خوب بچه ها اگر یادتون باشه گفته بودم که شاخص فروش این مدل محصولات در تمام اروپا فروشگاه های این شکلی هستند .
چند تای دیگه هم بجز زاتورن هستند به نامهای : MediMax , Media Markt , Conrad که به اندازه ی زاتورن بزرگ نیستند ولی چرخیدن توی همونها هم 3-4 ساعتی وقت میخواد .
حالا چرا شاخص فروش اینها هستند ؟
توی فروشگاهی مثل زاتورن - این زاتورن نیست که جنسها رو میفروشه بلکه خود کمپانی تولید کننده هستش که جنسش رو میفروشه و زاتورن یک % ای از فروش رو ازشون میگیره .
مثلا اگر عکس اسنیک رو دیده باشید ، حتما متوجه شدید که مجسمش توی غرفه ی کونامی بود و بد نیست بدونید کارمند هاش هم ژاپنی هستند
خالا فرقش چیه ؟ مهم ترین فرقش اینه که وقتی شما از زاتورن یا اون سه تای دیگه جنس میخرید مستقیم از خود کمپانی تولید کننده خرید کردید که دو تا مزیت داره :
1 - قیمت جنسی که خریدید ارزون تر براتون تمام میشه (چون دست دلال ها دیگه در کار نیست)
2 - گارنتیش بیشتره (چون از لحظه ی خرید گارانتی منظور میشه)
با این حساب کسی نمیره از جاهای دیگه خرید کنه ، حتی از فروشگاه هی خفنی مثل GameStop .
زمانی که من Wii Fit Plus ام رو از زاتورن خریدم 99 یورو با 2 سال گارانتی ، همزمان همین جنس توی GameStop قیمتش 119 یورو بود و گارانتیش هم تا آخر 2010 بود ، یعنی من اگر یه روز مونده بود که 2010 تموم بشه میخریدمش ، فقط یه روز گارانتی داشتم - البته خود GameStop هم گارانتیش میکرد ولی گارانتی GameStop کجا و گارانتی خود نینتندو کجا !
حال از اون طرف اگر بخوایم یک جنس دست دوم بخریم بهترین انتخاب فروشگاه هایی مثل همین GameStop یا فروشگاه های کوچیک هستش .
چرا ؟
الان میگم : اینجا یک قانونی هست که اگر شما جنسی رو بخرید که گارانتی کمپانی سازندش تموم شده باشه به شرطی که خریدتون از مغازه باشه - فروشنده وظیفه داره حد اقل اون جنس رو یک سال گارانتی کنه ، چه نو باشه چه دست دو
برای همین من اینجا از خرید جنس دست دوم هم ترسی ندارم و با خیال راحت خرید میکنم ، همون طوری که اول یه Psp3000 گرفتم ، بعد اون موقع کپی خور نمیشد - رفتم پس دادم * بعدش رفتم از GameStop یه دونه PSP 1000 دست دو خریدم
* = اینجا اگر جنسی رو بخرید تا یک هفته میتونید بدون هیچ پیش شرط یا چیزی پسش بدید ، فقط دلیلش رو ازتون میپرسند ، که دلیل من این بود : ازش خوشم نیومد
.gif)
و همین جنسهای برگشتی میشند بخشی از اون Restposten هایی که قبلا در موردش صحبت کرده بودم .