تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 681 از 905 اولاول ... 181581631671677678679680681682683684685691731781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,801 به 6,810 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر صرفا دنبال قطعه ساخت ایران هستید، برای اینکه سردرگمی بوجود نیاد، من شرکت " سامفر" را توصیه میکنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

http://www.parstradeshow.com/companydetail.aspx?coid=441379
    ممنون
    جسارتا این 3 تا فرق شون چیه؟ فقط کانکتور ها فرق داره انگار . که زده سر سبز و اون دو تا سر مشکی.
    این چرا ساژم و زیمنس فرقی نزاشته؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قبلی که نگاه کردم . لاما بوده. 10 ماه کار داد.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا صبح ها که استارت میزنم ماشین با تک استارت روشن میشه میام سرکار ولی بعدازظهرها که میخوام برگردم باید سوییچ و3الی4ثانیه نگه دارم نمیدونم چار واقعا عجیبه من فکر میکنم به آفتاب وگرما مربوطه ولی چرا بقیه ماشینا اینجوری نمیشن و نمیدونم؟؟!!(131se)
    Last edited by najee; 04-08-2015 at 17:13.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واینکه تو شتاب اولیه ازهمه ماشینهای هم رده خودش عقب میمونه به اصطلاح دیر پر میکنه ماشینم راهی نرفته البته از روز اول همینجوری بود6000تا کلا رفته تا دنده رو یک و دو میکنی حتی با دور موتور بالا میبینی همه ماشینا ازت جلو زدن تو سربالایی شخصا بادوستام تست کردم تا یک و دو میکنم اونا 200الی300متر جلوترمیرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام. مشکل شما برای ماشین خودم(پراید 87) هم عینا پیش امده و کارهایی از جمله تعویض استپر. پمپ بنزین. مپ سنسور . سنسور دریچه گاز . صافی بنزین انجام شده و مشکل حل نشده.
    با پیگیریهایی که انجام دادم دو مورد در این مشگل دخیل هستند. 1- سنسور دمای آب 2- شستوشوی انژکتورها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    امروز به یک مورد جالب برخوردم.
    رفتم برای خرید همین فشنگی فن.متاسفانه یدکی ها هر چی داشتن می دادن و میگفتن میخوره . همینه! بزن طوری نیست!
    خلاصه زیر بار نرفتم و یکی ایرانی خریدم که بسته بندی شیک داشت و خلاصه پلمب شده بود . نصب کردیم رو ماشین. دیدیم سوکت جا نمیره
    کلنجار رفتیم و نشد! فشنگی رو در اوردم . دیدم این برامدگی داخل فشنگی رو کارخونه برعکس زده!!!
    خلاصه پس دادیم و کلی گشتیم تا تونستم سامفر مشکی مخصوص پراید رو بخرم.
    فردا نصب میکنم و خبر میدم
    ممنون از camaro lt بابت راهنمایی فنی و معرفی محصولات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    متاسفانه قضیه ماشین ما پیچیده تر هم شد!
    من رفتم فشنگی مارک سامفر اصلی رو خریدم که همه تائید ش هم می کنند.
    انداختم روی ماشین. امپر روی شماره 4 میرفت همش. چه فن میزد و چه نمی زد.خوب کار به این نداشتم و گفتم یا خطا هست یا دما همین حدود داره می چرخه.
    صبح بود و چندین بار فن خاموش و روشن شد و طبیعی بود.
    ظهر ماشین روشن کردم. بار اول فن زد و خاموش شد و بار دوم که فن زد دیگه خاموش نشد .. تا خودم ماشین رو خاموش کردم. بعد سوئیچ رو که باز کردم دیدم دما امده روی خانه 2
    ساعت 2 ماشین رو روشن کردم مجدد . دیدم فن زد و خاموش شد. بار دوم که فن زد . دیگر خاموش نشد! 4 دقیقه صبر کردم و خاموش نشد.
    ماشین مجدد خاموش کردم و سوئیچ باز کردم دیدم امپر روی خانه 3 هست.

دوستان به نظرتون مشکل کجاست؟
    من میگم ایا ممکن هست که رله فن در گرمی هوا ، گیر کنه؟ این رله کجاست؟
    آیا ممکن هست به خاطر اتصال بدنه باشه؟ اگر اتصال بدنه هست پس چرا اول صبح این طور نیست؟
    اگر گرمی هوا هست . بلاخره 5 دقیقه فن روشن باشه. این دما رو باید برسونه به 83 درجه که فن خاموش شه . حالا برای مدت کوتاه هم...
    این رو خیلی مطمئن نیستم اما فکر میکنم درست هست. اگر کولر بزنم. بعد کولر خاموش کنم. می بینم که فن ها کلا خاموش میشود و بعد از مدتی که باز گرم بشه روشن میشه... جریان چیست؟>
    Last edited by Life24; 05-08-2015 at 13:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام ماشین پدرم سمند LX دو هفته هست که خراب شده یعنی اون روزی که از مسافرت برگشتیم بردیمش کارواش موتورش هم شستند هر چی استارت میزنیم روشن نمیشه تا حالا 6 تا تعمیر کار آوردیم به نمایندگی هم زنگ زدیم ولی نمیشه کسی اگه ایرادش رو میدونه بگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یک مورد
    الان رفتم ماشین روشن زدم و فن زد. 3 دقیقه صبر کردم و فن خاموش نشد. دیگه بیشتر صبر نکردم. 2 ثانیه دکمه کولر رو زدم و خاموش کردم. بعد دیدم دیگه فن کند هم که روشن بود خاموش شده .
    کجای کار مشکل داره؟

- - - Updated - - -

دوستان یک مورد
    الان رفتم ماشین روشن زدم و فن زد. 3 دقیقه صبر کردم و فن خاموش نشد. دیگه بیشتر صبر نکردم. 2 ثانیه دکمه کولر رو زدم و خاموش کردم. بعد دیدم دیگه فن کند هم که روشن بود خاموش شده .
    کجای کار مشکل داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید مشکلم بدجوری رو مخم رفته.پراید 131 مدل 94 رو سه ماهه تحویل گرفتم و تازه 1000 تا باهاش رفتم که متوجه روغن ریزی اندکی از زیر موتور شدم.بردم نمایندگی کاسه نمد میل سوپاپ رو عوض کرد دیروز تحویل گرفتم و اومدم خونه دیدم باز روغن ریزی داره.واقعا متعجبم.چی کار باید کرد؟مشکل از کجا میتونه باشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •