشترین تاثیرو فکر ما نسبت به خودمون بوجود میاره! من معمولا بهش می گم دروغ گفتن به خود !!!

2. 4 کاربر از a3m00n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عصر براي پاره وقت هست
    نه ربطی نداره مربوط به زیر زیرگروه ها میشه مرتبط با شیمی عصر ها و مرتبط با فیزیک صبح هاست

در مورد قدرت تفکر بگم که:
    یه مجرم رو محکوم به اعدام می کنن ولی بعدش یه دکتر میگه بزارین من با روش خودم بکشمش
    روز اعدام دکتره میاد به مجرم میگه به تخت می بندیمت و از مچ دستت زخمیت می کنم تا اونقدر خون ازت بره که بمیری
    همین کار رو می کنن و می بندنش به تخت ولی دکتر به جای کاری که گفته بود یه شیلنگ کوچیک از محلی که می خواد دستشو ببره وصل می کنه و چون مجرم کاملا بسته شده بود اصلا نمی تونسته ببینه دکتر چی کار می کنه ولی یه لحظه احساس می کنه دکتر دستشو برید و خون از دستش اومد و بعد از چندین دقیقه(حالا هر مقداری) می میره
    ولی نکته جالب اینجاست که دکتر فقط یه خراش سطحی ایجاد کرده بود و با استفاده از شیلنگ آب گرم از بین دستاش رد کرده بود ولی اون فکر کرده بود که خون خودشه که داره میره

( این گوگل کروم عجب باحاله داشتم این پستو می نوشتم برق رفت حالا که برگشتم همشو سیو کرده بود)

4. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه ربطی نداره مربوط به زیر زیرگروه ها میشه مرتبط با شیمی عصر ها و مرتبط با فیزیک صبح هاست

در مورد قدرت تفکر بگم که:
    یه مجرم رو محکوم به اعدام می کنن ولی بعدش یه دکتر میگه بزارین من با روش خودم بکشمش
    روز اعدام دکتره میاد به مجرم میگه به تخت می بندیمت و از مچ دستت زخمیت می کنم تا اونقدر خون ازت بره که بمیری
    همین کار رو می کنن و می بندنش به تخت ولی دکتر به جای کاری که گفته بود یه شیلنگ کوچیک از محلی که می خواد دستشو ببره وصل می کنه و چون مجرم کاملا بسته شده بود اصلا نمی تونسته ببینه دکتر چی کار می کنه ولی یه لحظه احساس می کنه دکتر دستشو برید و خون از دستش اومد و بعد از چندین دقیقه(حالا هر مقداری) می میره
    ولی نکته جالب اینجاست که دکتر فقط یه خراش سطحی ایجاد کرده بود و با استفاده از شیلنگ آب گرم از بین دستاش رد کرده بود ولی اون فکر کرده بود که خون خودشه که داره میره

( این گوگل کروم عجب باحاله داشتم این پستو می نوشتم برق رفت حالا که برگشتم همشو سیو کرده بود)

ببخشيد من هم مهندسي كامپوتر برداشتم هم مهندسي نفت . بايد تو كدومش شركت كنم ؟‌

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

سلام. من یه چیزی کشفیدم. بیشتر سوالای معارف سنجش سوالای سال های قبل کنکورن. من فقط آزمون سنجش جامع دوم و سوالای 5 گروه سال 88 سراسری رو نگاه کردم و اینا رو به دست اوردم:
    51سنجش: 51 ریاضی 88
    52سنجش: 52زبان 88
    53سنجش: 53انسانی88
    54سنجش: 54 زبان 88
    55سنجش: 55زبان 88
    56سنجش: 56تجربی 88
    61سنجش: 62ریاضی 88
    69سنجش: 69تجربی 88
    73سنجش: 72 انسانی88
    عجب!!!
    آره منم 2 از سوالای ریاضیشو که واسم آشنا بودن چک کردم هر 2 تاش مال کنکور 77 بود!!!
    سوالای 136 و 138
    حالا دیگه بقیش بمونه!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشيد من هم مهندسي كامپوتر برداشتم هم مهندسي نفت . بايد تو كدومش شركت كنم ؟‌
    فکر کنم توی کارت ورود به جلسه بنویسه ولی انتخاب اول مهمه

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

54 ی که به دست اومده فراوانی دسته ی سومه.
    اما سوال اختلاف فراوانی تجمعی دسته سوم و چهارم رو خواسته که می شه فراوانی دسته ی چهارم!
    آره من همون سرجلسه فهمیدم طراح سوتی داده ولی خداروشکر اونقدر غلط داره این سنجش که با خیال راحت همون فراوانی دسته ی سومو زدم درستم داومد جوابم

اینم درصدای ما تو سنجد (پررنگ می نویسم کسی از دست نده فیضشو)

• ادب:42
    • عربی:28
    • معارف:60
    • زبان:33
    • ریاضی:40
    • فیزیک:30
    • شیمی:20
    تیمسارم که کارنامه ی آزاد خواسته بودن اینم مال ما داداش جکی (به خاطر انتخاب رشته مزخرفم رشته ی قبولی رو کاتیدم!) ولی از من می شنوی بیخال آزاد شو واسه سال بعد موندن خیلی بهتره از این آزاد...من امسال اصلا شرکتم نکردم (خودتم می بینی که وضع درسیم همچینم توپ نیست که بگی خیالت از سراسری راحته)

Last edited by D & G; 08-05-2010 at 19:18.

9. این کاربر از D & G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

دوستان در لینک زیر یکی دیگه از دستاورد های دولت دهم را خواهید دید:
    کاهش ظرفیت دوره کارشناسی دانشگاه‌های تهران با توجه به احتمال زلزله!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متاسفم
    Last edited by MyEnd; 08-05-2010 at 20:10.

11. 2 کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کاهش ظرفیت دوره کارشناسی دانشگاه‌های تهران به خاطر زلزله
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متاسفم
    [/QUOTE]

تازه شنیدی؟؟؟ ما که از اول اردیبهشت اخبارو از آقامون جونمون دریافت کردیم و بسی شادمان شدیم از اینکه رفقا هم به درد ما دچار شدن و نمی تونن به این راحتی برن دانشگاه توپ (آقای حسادت!)
    برا من که فرقی نمی کنه ولی جدا واسه اونایی که 1 سال زحمت کشیدن ناراحت شدم به هر حال یه عده شون می مونن از دانشگاه خوب و با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاهای دیگه(همون طوری که اشاره شده بهش) امکان قبولی من و امثال من بالا می ره این طوری اون طفلکیا الزاما با من یا دانش آموزایی مث من همکلاس می شن واقعا هم به من ظلمه هم به اونا (در حق اونا بیشتر)

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کاهش ظرفیت دوره کارشناسی دانشگاه‌های تهران با توجه به احتمال زلزله!
    تکبیرررررررر!

اینو من چند وقت پیش داشتم به یکی از بچه ها میگفتم....

تازه احتمال اینکه کاری کنن که از شهرستانا کمتر تهران قبول شن هم خیلی هس...

14. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    از الان المپيادي شدن رو خيلي خيلي بهتون تبريك ميگم. اميدوارم با يه مدال طلاي جهاني اين راه رو تموم كنيد.
    من پارسال توي المپياد شيمي شركت كردم و مرحله ي اول قبول شدم. البته من از اول مهر سوم شروع كردم. پيشنهاد من اينه كه كتاب شيمي عمومي چارلز مورتيمر جلد 1 رو بخريد و بخونيد. توي تابستون مي تونيد تمومش كنيد. با اين كتاب به هيچ كتاب آموزش ديگه اي نياز نداريد. مطمئن باشيد بعد از خوندنش معجزه ي نويسنده اش رو مي فهميد.
    اگه سوالي داشتيد بازم در خدمتم.
    سلام
    ممنون از راهنماییتون راستشو بخواین من می خوام فقط واسه مرحله اول بخونم می خواستم بدونم نمی شه فقط سه سال دبیرستانو بخونمو قبول شم آخه نمی خوام به بقیه درسام لطمه بزنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •