تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 720 اولاول ... 180580630670676677678679680681682683684690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از راهنماییتون متاسفانه این مدل رو تو سایت ندیدم. راه دیگه ای نداره؟
    راستی یه سوال دیگه من طبق یه روشی که تو یکی از سایت ها پیدا کردم (البته با یکمی تفاوت) وارد منوی مخفی تی وی شدم که چک کنم ساعت کارکردش چقدره چون فروشنده رفت اون رو از جای دیگه آورد و شکم برد که رفته همون TV ای که تو مغازه برادرش روشن بود رو بیاره. حالا خلاصه با این روشی که میگم این منو رو که عکسش رو پایین گذاشتم آوردم. اول ساعت خاموش شدن تی وی رو رو ۱۵ دقیقه گذاشتم بعد ولم صدا رو صفر کردم و بعد همزمان ولم منفی صدا رو رو تی وی و دکمه ok رو روی کنترل زدم و وارد این منو که عکسش رو این پایین گذاشتم شدم حالا اگه میدونید اینا یعنی چی به من بگید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید تلویزیون پاناسونیک مدل 55VT60 رو دارم. میخوام بدونم چطور تلویزیونیه و حین خرید به چه چیزایی دقت کنم؟ ضمنا الان قیمتش با و بدون گارانتی چنده؟
    ممنونم

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعیده گیرت بیاد . تولیدش متوقف شده

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من تلویزیون پاناسونیک
    TX-L42FT60E رو خریدم و حالا دو تا سوال از دوستان دارم که ممنون میشم راهنمایی کنند یکی اینکه چطور میتونم ساعت کارکرد این تلویزیون رو پیدا کنم یعنی از کدام منو میشه اینکار رو انجام داد و سوال دوم هم اینکه کجا میشه یه کالیبراسیون دقیق از این تی وی پیدا کرد. خیلی گشتم چیز خاصی ندیدم ممنون میشم دوستان کمک کنند.
    سلام دوست گرامی
    ببخشید شما از کجا گرفتی و من شیرازم و ایا از کیفیت تی وی راضی هستین و میشه یه توضیح بدین چه قابلیتهایی داره و خودم سونی w804 دارم راضی نیستم و از لحاظ نشت نور و مشکی عمیق و کیفیت تصاویر sd و hd هم نظرتون رو بگید و این تی وی واقعا 1600 هرتزه؟.ممنون
    سلام, دیروز از یک فروشگاه پاناسونیک در شیراز قیمت 42TX-FT60 رو پرسیدم گفت ندارم ولی میتونم بیارم. قیمت هم گفت 3900 تا 4
    دوست عزیز اگه جایی تو شیراز دیدین داره لطفا ادرس و قیمتش رو بزارید.با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    ببخشید شما از کجا گرفتی و من شیرازم و ایا از کیفیت تی وی راضی هستین و میشه یه توضیح بدین چه قابلیتهایی داره و خودم سونی w804 دارم راضی نیستم و از لحاظ نشت نور و مشکی عمیق و کیفیت تصاویر sd و hd هم نظرتون رو بگید و این تی وی واقعا 1600 هرتزه؟.ممنون
    سلام در مورد کیفیت فعلا با این وضعیت که تنظیماتش درست نیست و خودم هم یکم دست کاریش کردم خوبه ولی بذارید تنظیمات درستش رو انجام بدم (البته با کمک دوستان) اونوقت بهتر میشه راجع به کنتراست و غیره صحبت کرد اما با همین تنظیمات تو فروشگاهی که خریدمش کنار یه تی وی سامسونگ F8880 گذاشته بودنش که وقتی مقایسشون کردم از لحاظ جزئیات تصویر و کیفیت بهتر از سامسونگ بود ولی روشنایی تصویر سامسونگ بیشتر بود. هرتز تصویرشم بله 1600 هست امکانات جانبیش هم خوبه سه پورت hdmi و 2 پورت usb و یک پورت usb3 و یه پورت sd card داره wifi داخلی هم داره که با کلی ور رفتن باهاش بالاخره تونستم تصویر و فیلم رو باهاش ارسال کنم روی تی وی اما یه مشکلی که دارم وقتی از طریق وایرلس میخوام به اینترنت وصل شم تی وی به مودم وصل میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه ولی با کابل به اینترنت وصل میشه. در مورد اتصال به اینترنت با وایرلس خطای آی پی میده عکسش رو پایین گذاشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

این عکس بالا اتصال بصورت خودکار بود و همونطور هم که تو عکس پیداست اتصال با تی وی برقراره اما با اینترنت نه. IP ای هم که خودش پیدا کرده و با اون به مودم وصل شده تو عکس زیر مشخصه . بعد اومدم دستی تنظیمش کنم و هرچی IP دادم نشد. Gateway رو هم از تو مودم در آوردم گذاشتم بازم نشد حالا اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

در مورد تنظیمات تصویر هم دوستان راهنمایی کنند

با تشکر از همه
    Last edited by 1580; 05-05-2014 at 00:54.

7. 2 کاربر از 1580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

يك تلويزيون پاناسونيك پلاسما دارم سال گذشته اچ دي ام اي قطع شد بردم نمايندگ گفت بايد بردش عوض بشه كلي هزينه كردم حالا كمتر از يكساله دوباره همنجور شده مدل th42pv8mr راهنمايي كنيد ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام در مورد کیفیت فعلا با این وضعیت که تنظیماتش درست نیست و خودم هم یکم دست کاریش کردم خوبه ولی بذارید تنظیمات درستش رو انجام بدم (البته با کمک دوستان) اونوقت بهتر میشه راجع به کنتراست و غیره صحبت کرد اما با همین تنظیمات تو فروشگاهی که خریدمش کنار یه تی وی سامسونگ F8880 گذاشته بودنش که وقتی مقایسشون کردم از لحاظ جزئیات تصویر و کیفیت بهتر از سامسونگ بود ولی روشنایی تصویر سامسونگ بیشتر بود. هرتز تصویرشم بله 1600 هست امکانات جانبیش هم خوبه سه پورت hdmi و 2 پورت usb و یک پورت usb3 و یه پورت sd card داره wifi داخلی هم داره که با کلی ور رفتن باهاش بالاخره تونستم تصویر و فیلم رو باهاش ارسال کنم روی تی وی اما یه مشکلی که دارم وقتی از طریق وایرلس میخوام به اینترنت وصل شم تی وی به مودم وصل میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه ولی با کابل به اینترنت وصل میشه. در مورد اتصال به اینترنت با وایرلس خطای آی پی میده عکسش رو پایین گذاشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

این عکس بالا اتصال بصورت خودکار بود و همونطور هم که تو عکس پیداست اتصال با تی وی برقراره اما با اینترنت نه. IP ای هم که خودش پیدا کرده و با اون به مودم وصل شده تو عکس زیر مشخصه . بعد اومدم دستی تنظیمش کنم و هرچی IP دادم نشد. Gateway رو هم از تو مودم در آوردم گذاشتم بازم نشد حالا اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

با تشکر از همه

من پاناسونیک vt50 دارم و گاهی اینطوری میشه . همینجا از دوستان سوال کردم و راهنمایی گرفتم و آی پی ها رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد . ولی با پذشت زمان خود به خود حل شد . البته حالا هم گاهی اینطور میشه ولی از اونجاییکه من با تی وی به اینترنت وصل نمیشم و به نظرم کار بیخودی هست لذا خیلی با قطع شدنهای گاه به گاه اینترنت مشکلی ندارم. چون اصلی ترین استفاده من از وای فای تلویزیون مربوط به دریافت تصاویر و اجرای فیلمها از روی کامپیوتر هست ( تکنولوژی dlna) که اینکار نیاز به وصل بودن اینترنت نداره . پیشنهاد میکنم کمی زمان بدید خودش درست میشه چون به گمانم مشکل از خود مرکز پاناسونیک باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با تشکر از همه

من پاناسونیک vt50 دارم و گاهی اینطوری میشه . همینجا از دوستان سوال کردم و راهنمایی گرفتم و آی پی ها رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد . ولی با پذشت زمان خود به خود حل شد . البته حالا هم گاهی اینطور میشه ولی از اونجاییکه من با تی وی به اینترنت وصل نمیشم و به نظرم کار بیخودی هست لذا خیلی با قطع شدنهای گاه به گاه اینترنت مشکلی ندارم. چون اصلی ترین استفاده من از وای فای تلویزیون مربوط به دریافت تصاویر و اجرای فیلمها از روی کامپیوتر هست ( تکنولوژی dlna) که اینکار نیاز به وصل بودن اینترنت نداره . پیشنهاد میکنم کمی زمان بدید خودش درست میشه چون به گمانم مشکل از خود مرکز پاناسونیک باشه

11. 2 کاربر از poyasalary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الآن تا 2400 مدل به درد بخوری از پاناسونیک میشه گرفت؟ از بانه یا نمایندگی فرقی نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    مشکل وصل شدن تی وی با وایرلس به اینترنت رو حل کردم . فقط یه مشکل دیگه مونده که اون هم تنظیمات درست تصویر هست که متاسفانه سایتی رو پیدا نمیکنم که تنظیمات تصویر رو گفته باشه. لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •