تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 681 از 1081 اولاول ... 181581631671677678679680681682683684685691731781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,801 به 6,810 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید این ارور از چی است و کلا غیر فعال شده حتی از لیسانس تریال هم که استفاده میکنم غیر فعال است
    این ارور: some components cannot be enbled
    و وقتی خواستم آپدیت کنم حدودا زیر 30 مگابایت آپدیت کرد و گفت کامل شده ولی بعدش این ارور را داد: database are corrupted
    لطفا راهنمائی کنید چگونه درست میشود و اگر برای بار اول ورژن آنتی ویروس را آپدیت کنیم چند مگابایت است
    خیلی ممنون
    خداحافظ

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این اخطار network attack block دقیقا بعد از انتخابات هم برا من بسیار زیاد شده. تقریبا هر روز دارم بعضی وقتها چند بار در روز. البته من ویندوز ارژینال دارم روی لبتابم. وهیچگونه برنامه کرک شده هم در کامپیوترم ندارم. برای اطمینان هم لبتاب رو ریکاور کردم. بازهم توفیقی نکرد. فکر کنم مشکل باید از خود مخابرات باشه. شاید هم ارتش سایبری

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام از محصول KIS استفاده کنم
    مشکل اینه که قبلا وقتی از kavkiskey فایل میگرفتم
    به صورت ناگهانی از کار میوفتاد و برنامه میگه key ـتوی black list هست
    و تنها راه هم پاک کردن و دوباره ریختن برنامه بود ظاهرا
    راه دیگه ای نیست ؟ مقابله ؟
    خیلی ممنون

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

اون IPها كه دوستمون گذاشتند براي ايران نيستند كه دوستمون بخواد شكايت كنه.از طرف ميخواد شكايت كنه كه چي عايدش بشه ؟با يك IP كه كاسپر گزارش كرده؟به چه جرمي از طرف شكايت كنه؟ اصولا كسانيكه از برنامه هاي P2P استفاده ميكنند با اين موارد مواجه ميشن.بهمين خاطره كه هميشه توصيه اكيد شده در هنگام كاركردن با برنامه هاي P2p فايروال و آنتي ويروس حتما فعال باشند.
    اين دوستمون هم نگران چيزي نباشن و با فعال بودن آنتي ويروس و فايروال نگراني خاصي نداشته باشند.

دوست گرام این حرف هایی که زدی رو من هم گفتم که گفتم ببین ای پی برای کجاست و چی گیرت میاد

بله این کار انجام شده من باز هم چک کردم از طرف همون شرکت خدمات اینترنت باید نسبت شکایت و اقدام کرد اگر ایران باشه به اضافه این که تا اونجایی که من میدونم کسی بخواد به سیستمی نفوذ کنه با ای پی خودش این کارو نمیکنه یه ------ ساده با ای پی هیدن این حرفا رو نداره . چیزی که من خوندم این بود که باید به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت تماس گرفته بشه.

من از برنامه های P2P استفاده نمی کنم ولی با توجه به حرف های شما:

اگر فقط زمانی که برنامه های P2P در حال اجرا هستن این گزارش بیاد موردی نداره و طبیعیه.

این هم نکته آموزشی بود که البته دوست دیگمون MEHRAN بالا فرمودن

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

این اخطار network attack block دقیقا بعد از انتخابات هم برا من بسیار زیاد شده. تقریبا هر روز دارم بعضی وقتها چند بار در روز. البته من ویندوز ارژینال دارم روی لبتابم. وهیچگونه برنامه کرک شده هم در کامپیوترم ندارم. برای اطمینان هم لبتاب رو ریکاور کردم. بازهم توفیقی نکرد. فکر کنم مشکل باید از خود مخابرات باشه. شاید هم ارتش سایبری
    با توجه به گفته دوستان دیگه اگر به خاطر اجرای برنامه های P2P باشه موردی نداره.

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

سلام دوستان
    من میخوام از محصول KIS استفاده کنم
    مشکل اینه که قبلا وقتی از kavkiskey فایل میگرفتم
    به صورت ناگهانی از کار میوفتاد و برنامه میگه key ـتوی black list هست
    و تنها راه هم پاک کردن و دوباره ریختن برنامه بود ظاهرا
    راه دیگه ای نیست ؟ مقابله ؟
    خیلی ممنون
    شما از سایتای دیگه استفاده کنید و یا کلید هایی که دوست خوبمون Dreamland در صفحه کرک کسپرسکی میذاره استفاده کنید.

موفق باشید.

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

سلام
    لطفا راهنمائی کنید این ارور از چی است و کلا غیر فعال شده حتی از لیسانس تریال هم که استفاده میکنم غیر فعال است
    و وقتی خواستم آپدیت کنم حدودا زیر 30 مگابایت آپدیت کرد و گفت کامل شده ولی بعدش این ارور را داد: database are corrupted
    لطفا راهنمائی کنید چگونه درست میشود و اگر برای بار اول ورژن آنتی ویروس را آپدیت کنیم چند مگابایت است
    خیلی ممنون
    خداحافظ

من این مورد رو وقتی که می خواستم جایی کسپر 2010 رو اپدیت افلاین کنم پیش اومد و لوگوی کسپر به حالت خاکستری درومد !

هر کاری کردم دیگه درست نشد و مجبور شدم از اول برنامه رو نصب کنم .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون
    خداحافظ
    شما از كدام محصول كاسپر و از كدام ورژن آن استفاده ميكنيد؟
    ويندوز شما چيه؟
    چند وقته كاسپر روي سيستم شما نصبه؟
    تا بحال آپديت موفقي براي كاسپر داشته ايد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    تازه آنتی ویروس را اینستال کردم و خیلی قبلا ها که اینستال میکردم بله مشکلی نداشت ولی این دفعه مشکل داره و ویندوز ایکس پی است ورژن آنتی ویروس: 9.0.0.7.3.6 و فقط از ورژن آنتی ویروس استفاده مکنم و از ورژن فایروال استفاده نمیکنم ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    تازه آنتی ویروس را اینستال کردم و خیلی قبلا ها که اینستال میکردم بله مشکلی نداشت ولی این دفعه مشکل داره و ویندوز ایکس پی است ورژن آنتی ویروس: 9.0.0.7.3.6 و فقط از ورژن آنتی ویروس استفاده مکنم و از ورژن فایروال استفاده نمیکنم ممنون
    یک بار به طور کامل کسپر رو remove کن و دوباره نصب کن.

بعد از remove کردن در این مسیر

c:\ Documents & settings \ all users \ application data

باید show hidden روشن باشه و به مسیر زیر برو یک یا دو فولدر به نام کسپر هست اون هارو هم پاک کن و بعد برنامه رو دوباره نصب کن.

مطمئنا درست میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آخرین ورژن و پایدارترین نسخه KIS چه نسخه ای هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

آخرین ورژن و پایدارترین نسخه KIS چه نسخه ای هست؟

9.0.0.736

از خود سایت kaspersky.com برید قسمت تریال نسخه رو دانلود کنید. و از key های معتبر استفاده کنید.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    وقتی یک فلش مموری رو اسکن میکنم ، با پیدا کردن و نکردن ویروس و غیره ، میگه سیستم رو باید رستارت کنی
    مشکل چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •