سلام بچه ها
می خوام از شرکت فن اوا adsl بگیرم.
می خواستم مودمو خودم بگیرم.
یه سوال کلی داشتم فرق مودمها با هم چیه؟
من چه مودمی بگیرم که عالی باشه؟
سلام بچه ها
می خوام از شرکت فن اوا adsl بگیرم.
می خواستم مودمو خودم بگیرم.
یه سوال کلی داشتم فرق مودمها با هم چیه؟
من چه مودمی بگیرم که عالی باشه؟
سلام .
من مودم tp-link وایرلس دار دارم که سه چهارماه قبل حدود 56 تومن خریدم . خوب هم کار میکنه .
اگه میخای 125 تومن هزینه مودم بدی مودم های asus بهتر از tp- link هستند .
حتما هم لازم نـیست که از همون شرکتی که adsl میگیری هم مودم بخری .
سلام من یک لپتاپ میخوام بگیرم که مودم نداره و باید مودم جدا براش بخرم می خواستم بدونم اگه مودم adsl بگیرم واسش میتونم با همون مودم از طریق dial up هم اگه خواستم به اینترنت وصل بشم؟؟؟
خیر بامودم adsl نمی شود به dialup وصل شد
با تشکر از شما دوستان به خاطر جوابتون
امروز زیاد گشتم مدل ایسوز پیدا نکردم میگفتن تو بازار کمه بعد خسته شدم رفتم همون شرکت Tp-Link مدل TD-8840T رو با قیمت 45 تومن خریداری کردم ...مودم وایرلس رو نخریدم ......به نظرتون قیمت مناسبه یا برم تخفیف بگیرم
سوالات زیادی دارم که بمونه برا هفته دیگه که قرار وصل کنم
باز هم ممنون![]()
کسی می دونه شماره پرونده ای که تو سایت 1899 زده چیه ؟
دوستان بین دو مودم wag54g2 و wag120 n (از شرکت lynksis(sisco)) کدومشون بهتره ؟
سلام
من میخوام یک مودم adsl بخرم .
مصرفم خانگی هستش .
مودم usb دار میخوام بخرم .
بین دو مودم ظزیر کدوم دو تا رو انتخاب کنم؟
SMC مال شرکت همارا
یا
TP link از شرکت لایزر؟
کدوم مودم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من یک مودم ایسوس مدل am602 دارم می خوام واسه adsl تنظیمش کنم
همه کاره ها رو انجام می دم ولی وقتی تو browser آی پی مودم رو می نویسم وارد کنسول مودم نمیشه چراغ کارت شبکه هم 5 ثانیه روشنه و 2 ثانیه هم cable unplugged می زنه . ده بار هم مودم رو ریست کردم ولی نمیشه در ضمن ping رو مودم جواب می ده .
ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام a6l3i جان... دمت گرم هنوز راهنمایی می کنی ... ایول... معذرت بچه ها ازین این اسپم دلم تنگ شده بود
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
من که هنوز می گم بچه ها مودم ایسوز بگیرین بهترین مودمه...ولی حالا که شما بین ای دو تا گفتید tp-link ازون یکی شناخته تر شدست و بیشتر توی بازار پیدا می شه..
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
این مودمو هر شرکتی پشتیبانی نمی کنه... گیر الکی می دناگر ایسوز بگیری یا tp-link دیگه بهونه ندارن
زیادم توی بازار گیر میاد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)