تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 681 از 1219 اولاول ... 1815816316716776786796806816826836846856917317811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,801 به 6,810 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود multiman نیست یا بازی های توش نیستند؟

داداش اصلاً استرس نداشته باش. مشکل نرم افزاری هست و فوقش با یک ریختن Firmware همه چی میاد سر جاش.

اگه multiman نیست حتماً اشتباهی دستت خورده پاکش کردی. خودش پاک نمیشه.

اول مولتی من رو یه بار دیگه نصب کن،اگه درست شد که به احتمال زیاد درست میشه خیر و برکت.......
    اگه هم نشد دستگاه رو ببر پیش همون کس که ازش خریدی،اون بهتر میدونه چه کار کنه.........
    ناصر راست میگه،الکی که پاک نمیشه..........
    آقا ناصر مرسی داداش مولتی من پیدا شد

رفته تو پوشه level 2 patcher ولی قبلا تو اون نبود زیر اون بود چه طوری رفته بود اونجا نمیدونم

ولی خداروشکر پیدا شد داشتم سکته م یکردم

از صبح فقط داشتم همون 1 بازی ارجینال که دارم رو بازی م یکردم

2. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

آقا KZ 3 طولانيه يا زود تموم ميشه ؟؟
    من الان اونجايي هستم كه برفيه و JetPack-مون ميتركه و ... ( ايشالا كه متوجه شدين )
    ميخام ببينم حدودا نصفشو رفتم يا نه !

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دلیل اینکه گفتم ایندفعه xbox می گیرم این بود که اولاً سونی کلی بچه بازی دراورد سر -- شدنش و اینا ولی مایکروسافت خیلی بهتر برخورد کرد و می کنه.
    دوم اینکه تو اکثر بازی های multi نسخه xbox از گرافیک بهتر و fps بالاتری برخوردار هست.

سوم اینکه سونی مثل هویج هست و مایکروسافت مثل خرگوش

تو همین Crysis 2 نسخه PC بهترین گرافیک رو داره. بعدش Xbox هست و بعدش PS3. حالا نسل بعدی مشخص نیست ولی با توجه به قدرت شرکت ها باید مایکروسافت باز هم موفق تر عمل کنه.
    و خیلی برای من جالبه که بازی های مالتی توی کنسول سونی این طوری میشند !
    در صورتی که کنسول سونی از OpenGL استفاده میکنه و میدانیم که OpenGL خیلی بهتر و قوی تر از DirectX و Direct Draw هستش و البته به دلیل متن باز بودنش داکیومنت ها و SDK های فراوانی براش هست و حتی میشه بسته به صلاحدید دولوپر دستکاریش کرد ، چونکه اوپن سورس هستش ، و این قدرت زیادش رو میشه توی بازی های انحصاری Ps3 دید .

حالا ممکنه که چون پورت کردن بازی و استفاده از کلاسهای OpenGL زمانبر هستش - دولوپر ها خیلی وقت سرش نمیذارند و برای همین روی 360 بازی های مالتی بهتر هستند !

5. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ناصر جون راست میگه عزیز هیچ راهی نیست........

همون کاری که سعید گفت رو باید بکنی،یه مانیتور بگیر و خیال خودتو راحت کن.....
    پس رسیدید به حرف من

سلام سعید جان بازم میگم شرمنده انقدر دیر جواب میدم

نه اتفاقا مشکل اجرای برنامه نیست چون بازی های دیگه رو راحت اجرا می کنه . من رفتم این 2 تا بازی انحصاری uncharetd 2 , heavy rain رو از یه جا گرفتم کار کرد مٍل این که حدود 1.5 گیگ حجمش کم بود.
    سلام گل پسر. دشمنت شرمنده حامد داداش.

آره دیگه منم گفتم که , چون شما بازی هارو از کسی خریدی و دانلود نکردی امکان مشکل دار بودنش هست.

خداروشکر که مشکلت حل شد .
    آخه سعید جان من تو یه فروم خارجی خوندم که میشه رو dvd-r اجرا کرد بازی رو
    طبق گفته اون طرفم پیش رفتم حتی آیکون بازی هم اومد ولی اجرا نشد.
    بازم بگردم شاید راهی باشه.یارو دروغ نمیگه که.میگه؟شایدم دروغ میگه
    علی جان اگه اینطوریه که بزار من یه تست بزنم .

ببینم رو DVD9 ریختی یا DVD5 ؟

اقا من وقتی دستگامو روشن میکنم بعد از چند دقیقه خواموش میشه یعنی چراغش قرمز نمیشه کلا خاموش میشه مثل اینکه سیم برقشو کشیده باشند مدت زمانشم فرق میکنه یه بار 5 دقیقه یه بار 1 ثانیه میخواستم ببینم دستگام بریک شده اخه بعد از اپدیت 3.55 این بلا سرش اومده
    شما کنسولت زمین نخورده ؟ باز نشده ؟ فیش برقی که پشتش هست رو با فشار جا نزدی ؟ جایی که زندگی میکنید نوسان برق داره ؟

احتمال داره Power Board دستگاهت شوکه شده باشه.

خوب بچه ها اگر یادتون باشه گفته بودم که شاخص فروش این مدل محصولات در تمام اروپا فروشگاه های این شکلی هستند .

چند تای دیگه هم بجز زاتورن هستند به نامهای : MediMax , Media Markt , Conrad که به اندازه ی زاتورن بزرگ نیستند ولی چرخیدن توی همونها هم 3-4 ساعتی وقت میخواد .

حالا چرا شاخص فروش اینها هستند ؟

توی فروشگاهی مثل زاتورن - این زاتورن نیست که جنسها رو میفروشه بلکه خود کمپانی تولید کننده هستش که جنسش رو میفروشه و زاتورن یک % ای از فروش رو ازشون میگیره .
    مثلا اگر عکس اسنیک رو دیده باشید ، حتما متوجه شدید که مجسمش توی غرفه ی کونامی بود و بد نیست بدونید کارمند هاش هم ژاپنی هستند

خالا فرقش چیه ؟ مهم ترین فرقش اینه که وقتی شما از زاتورن یا اون سه تای دیگه جنس میخرید مستقیم از خود کمپانی تولید کننده خرید کردید که دو تا مزیت داره :

1 - قیمت جنسی که خریدید ارزون تر براتون تمام میشه (چون دست دلال ها دیگه در کار نیست)
    2 - گارنتیش بیشتره (چون از لحظه ی خرید گارانتی منظور میشه)

با این حساب کسی نمیره از جاهای دیگه خرید کنه ، حتی از فروشگاه هی خفنی مثل GameStop .
    زمانی که من Wii Fit Plus ام رو از زاتورن خریدم 99 یورو با 2 سال گارانتی ، همزمان همین جنس توی GameStop قیمتش 119 یورو بود و گارانتیش هم تا آخر 2010 بود ، یعنی من اگر یه روز مونده بود که 2010 تموم بشه میخریدمش ، فقط یه روز گارانتی داشتم - البته خود GameStop هم گارانتیش میکرد ولی گارانتی GameStop کجا و گارانتی خود نینتندو کجا !

حال از اون طرف اگر بخوایم یک جنس دست دوم بخریم بهترین انتخاب فروشگاه هایی مثل همین GameStop یا فروشگاه های کوچیک هستش .

چرا ؟

الان میگم : اینجا یک قانونی هست که اگر شما جنسی رو بخرید که گارانتی کمپانی سازندش تموم شده باشه به شرطی که خریدتون از مغازه باشه - فروشنده وظیفه داره حد اقل اون جنس رو یک سال گارانتی کنه ، چه نو باشه چه دست دو

برای همین من اینجا از خرید جنس دست دوم هم ترسی ندارم و با خیال راحت خرید میکنم ، همون طوری که اول یه Psp3000 گرفتم ، بعد اون موقع کپی خور نمیشد - رفتم پس دادم * بعدش رفتم از GameStop یه دونه PSP 1000 دست دو خریدم

* = اینجا اگر جنسی رو بخرید تا یک هفته میتونید بدون هیچ پیش شرط یا چیزی پسش بدید ، فقط دلیلش رو ازتون میپرسند ، که دلیل من این بود : ازش خوشم نیومد
    و همین جنسهای برگشتی میشند بخشی از اون Restposten هایی که قبلا در موردش صحبت کرده بودم .
    عجب !! میلاد جون واقعا آدم حسرت یک روز زندگی تو خارج رو باید داشته باشه با این اوضاعی که هست .
    ممنون از اطلاعاتت میلاد جون!
    راستی من یه زمانی مثل چی تو کف اون هلیکوپتره برای Ipod بودم!! دیدم گرونه از خیرش گذشتم!
    آره خیلی گرونه ، میشه با پولش یه 360 باندل خرید حالا یا با کینکت یا با هارد خداد گیگ
    بابا این مسخره بازی ها چیه !! مگه میخواین ماموریت برید

اگه پول دارید برید یدونه ماشین بنزینی بخرید حال کنید !! تازه 110km/h سرعت داره

و خیلی برای من جالبه که بازی های مالتی توی کنسول سونی این طوری میشند !
    در صورتی که کنسول سونی از OpenGL استفاده میکنه و میدانیم که OpenGL خیلی بهتر و قوی تر از DirectX و Direct Draw هستش و البته به دلیل متن باز بودنش داکیومنت ها و SDK های فراوانی براش هست و حتی میشه بسته به صلاحدید دولوپر دستکاریش کرد ، چونکه اوپن سورس هستش ، و این قدرت زیادش رو میشه توی بازی های انحصاری Ps3 دید .

حالا ممکنه که چون پورت کردن بازی و استفاده از کلاسهای OpenGL زمانبر هستش - دولوپر ها خیلی وقت سرش نمیذارند و برای همین روی 360 بازی های مالتی بهتر هستند !
    میلاد جان طبق توضیحی که خودتم دادی دقیقا دلیل این موضوع همین هست !

من تحقیق کردم , به این نتیجه رسیدم که Sony اصلا هزینه ای در قبال Port کردن اختصاصی بازی ها تقبل نمیکنه .

چون Sony همه ی زندگیش به بازی های Exclusive اش بستس و تمام سرمایه ای رو که برای این کار کنار گذاشته فقط برای اختصاصی ها خرج میکنه.

7. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بازيkill zone3براي من اجرانميشه مولتي من هم عكسشو تشخيص نداده ولي بازي رو نصب ميكنه اما توي بازي نميره ارور ميده لطفا جواب بديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این eboot ارجینال چی هست واسه هر بازی کجا باید ریخته بشه یا نصب بشه؟
    دو تا فایل تو فلدر eboot هست باید چیکارشون کنم؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بابا این مسخره بازی ها چیه !! مگه میخواین ماموریت برید
    اتفاقا زانتیا اینجا 200-300 یورو هستش این هم سندش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

لامبورگینی هم 60-70 هزار تا ، توی همین سایت بگردید پیدا میکنید

میشه رفت یکی از اینها خرید ! حال میده به جای ماشین کنترلی هم خوب هلیکوپترش که بهتره !

راستی امروز کنراد بودم ، یه صندلی آورده بود مخصوص ماشین بازی شبیه همونی که عکسش رو گذاشته بودم با این تفاوت که زیرش موتور و ویبراتور داشت ، دور میزدی صندلی هم یه کوچولو میچرخید توی دس انداز هم میوفتادی کمپلت میرفتی رو ویبره

خیلی باحال بود .

این هم چند نمونش :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by sonixax; 29-04-2011 at 03:42.

11. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اتفاقا زانتیا اینجا 200-300 یورو هستش این هم سندش :

کد:
    کد:
    کد:

لامبورگینی هم 60-70 هزار تا ، توی همین سایت بگردید پیدا میکنید

میشه رفت یکی از اینها خرید ! حال میده به جای ماشین کنترلی هم خوب هلیکوپترش که بهتره !

راستی امروز کنراد بودم ، یه صندلی آورده بود مخصوص ماشین بازی شبیه همونی که عکسش رو گذاشته بودم با این تفاوت که زیرش موتور و ویبراتور داشت ، دور میزدی صندلی هم یه کوچولو میچرخید توی دس انداز هم میوفتادی کمپلت میرفتی رو ویبره

خیلی باحال بود .

این هم چند نمونش :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    میلاد چه مفته !!! یه 2-3 تا برای ما بگیر

آره اینارو دیدم خیلی چیزه گولاخیه !! خدایش آدم GT5 و Forza رو باید با اینا بازی کنه !

13. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

Sony: PSN Back Online By 4 May

بازگشت سرویس آنلاین PSN از 4 ماه می......

منبع:
    کد:
    به گفته سونی در بلاگ این شرکت تمام اطلاعات حفظ شده و هیچ تغییری در PSN یا اطلاعات کاربران داده نشده و کاربران PSN میتونن همونطوری که قبلا بازی میکردن الان هم بازی کنن.........

.

15. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

5

سایت پلی استیشن ه ک شد !

شرکت سونی اعلام کرده که شخصی ناشناس با نفوذ به وب سایت بازی های کامپیوتری پلی استیشن (PlayStation) اطلاعات و مشخصات میلیون ها کاربر را به سرقت برده است. سونی می گوید که مشخصات حساب کاربری، اسامی، آدرس و احتمالا شماره کارت های اعتباری حدود ۷۷ میلیون نفر به دست این هکر افتاده است.

به گزارش خبرنامه کامپیوتر و وب
    کد:
    از بی بی سی، این شرکت ژاپنی بین روزهای ۱۷ تا ۱۹ آوریل فعالیت های سایت پلی استیشن را متوقف کرده بود.

کاربران می توانند که با ثبت نام در سایت پلی استیشن، بازی های کامپیوتری مورد نظر خود را خریداری و دانلود کرده یا با کاربران دیگر بطور مجازی به بازی مشغول شوند.

این یکی از بزرگ ترین سرقت های سایبری در جهان گزارش شده است.

سونی خبر ه ک شدن وبسایت پلی استیشن را سه شنبه در این سایت به اطلاع کاربران رساند.

مدیران سونی حدود یک هفته پیش از این اتفاق با خبر شده بودند، اما روز سه شنبه آنرا به مردم اعلام کردند.
    Last edited by m jax; 29-04-2011 at 11:21.

17. 4 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •