ببخشيد ميشه دلايل بروز اين مشكل رو بگين...؟ واسه پيشگيرى از بروز دوباره...
سپاس
ببخشيد ميشه دلايل بروز اين مشكل رو بگين...؟ واسه پيشگيرى از بروز دوباره...
سپاس
دلیلش به خاطر اینکه کاری که میخواد هارد انجام بده کامل انجام نمیده
مثلا پارتیشن رو میسازین ولی کامل فرمت نمیشه هارد بنابراین فایل سیستم مشخص نیست میشه raw وقتی فایل سیستم پارتیشن نداشته باشد در نتیجه به ریشه directory که محتویات اون فولدر ها و فایل ها است توسط فایل سیستم قابل دسترس نیست در نتیجه پیغام فرمت میدهد که مشکل حل شود البته قبلش بهتره روی درایو راست کلیک کرده در تب tools گزینه check now رو بزنید ببینید
فایل سیستم فیکس میشود یا نه اگه نشد بعد برید سراغ ریکاوری و عملیات بعدی
یا مثلا وسط کپی پیست سیستم خاموش بشه یا هارد رو قطع کنید و ....
علت بعدی هم میتونه از ویروس باشه
سلام و عرض ادب
باعرض شرمندگی!
من تا الان عضو هیچ فرومی نبودم و هیچ پستی نزاشتم و بلد هم نیستم.
ممکنه همین که این پست رو میزارم باعث اعتراض باقیه دوستان بشه.
ولی من احتیاج مبرم به تسلط به مباحث سخت افزاری دارم.بخاطر اینکه قراره جایی استخدام بشم.رشته تحصیلیم سخت افزار هست ولی طبق معمول همیشه که تو کشور ما تحصیلات عالی علامت تسلط به کار نیست من هم تسلط زیادی روی مباحث سخت افزاری ندارم ولی روی منابع A+مطالعه داشتم و اساس و پایه رو تاحدودی بلدم البته تکنولوژی های قدیمی رو.سوالات من زیادند و کسی که بخواد کمکم کنه در دسترس ندارم.یکی از دوستانم پیشنهاد داد که عضو انجمن های سخت افزاری بشم و مباحث رو دنبال کنم.ولی باز هم باهر مبحث سوالاتم بیشتر میشه.
کسی از دوستان میتونه کمکم کنه سوالاتی رو که با مطالعه مباحث انجمن برام پیش اومده جواب بدم؟
خواهشا راهنماییم کنید!
عذر میخام که حدیث مجمل طولانی براتون تعریف کردم.![]()
هر سوالی دارین در جای مناسب تاپیک بزنید
با تشکر
من یه بار شروع به ریکاوری کردم اما تو همون مرحله اول که داشت سرچ میکرد مجبور شدم قطعش کنم (که 11 ساعت زمان زده بود)، حالا واسه بار دوم که اومدم این صفحه باز شد:
حالا همون قبلی رو بزنم تا پایینی رو انتخاب کنم...؟
سپاس
Last edited by Soroosh_k; 13-06-2013 at 01:19.
اگه با اون قبلی چیزی پیدا نشد دوباره باید ریکاوری کنید
با سلام
من هارد دوم ( 80G, IDE) رو بر روی کامپیوتر نصب کردم که قبلا 4تا درایو داشت و اطلاعات شخصی توش داشتم ولی تنها 30.5 گیگ از هاردو تو یه درایو جدید که خالی هستش نشون میده . لطفا کمک کنید؟
چرا با HDD Regenerator تحت ویندوز اسکن میکنم چندتا بد سکتور پیدا میکنه ولی وقتی با سی دی بوت می کنم 1 دونه؟؟؟
بعد جالب اینجاس هردفعه تعداد بد سکتورا بیشتر میشه ! یه بد سکتور جدیدم پیدا کرد
![]()
Last edited by r.lvl4n; 13-06-2013 at 12:50.
پارتیشن به حالت داینامیک رفته ببینید میتونید با نرم افزارهایی مثل easus data recovery و acronis ریکاوری کنید پاریشن رو یا نه
اگه نشد باید اول هارد به حالت basic تبدیل بشه برای اینکار از disk managment کانورت بشه به basic که اینکار ممکنه باعث از دست رفتن اطلاعات بشه اگر با هیچ نرم افزارای نتونستید کاری بکنید و اطلاعات مهمی در هارد دارین بهتره برای ریکاوری بدید بیرون
حجم هارد هم کم شده بعد از اینکه اطلاعات ریکاوری شد اگه در حالت basic همین حجم بود با نرم افزار hdat2 حجم هارد رو درست کنید درست نشد با فرمت سطح پایین و آپدیت فریم ویر هم چک کنید
تو مود scan and repair اسکن رو انجام بدین اگه بازم همون بدسکتورها رو گرفت و ریپیر نکرد و با فرمت سطح پایین هم درست نشد مشکل یا از فریم ویر است یا سخت افزاری مثلا پلاتر و باید هارد رو ببرید برای تعمیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)