بانجی : ما از بتای ریچ، انتظار استقبال 3 میلیونی داریم !

جناب آقای Brian Jarrard، مدیر تبلیغاتی Bungie، اذعان داشته که امیدوار است با عرضه نسخه بتای Halo: Reach ( یعنی یک هفته و خرده ای دیگر ) حد اقل 3 میلیون نفر آن را بازی کنند!
به گفته خود ایشان در مصاحبه ای با Seattle Times : "من انتظار چیزی بیشتر از 3 میلیون را دارم ! و اعتقادم بر این است که خواسته ام کاملا بر حق و همچنین عادلانه است؛ Halo Reach بزرگترین بتای کنسولی خواهد بود . "
طراح ارشد بخش چند نفره بازی، آقای Chris Carney نیز اضافه کردند بازی در شرف اتمام است. به گفته وی : " این خیلی نزدیک به پایان کار است، ما بعد از عرضه بتا چیز های زیادی را برای تغییر دادن، طبق آمار و اطلاعات، در دستور کار داریم. "
Halo Reach در پاییز 2010 عرضه خواهد شد و همچنین در روز سوم می شاهد نسخه بتای آن خواهیم بود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اطلاعات جدید از Arkham Asylum 2

آیا از شنیدن اینکه راک استدی به همین زودی می خواهد Arkham Asylum 2 را روانه ی بازار کند ترسیده اید ؟
خوب بگذارید خیالتان را راحت کنم و بگویم که طبق صحبت های صدای پیشه ی بتمن کوین کُنروی ، Arkham Asylum 2’ به قدری تاریک است که شما می خواهید روشنایی تلویزیون خود را دوباره تنظیم کنید .
کُنروی در نمایشگاه سرگرمی و کمیک شیکاگو می گوید :
" این بازی واقعا، واقعا تاریک است . و با آدم های تبه کار و شریری درگیر و به چنین محیطی می رود . این بازی به این اندازه تاریک است . "
او هم چنین صدا و آهنگ بازی را با Batman: The Return of the Joker مقایسه کرد که لرزش های بسیاری مشابهی با انتظارات و پیش بینی ها به عنوان یک رویداد لحظه ای داشت .
او همچنین اضافه کرد که Two-Face نیز در بازی حضور خواهد داشت .
این بازی برای PS3 و X360 منتشر می شود .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
کنترلر کلاسیک Wii، اکنون در فروشگاه های ایالات متحده !

امروز، روز شانس برای گیمر های آمریکایی است!
تنها مواد لازم برای لذت بردن، داشتن یک کنسول Wii و همچنین یک کنترلر کلاسیک آن است! اکنون بازیباز های اهل ایالات متحده میتوانند این کنترلر را از هر فروشگاهی دریافت کنند.
همچنین دو رنگ سفید و مشکی این کنترلر موجود میباشد و قیمت آن 19 دلار و 99 سنت مباشد.
باندل Monster Tri Hunter آن به قیمت 59 دلار و 99 سنت در دسترسی است. به نظر بازی کردن با آن و زنده کردن خاطرات کنسول های قدیمی بسیار میتواند لذت بخش باشد!
تبریک به گیمر های آمریکایی!
نکته حائز اهمیت این است که هنوز لیستی از بازی های Match شده با آن منتشر نشده. ولی در آینده ای نه جندان دور، شاهد آن خواهیم بود.
---------------------------------------------------------------------------------
شباهت ریچ با Killzone 3 !!

نسخه ی Beta از قسمت چند نفره ی Halo Reach که روز 3 May برای خریداران ODST عرضه می شود, صبح امروز برای تعدادی از خبرنگاران و صاحبین رسانه به نمایش گذاشته شد!
Jason Bradbury مجری صاحب نام انگلیسی جزو کسانی بوده که در این همایش این نسخه را امتحان کرده است.وی در اظهار نظری در توییتر خود درباره ی نسخه ی بتا گفته است :
"ریچ بسیار واقع گرایانه تر از ODST است , اسلحه ها بسیار پر جزییات و واقعی هستند !شبیه Killzone 3 !!"
مقایسه ی ریچ با کیلزون 3 کنایه ای از طرف Bradbury نسبت به کسانی است که ریچ را از لحاظ گرافیکی رقیب کیلزون 2 می دانند.
همچنین وی در بخش های دیگر صحبت هایش به دیگر نکات بازی نیز اشاره دارد :
"بازی کردن در نقش Elite ها بهتر از اسپارتان ها است!آن ها بسیار سریع هستند!"
وی همچنین اضافه شدن JetPack به بازی را یک ویژگی بسیار خوب و سرگرم کننده برای سری هیلو نامیده است.
لحظه شماری برای عرضه ی Halo Reach Beta آغاز شده است!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Bionic Commando: Rearmed 2 در نیمه ی اول 2011 عرضه خواهد شد.

شرکت کپکام خبر عرضه ی بازی Bionic Commando: Rearmed 2 در نیمه ی اول 2011 را تایید کرد.در آخر تریلری که امروز صبح به بیرون درز پیدا کرد،کلمه ی Coming Soon (به زودی) و برای شبکه های PlayStation Network و Xbox Live Arcade گفته شده.هم چنین بر اساس PR که گزارش شده،داستان بازی درباره ی تلاش ناتان اسپنسر برای جلوگیری از یک حمله ی موشکی مرگبار بر علیه دشمن جدید او،ژنرال Sabio اتفاق می افتاد.
همچنین عکس های جدیدی از بازی منتشر شده که می توانید در زیر ببینید.برای دیدن تریلر نیز به این لینک مراجعه کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
حضور دو شخصیت محبوب دیگر در Batman: Arkham Asylum 2 !

تمن، به نظر میرسد کسان دیگری نیز در گاتهام در کنارت باشند! نظرت در مورد کمی یخ و همچنین معشوقت چیه؟
بله! دو شخصیت محبوب کامیک، یعنی Mr. Freeze و تالیا العین غول ( Talia Al Ghul ) در قسمت دوم Batman: Arkham Asylum حضور پر رنگی خواهند داشت.
به گزارش خود سایت خبر دهنده، Maurice LaMarche صداپیشگی Mr. Freeze و Stana Katic صداپیشگی Talia را بر عهده خواهند داشت.
به گفته LaMarche : " ساخت بازی های رایانه ای واقعا سخت هستند و من الان به خودم میبالم که برای این نقش در بازی پذیرفته شده ام، صداپیشگی Mr. Freeze ! تنها چیزی که الان میتوانم به مخاطبین اعلام کنم این است که اکنون Mr. Freeze بسیار خونین است ... و همچنین یاری شفیق در چارچوب بازی تلقی میشود ! "
همچنین Stana Katic در توییتر خود اعلام کرده : " اکنون من صداپیشگی یکی از شخصیت های Batman: AA2 را بر عهده دارم، تالیا العین غول، دختر رأس غول ( R'as Ghul ). "
هر دو پیام های توییتر توسط دو صداپیشه اکنون پاک شده اند.
با این وضعیت میتوان گفت اکنون حضور 5 شخصیت کامیک در Arkham Asylum 2 تایید شده است؛ Two-Face، Harley Quinn، Joker، Mr. Freeze و Talia Al Ghul .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یاکوزا این بار در PSP!

در حالی که مدت کمی از انتشار Yakuza 3 در غرب و Yakuza 4 در ژاپن میگذرد , نسخه ی بعدی سری یاکوزا برای PSP در دست ساخت می باشد.
پیش از این سگا اعلام کرده بود که این بازی ( که با نام Project K نیز شناخته می شود) توسط Toshiro Nagoshi -خالق سری یاکوزا-در دست ساخت است ولی از پلتفرم و تاریخ انتشار آن چیزی گفته نشد.
اکنون در آخرین شماره ی فامیتسو مشخص این شد که این بازی برای PSP در دست ساخت است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
منبع :
کد: