تو رشته ریاضی چه کتابهایی تغییر داشتن برای سال بعد
مثلاً حسابان 87 دارم ولی انگار برای 88 تغییر کرده خب دیگه چه کتابهایی تغییر کردن؟ پیش دانشگاهی هم تغییر داشته؟
تو رشته ریاضی چه کتابهایی تغییر داشتن برای سال بعد
مثلاً حسابان 87 دارم ولی انگار برای 88 تغییر کرده خب دیگه چه کتابهایی تغییر کردن؟ پیش دانشگاهی هم تغییر داشته؟
به نظرم فيزيك آبي خيلي خوبه ، درسنامه + تست
Last edited by EngineeR EhsaN; 08-01-2011 at 15:35.
از کتابای کانون خوشم نمیاد .![]()
دیف 2 رمزینه رفت برای مهر 90.
حسابان و ریاضی 2 و ریاضی 1 تغییر کردنتو رشته ریاضی چه کتابهایی تغییر داشتن برای سال بعد
ادبیات چند تا درسش حذف شده از سال دوم و سوم
دینی هم چند تا تغییر جزئی داشته
دیگه یادم نیست چی
ریاضی 2 امسال تغییر کرده نه اون کتابی که قراره باهاش کنکور بدیم.درسته؟
امسال حسابان تغییر کردریاضی 2 امسال تغییر کرده نه اون کتابی که قراره باهاش کنکور بدیم.درسته؟
پارسال ریاضی 2
شما اگه سال 90 کنکور میدی کتابای خودتو باید بخونی
اگه نه باید منابع جدیدو بخونی
پس بايد با چاپ قديم سر كنيم![]()
دوستان بحث در مورد کتاب کمک درسی بود گفتم منم یه تجربه ای رو انتقال بدم !!!
ببینین منم با 70%(!!) حرفای دوستمون که می گفت کتاب واقعا مهمه و بیشتر کتابای کمک درسی دارن راهو عوضی می رن موافقم ولی می مونه اون 30% که من می گم شما طرف کارتون با کنکوره درسته ؟؟؟ پس باید مفهوم دروس رو خودتون کاملا جا بندازین حالا یعنی شما با خوندن کتاب نمی تونین این کارو بکنین اصلا عیبی نداره برین یه کتاب خوب توضیح (واقعا با تحقیق ) بگیرین بخونین چه اشکالی داره اما دیگه اگه مسئله رو حاشیه ای کرد اصلا به کتابه توجه نکنین (یعنی تا جایی بخونینش که مصابق کتابه ) پس مشکلی پیش نمیاد ولی در نهایت اون چیزی که می تونه رتبه شما رو از 10000 به 100 تغییر بده اون سرعت استفاده از مطالب و درصد تمرکز و حضور ذهنتون سر امتحان کنکوره !!!
به نظرتون چرا خیلی از دخترا با این که درسم زیاد می خونن (خیلییی)! ولی می رن اونجا حول می شن که خوشبختانه این امر توی پسرا خیلی کمتر اتفاق می افته !!!همش به خاطر استرسه !!!
یعنی خوندن کتاب کمک درسی واسه کسی که فکر می کنه که نیاز داره خیلی خوبه ولی کسی که نمی خواد خوب دلیل نمیشه که اون باید رتبه خوب نیاره !!!!
اینا رو هم گفتم چون وظیفم می دونستم یه کمی روشن ترتون کنم حالا روشن شدین !؟؟نه؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)