اندیشه سبز خزر
مرکز7خطوط(727)گلسار
256نامحدود
تست سرعت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه سبز خزر
مرکز7خطوط(727)گلسار
256نامحدود
تست سرعت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
راجع به مشکلات خط قبلا اینجا بحث شده ولی دوباره مطرح کنیم که شاید کمک حال شه
2 نوع قطعی برای شما ممکنه اتفاق افتاده باشه
1- ارتباط فیزیکی بین مودم شما و DSLAM سرویس دهندتون قطع میشه
2- ارتباط برقراره اما کانکشن PPPoE شما قطع شده باشه
در مورد اول
1-1 اول وارد تنظیمات مودم خودتون بشید و سرعت ارتباط و مدت اتصال به سرویس دهندتونو چک کنید
پارس معمولا این سرعت رو روی 2مگ اندیشه روی 1مگ و شاتل روی 640 کیلو ست میکنه(نه همیشه)
اگه سرعت ارتباطتون کمتر از این اعداد بود حدس اول اینه که به خاطر پارامترهای فیزیکی خط مثل نویز مودمتون نتونسته با سرعتی که سرویس دهنده برای شما ست کرده به شبکه وصل شید. چک کنید میزان uptime مدمتون از اخرین بار که مودم رو روشن کرده باشین کمتر نباشه. یعنی اگه 2 روزه مودمتونو روشن کردید و بعدش دیگه خاموش نکردید مودمتون باید 2 روز uptime داشته باشه. اگه کمتره یعنی حتما خطتون یک مشکلی داره چون خیلی بندرت پیش میاد سرویس دهنده ها dslam هاشونو ریست کنن چون تجهیزات dslam خیلی پایدارن. اگه دیدید که قبلا قطع شدید اولا نویز خطتونو رو رو مودم چک کنید اگه مودمتون این قابلیت رو نداره از پشتیبانی سرویس دهندتون بپرسید.
در حالت نرمال uptime مودمتون باید زیاد باشه مگر اینکه خودتون دستی مودمتون خاموش روشن کرده باشید
1-2 چک کنید قبل از میکروفیلتر هیچ گوشی دیگه یا فکس - caller id و غیره نصب نشده باشه. اگه شده و با مودتون فاصله داره قبل از هر کدوم از اینا میتونید یک میکروفیلتر نصب کنید(اگه نمیخوایید سیم کشی تغییر کنه !)
1-3 اگه نام کاربری رو روی مودم گذاشتین و اینترنت رو با مودم share کردین و تو حالت on demand هست مطمئن باشید که گزینه inactivity timeout روی چند ست شده. چون مثلا اگه تنظیمات روی 1 ساعت باشه و شما 1 ساعت اینترنت کار نکنید مودمتون خودش قطع میشه. بعد به محض اینکه یک صفحه تو browser باز کنید دوباره کانکت میشه
(On demand اینجوریه)
1-4 مودمتون خیلی داغ نشده باشه. چون ممکنه اینجوری مودم قاطی کنه و در عملکردش اختلال ایجاد شه
در مورد دوم
2-1 مطمئن باشید هیچ نرم افزار دانلودی رو ست نکردید که کانکشنتونو قطع کنه(اگه user/pass رو مودم نیست)
بعضی ار دانلودرها این قابلیت رو دارن که اگه یک فایل دارید میگیرید و تموم شد خط رو قطع کنن
2-2 یک عامل ویروسی باعث قطع شدن کانکشن بشه مثل ویروسهایی که تازه گیا مرسوم شده. البته این ویروسها خیلی تابلو هستن چون کاربر خیلی سریع میفهمه کامپیوترش الوده شده.
2-3 windows دومین سه شنبه هر ماه update میشه و windows ریست میشه قطعی سه شنبتون اگه auto update windows روشن بوده بخاطر اون بوده
2-4 یکی از PPPoE Server سرویس دهنده دچار مشکل شده باشه در این صورت معمولا بعد از چند دقیقه یا درستش میکنن یا سیستم backup فعال میشه. در اینصورت اگه auto connect مودمتون رو طوری تنظیم کنید که تا 10 دقیقه بعد از قطع شدن دوباره کانکت بشه به احتمال خیلی زیاد دوباره بدون مشکل وصل میشید.
2-5 اگه مطمئن نبودید زنگ بزنید پشتبانی که تایید کنه مرکز ابونه شما مشکل داره یا نه
اگه الان گشنم نبود بیشتر مینوشتم![]()
چی میشد سرعت خونه هم این میشد؟
این سرعت دانشگاست
البته امروز جمعست و هیشکی تو دانشگاه نیست![]()
سلام بچه
بی زحمت یه سر به این تایپک بزنید ببینید می تونید به من کمک کنید!
در مورد مودمی که شرکت اندیشه میده.
( مشکل حل شد )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamiti; 17-09-2010 at 19:00.
آخه جمعه دانشگاه چی کار میکنی؟؟؟البته امروز جمعست و هیشکی تو دانشگاه نیست![]()
![]()
سلام! اینم ماله منه!
128 محدود مرکز 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
سرعت دانشگاه از این خیلی بیشتره! من امتحان کردم دیدم سرعت تا 3000KB در ثانیه بالا میره! ولی اونجا هم محدودیت دانلود هست!
سلام
چرا Downstream من هر روز داره کمتر میشه؟
چند روز پیش 1079 بود الان که نگاه کردم دیدم شده 1073
اندیشه خط 3 - 256
بابا بیخیال یه طوری گفتی دلم ریخت 6 تا کم شده؟
شما روزهای بعدم یه نگاه بندازین ببینین چه طوریه مال منم یه روز 2 تا کم میشه فرداییش 2 تا زیاد میشه دوباره پس فردا 3 تا کم میشه .....
ممنون
میگم هیچ فرقی بین 256 و 128 نیست؟
کسایی 512 دارن Downstream چنده؟
نگران نباش این جز خصلتهای ADSL2+ هست. یعنی اگه مودم روی 512 ست شده باشه ممکنه 504-512 کانکت شه.
اون 8 کیلوبیت اخر یکمی متغییره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)