سلام در مورد کیفیت فعلا با این وضعیت که تنظیماتش درست نیست و خودم هم یکم دست کاریش کردم خوبه ولی بذارید تنظیمات درستش رو انجام بدم (البته با کمک دوستان) اونوقت بهتر میشه راجع به کنتراست و غیره صحبت کرد اما با همین تنظیمات تو فروشگاهی که خریدمش کنار یه تی وی سامسونگ F8880 گذاشته بودنش که وقتی مقایسشون کردم از لحاظ جزئیات تصویر و کیفیت بهتر از سامسونگ بود ولی روشنایی تصویر سامسونگ بیشتر بود. هرتز تصویرشم بله 1600 هست امکانات جانبیش هم خوبه سه پورت hdmi و 2 پورت usb و یک پورت usb3 و یه پورت sd card داره wifi داخلی هم داره که با کلی ور رفتن باهاش بالاخره تونستم تصویر و فیلم رو باهاش ارسال کنم روی تی وی اما یه مشکلی که دارم وقتی از طریق وایرلس میخوام به اینترنت وصل شم تی وی به مودم وصل میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه ولی با کابل به اینترنت وصل میشه. در مورد اتصال به اینترنت با وایرلس خطای آی پی میده عکسش رو پایین گذاشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
این عکس بالا اتصال بصورت خودکار بود و همونطور هم که تو عکس پیداست اتصال با تی وی برقراره اما با اینترنت نه. IP ای هم که خودش پیدا کرده و با اون به مودم وصل شده تو عکس زیر مشخصه . بعد اومدم دستی تنظیمش کنم و هرچی IP دادم نشد. Gateway رو هم از تو مودم در آوردم گذاشتم بازم نشد حالا اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
در مورد تنظیمات تصویر هم دوستان راهنمایی کنند
با تشکر از همه