سلام دوستان از اين مشكلاتي كه همه شماها گفتيد توي بازي من نيست نه تماشاچي نه گزارشگر و نه غيره فقط توي منو خريد و فروش بازيكنان تو مستر ليگ گير ميده اونم بعد از خريد بازكن
سلام دوستان از اين مشكلاتي كه همه شماها گفتيد توي بازي من نيست نه تماشاچي نه گزارشگر و نه غيره فقط توي منو خريد و فروش بازيكنان تو مستر ليگ گير ميده اونم بعد از خريد بازكن
دوستان گوگولي مگولي
يه چيز بزرگ يافتم
چه بازيه اين پي اي اس 2010
من از اون موقع تا حالا تو مستر ليگم فصل اول با رئال تمام جام هارو بردم جالب اينجاست كه تمام بازي هارو هم بردم روي تاپ پلير
حتما من خيلي قويم ديگه :دي
حالا اون يه چيز چيه ؟
يادتونه بهتون گفتم مخصوصا آرمين جون و داش حسين كه بازيكني مثل په په هم كه 26 سالشه بعد تمرين از آبيليتي هاش كم ميشه
دليلشو فهميدم دليل شرايطه
من همين الان خريد كردم تو تعطيلات زمستاني
ساموئل اتوئو رو خريدم با كورشما از اينتر
خب اين بازيكنان جديد با تيم هماهنگ نيستن در نتيجه چي ميشه ؟
موقعي كه تمرين ميديد قدرت هماهنگي بازيكنان يا همون Teamwork
حالا اين هماهنگي با Teamwork واسه بازيكنايي كه تازه خريدم يعني اتوئو و كورشما چي ميشه ؟
معلومه افزايش پيدا مي كنه چون اونا تازه اومدن به تيم و انگيزه مضاعفي دارن كه پيشرفت بكنن و با بقيه جور بشن
دقيقا امتحان كنيد خودتون مي بينيد
و خيلي علت هاي ديگه وجود داره كه من تا حالا دوتاشو ياد گرفتم با يه فصل بازي كامل مستر ليگ
اون يكي هم اينه كه وقتي بازيكني رو بازي نميديد اون تمرين مي كنه چرا ؟
چون ما در مسترليگ هفته رو به دو قسمت تقسيم كرديم
يكي يكشنبه و ديگري پنجشنبه كه تمرينات انجام ميشه
بازيكني كه روز پنج شنبه در بازي رسمي بازي نكرده چون بلوك هاش پر هستن در روز پنج شنبه تمرين مي كنن اما خسته نميشن و در اصل استراحت مي كنن
درست مثل دنياي واقعي مثلا ليونل مسي از بارسلونا در بازي با آلمريا بازي نكرد اما تو تمرين بارسلونا روز شنبه بود اما بازي نكرد يعني استراحت كرد و براي بازي هاي بعدي اماده تر شده
اينارو تا الان ياد گرفتم
اينارو دارم مي نويسم تا يه پي دي اف كامل كامل دربيارم
يه گلايي زدم كه كف مي كنيد ميذارم براتون
قربون همگي راستي اين ويرايشگر چي شد ؟
اين كدوم استاديوم هست؟
چه turf با حالي داره...
هنوز بازي رو نگرفتم به نظر شما پاساژ مينا تو آريا شهر آورده؟
اين فايل مربوطه به دايركت اكس ميشه و من خيلي به اين مشكل برخورد كردم...
راه حلشم اينه كه همين فايلي كه بالا اين دوستمون گفته رو از سايت dll-files دانلود و به فولدر system تو درايو ويندوز بريزيد و مشكلتون حل ميشه...
من گزارشگری به زبان اسپانیایی رو هم گرفتم به نظر من خیلی قشنگ تر از گزارشگری انگلیسیه اما از نظر من گزارشگری ایتالیایی از اسپانیایی قشنگ تره . گفتم تجربه خودمو برای دوستان بگم شاید یکی بخواد گزارش به زبانهای دیگه رو دانلود کنه .
من پچ PES EDIT رو دیشب گرفتم اما به نظر میرسه یک ایرادی داشته باشه چون بعد از نصب این پچ چند مرتبه بازی هنگ کرد منم کیت سرور رو غیر فعال کردم راستش اصلا حوصله درد سر ندارم بعضی از کاربرا میگن باید دو از فایلهاشو حذف کنید تا درست بشه من دیگه دنبالش نرفتم . با غیر فعال کردن کیت سرور این پچ هم از کار میفته اما یک خوبی داره که اسم تیمها و کاپ و لیگها خراب نمیشن .
پچ pes edit اشکالی ناره چه اشکالی کدوم نسخه ؟؟؟
دوستام مشکل لرزش شماره رو هم بگن چطوری حل کنیم خیلی عالیه
توی این لینک چمن های بسیار زیبا و متنوعی وجود داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نسخه 0.4 رو گرفتم اما نمیدونم چرا توی لیگ ایتالیا بعضی وقتا این مشکل پیش میومد منم غیر فعالش کردم .
داشتم مسترليگ رو مي رفتم يه چيز ديگه هم فهميدم
تيمي كه در يه فصل قهرمان اروپا ميشه با قهرمان آمريكاي لاتين مسابقه اي رو انجام ميده بنام Konami Cup كه جايزه اش هم 3 ميليونه
من رفتم با بوكاجونيورز افتادم و 3-0 بردمش و 3 ميليونم جايزه گرفتم
شايد بتونه كمكتون بكنه
اينم يه عكس از نماي قهرمانيم در جام كونامي در مسترليگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال بی ربط ولی خواهشا جواب بدین
از کجا باید بفهمم نسخه بازی که گرفتم اصلی و کامله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)