خواهش میکنم ، خب دونه به دونه !!
اگه من لپ تاپ الانم رو میخواستم عوض کنم و جدید بگیرم و بودجه لازم رو برای z530 داشتم ( یا z540 ) حتما این رو میخریدم ... شک نکن که سری z سونی جزو بهترین لپ تاپ ها در محدوده 13 اینچی ها هست ...
سونی ورژن های آمریکاییش درایور لپ تاپ سخت پیدا میشه که اون هم با 1 روز وقت گذاشتن تو اینترنت و گشتن دونه دونه درایور ها حل میشه ... در مورد مشکل دار بودن لپ تاپ ها و سوختن و از این قبیل هم کاملا به طرز استفاده کاربر بستگی داره و یکی با لپ تاپ کنار میاد و یکی هم ازش صبح تا شب کار میکشه و مشکلات و خرابی حزئی از لوازم الکترونیکی هستن ...
در مورد لپ تاپ های ساخت مالزی هم خود بنده این مطلب رو عرض کردم و خیلی ها سخت در اشتباه هستن که لپ تاپ های ایرلندی بهترین ساخت دل هستن در حالی که برعکسه ... اگه دقت کنین اکثر مالزی ها میره آمریکا و الان تو همین ایران خودمون بیشتر دل ها یا لهستان هستن یا ایرلند و مدل ساخت مالزی کم پیدا میشه ...
به عنوان مثال لپ تاپ خودم ، اصلا خودم نه خیلی زیاد لپ تاپ ساخت مالزی دیدم که بدون مشکل دارن کار میکنن و برخی لپ تاپ های ایرلندی دیدم که بعضی مواقع یه مشکلات خنده داری براشون پیش میاد که آدم پشیمون میشه از خرید ... یادتون باشه دل میخرین اول مالزی بعد ایرلند ... اگه بدونین من با این لپ تاپ خودم چه ها که نکردم !!
میتونین از کسی که تجربه لپ تاپ دل مالزی داره بپرسین ...
با 1.5 میلیون من حتما سونی میخریدم ...