سلام شما نیاز به لودبالانس رو برای کارتون دراید!
این بکنار
تی دی منطقه به منطقه فرق داره ولی ازونجایی ک حجم مصرفیتون کمه برا اون کار بسته های همراه بهتره
یا ای دی اس ال
اول تست کنید بعد بخرید
برید ی نمایندگی و ی مودم برا تست بخواید ازشون
سلام شما نیاز به لودبالانس رو برای کارتون دراید!
این بکنار
تی دی منطقه به منطقه فرق داره ولی ازونجایی ک حجم مصرفیتون کمه برا اون کار بسته های همراه بهتره
یا ای دی اس ال
اول تست کنید بعد بخرید
برید ی نمایندگی و ی مودم برا تست بخواید ازشون
mine , ip خارجیه؟ شک دارم کلا هیچ وقتی زیر صد باشه...
منم چند روزه در ساعات شبانه سرعتم نهایتاً به همین 2 مگ میرسه .
ولی در ساعات عادی سرعت تا 40 مگ هم میرسه .
احتمالاً سرعت شبانه رو محدود کرده ایرانسل ؟
ظاهراً یه خورده قیمت بسته های TD-LTE تعدیل شد. الان 30 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه 6 ماهه رو زده 65 تومن. یادمه 85 تومن بود. البته شاید حجم شبانه اش رو کم کرده باشه. قبلاً که شبانه دو برابر حجم روزانه بود.
منم شب ها سرعت مودمکم میشه البته همیشگی نیست
بعضی وقتا ریستارت میکنم بهتر میشه
سلام
ایرانسل قیمت ها را تعدیل نکرده بلکه از حجم شبانه کم و به روزانه اضافه و قیمت ها بالا برده
20 گیگ روزانه + 40 گیگ شبانه قیمتش 40 بود 5 ماه قبل که خودم گرفتم
الان 10 گیگ از شبانه کم و به روزانه اضافه کرده و قیمت را 25 تومن بالا برده
سیاست ایرانسل شده مثل کاری که دو سال قبل مبین نت کرد و فروختیم که از شر قیمتهای نجومیش خلاص بشیم
دقیقا من سیم td خودم رو انداختم یه گوشه
تا قبل این بسته یک ماهه 25 گیگ با 50 گیگ شبانه رو میخریدم 35 تومن
الان 22 گیگ روزانه با 22 گیگ شبانه شده 41500
منم دیگه نخریدم و از مودمش با سیم رایتل استفاده میکنم.
به سیمکارت ایرانسلم پیام اومده به این شرح
بسته 30 گیگابایت 6 ماهه اینترنت ثابت TD-LTE فقط 50000 تومان
خرید از : i3l.ir/TDLTE
لینک میره به قسمت مودم های ایرانسل و خبری از بسته نیست
کسی چیزی میدونه در مورد این پیام ؟
اشتباه می کنید همیشه محاسبات بر حسب اینترنت روزانه ساعت غیر افت مبنا قرار بدید چقدر پول میدی چقدر حجم میگیری
العان رایتل همچین ارزون هم نیست
12+24 میده یک ماهه با مالیات 35 تومن که 2 ماه استفاده کنی میشه 70 تومن
در عوض بسته سه ماهه 40 گیگ +40شبانه ایرانسل میگیری اینم 70 میوفته
ولی درسته حجم شبانه کمتری داره ولی خودتون می دونید کلی راه هست شبا با 2-3هزار تومن کلی حجم دانلود کرد که اصلا احتیاجی به اون حجم اضافه نباشه
قبل این که ایرانسل گرون کنه واقعا مفت داشت بسته میداد العان حسرت میخورم چرا یکساله نخریدم اون موقع
العان سیاست معلوم نیست همین بسته هارو حذف کردن بهتره 6ماهه 9ماهه بسته به مقدار نیاز بخریم تا همین هارو هم گرون نکردن بلند مدت فکر کنید
- - - Updated - - -
اشتباه می کنید همیشه محاسبات بر حسب اینترنت روزانه ساعت غیر افت مبنا قرار بدید چقدر پول میدی چقدر حجم میگیری
العان رایتل همچین ارزون هم نیست
12+24 میده یک ماهه با مالیات 35 تومن که 2 ماه استفاده کنی میشه 70 تومن
در عوض بسته سه ماهه 40 گیگ +40شبانه ایرانسل میگیری اینم 70 میوفته
ولی درسته حجم شبانه کمتری داره ولی خودتون می دونید کلی راه هست شبا با 2-3هزار تومن کلی حجم دانلود کرد که اصلا احتیاجی به اون حجم اضافه نباشه
قبل این که ایرانسل گرون کنه واقعا مفت داشت بسته میداد العان حسرت میخورم چرا یکساله نخریدم اون موقع
العان سیاست معلوم نیست همین بسته هارو حذف کردن بهتره 6ماهه 9ماهه بسته به مقدار نیاز بخریم تا همین هارو هم گرون نکردن بلند مدت فکر کنید
بسته 12+24 رایتل 29 تومنه یک ماهش با مالیات میشه 32 و خورده ای! اون سه ماهه ی ایرانسل هم میشه 72 تومن! از این کم میکنی و به اون اضافه؟
در ضمن رایتل فعلا دزدی نمیکنه! من 10 روزه با مصرف روتین تلگرام و اینستاگرام و وبگردی بدون دانلود 4 گیگ مصرف داشتم، ولی با همین مصرف ایرانسل ده گیگ ازم کم میکرد! من قویا معتقدم ایرانسل از بسته ها دزدی میکنه! اوایل کمتر بود و الان بیشتر! دیگه حیا ندارن چون کسی جلوشون رو نمیگیره! با خیال راحت میدزدن! من تست کردم که میگم! پس شاید اسمی ایرانسل بهتر باشه ولی واقعی رایتل ارزونتر درمیاد.
من خیلی وقته همه ی اینترنت ها و همه ی اپراتورها رو تست میکنم یا اعداد و ارقام! بهترین از نظر اینترنت رایتله! مبین نت هم خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)