درود
دوربینی با مشخصات L110 نیکون و در این حدود قیمت فکر میکنم فوجی 2000 و 2500 باشند
کلآ دوربنهای فوجی نسبت به کارایی وکیفیتشون از قیمت مناسبتری برخوردارند که جزء دوربینهای خوش قیمت بهحساب میان
درود
دوربینی با مشخصات L110 نیکون و در این حدود قیمت فکر میکنم فوجی 2000 و 2500 باشند
کلآ دوربنهای فوجی نسبت به کارایی وکیفیتشون از قیمت مناسبتری برخوردارند که جزء دوربینهای خوش قیمت بهحساب میان
خواهش میکنم
نه چین نمیتونه سنسور یا لنز بسازه بیشتر یه چیزهای مثل بند کیف و این جور وسایل رو چین میسازه اما چین هم اون چین قبل نیست و کیفیت تولیداتش بالا رفته(چقدر گفتم چین
دوستان دیگه اماری دارند بگند)
SX120 که نداره Digital IXUS 200 IS رو هم نمیدونم (فکر نکنم)
SX120 فکر کنم مناسب شما باشه
L110
بله مشخصات خیلی خوبی داره فقط ایناکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Aperture range: F3.5 - F5.4
Min shutter: 8 sec
4 x AA batteries
نقطه ضعفش هستند که باتوجه به قیمتش قابل گذشت و عالی برای خرید هست
این جا دو دوست این دوربین رو خریدند میتونید ازشون درباره دوربین سوال بپرسید
در باره فوجی مثل نیکن تو (غیر حرفهای ها) این دو حرف زیادی برای گفتن نداشتند اما با این که یه تکونی به خودشون دادند اما هنوز نتونستند اعتماد مشتری رو جلب کنند برای همین قیمت پایینی دارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوربین ep-1 کیفیت خوبی دارد
اگر تصمیم خود را گرفته اید که امیدوارم عکسهای خوبی باهاش بگیرید
معرفی دوربین کانن 550D
توسط مهدی مومنزاده
جای دیگه ای برای گذاشتنش پیدا نکردم! گفتم بزارم بقیه هم استفاده کنند!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان canon sx210 چطور دوربینیه تو رنج 350 تومن؟ بهتر از sx200 هست ؟ تو این رنج قیمت میتونم یه دوربین خوب بگیرم ؟ فیلمبرداریش هم برام مهم نیست .آیا canon مدل مناسبی تو این قیمت داره؟
اگر فیلم برداری برات مهم نیست SX200 بهتره وقیمت مناسبتر هم داره
اگر پولتون میرسه بهتره canon sx210 رو بخرید اشکالات canon sx200 توش نیست![]()
دوستان لطف کنند قبل از زدن تاپیک جدید مطالب این تاپیک رو با دقت بخونند
چون زدن تاپیک جدید به جز شلوغی بی مورد و پخش شدن راهنمایی دوستان دیگه و تکرار مکررات سودی نداره
همین امروز دوتا تاپیک پشت سر هم با عنوان دوربین تا سقف 300 تومن زده شده؟!!!
ممنون
من sx 210 دارم و راضي هم هستم
مزاياش نسبت به sx200 ايناس:
1. زوم بيشتر
2.زوم هنگام فيلمبرداري
3. فلاش رو در صورت لزوم ميشه سر جاش برگردوند(مال sx200 هميشه بيرونه)
4 . مگا پيكسل بيشتر(كه خيليم مزيت به حساب نمياد)
5. جمع و جور تر و قشنگ تره و به هر حال مدل 2010
توي نور روز عكسهاي فوق العاده خوبي ميگيره. ولي توي نور شب مثل اكثر كامپكت ها يكم مي لنگه. ولي خوب چون تنظيمات دستي كاملي داره ميشه باهاش تا حدودي حال كرد.
در كل شايد بشه گفت الان بهترين كامپكت بازار همينه. پاناسونيك ها هم خوبن ولي اصلا به قيمت بالاشون نمي ارزن به نظر من. سوني هم فقط يه مدلش(HX5) هست كه نسبتا خوبه ولي يكم گرونتر از اين كنونه
برو اينجا عكساشو ببين و با هر مدلي خواستي مقايسه كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hobgoblin; 08-09-2010 at 08:53.
سلام بچه ها fz35 کابل HDMI داره؟
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
ELSIN میگم fz35 فوکوس دستی هم داره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)