من سرویس 512 رو دارم.
شبا سرعت ثابت نیست از 40 تا 100 متغیر هست ولی این شبا تقریباً شبی یک گیگ رو میگیرم.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من سرویس 512 رو دارم.
شبا سرعت ثابت نیست از 40 تا 100 متغیر هست ولی این شبا تقریباً شبی یک گیگ رو میگیرم.
شما که خودتون مصداق کامل نون بربری هستید اسم اون خانوم را نقل قول گرفتید بعد به من میگید حذفش کنم؟!
100تومن جریمه رفت توپاچش تا دفعه دیگه با مشتری درست صحبت کنه
سرویس های برنزی هم ته و توش را در اوردم توی فارس چون با مخابرات همکاری میکنن و شریک هستن برنزی نمیدن
من که نمیتونم تو پست شما دستکاری کنم
در هر صورت موفق باشید
سلام
سرویس 128 یا 256 adsl برای مرکز سلمان کدوم شرکت پیشنهاد میدید؟( sepanta دارم )سرعت دانلود شبانه بالایی داشته باشه.
میشه چرا نشه
داداش از نظر اخلاقی گفتم
بیخیال
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
سرخر که میگن اینه ها.
تو ایران هر سرویسی که میخری باید به همه پول بدی از آبدارچی طرف گرفته تا اون گنده ها حالا تو شیراز اینم به نون خورا اضاف شده.
حالا هر بار ما زنگ بزنیم بگن سرویس برنز ارائه نمیدیم و بعد گزارش کنیم 100 تومن جریمه میشن؟ خوبه ها روزی یه بار زنگ بزنیم حالشون گرفته بشه
خوشم میاد که هر شهری برای خودش عشقی اکانت میده.
واقعا که.
منم الان دو هفته ای هست محدود شدم(شاتل).
به دلایل نامعلوم.زنگ هم نمی زنم پشتیبانی.چون قاطی کنم جدو ابادشون رو فحش میدم.فقط دارم نفراتی رو که از شاتل اشتراک دارن می کشم بیرون.اینجور مودبانه تره.
نه اون طرف گفته بود چیکار اسم من داری
آورین آورین
شماره موبایل همایون هم خواستی من دارم
دیشب 500 مگ ته اکانت ما بوده که اینم کم کردن رفت.
زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک میگم چرا حجم کم کرده میگه شما 14 گیگ دان داشتیدتا 8 . از 8 تا 8:30 به بعد 750 مگ از شما کم شده.
میگم من 2 گیگ لینک بیشتر تو دانلود منیجرم نبوده که 1گیگش بشتر دان نشده بعد سیستم 7:45 خاموش شده 8:30 کجا بوده . 500 مگ هم بشتر تو اکانتم نبوده چه جوری 750 مگ کم کرده اصلا هیچی با هم جور نبود.
10 روز از اکانتم مونده دیگه نمیصرفه حجم بخرم.
میخوام سرویس جدید بگیرم 128 5 گیگ مشکلی که پیش نمیاد بابت اون 10 روزی که مونده؟؟
بعد فوری فعال میکنن؟؟؟
Last edited by H A M Z E H; 18-09-2012 at 11:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)