ثبت نام رو انجام بده و پول رو هم بریز. هر وقت خطت از رانژه شرکت قبلی در اومد، زنگ بزن به های وب بگو نامه رانژه رو برات ارسال کنن. معمولا تا ۷۲ ساعت بعد سرویست وصل میشه.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
ثبت نام رو انجام بده و پول رو هم بریز. هر وقت خطت از رانژه شرکت قبلی در اومد، زنگ بزن به های وب بگو نامه رانژه رو برات ارسال کنن. معمولا تا ۷۲ ساعت بعد سرویست وصل میشه.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
میشه اولین سرویسم رو 1 مگ بگیرم از قسمت تغییر سرویس؟بعد بیشترین سرعتی که میده یک مگ های وب چنده چون این شرکتی که من دارم تا 150 میده یک مگ.بعد از یک ماه که 1مگ تموم شد میتونم از اون بسته های ویژه خرید کنم؟![]()
حاجی مشکل همینه دیگه قیمت اصلی همونی بود گفتم ولی اینا همشون سقف رو حساب میکنند کف رو نمی گیرند منم منظورم همونه هیچ جا نمیده و همشون دارند سقف رو میگیرند اگر شما جایی رو سراغ داری به ما بگو ما دنبال قیمت کمتر هستیم شرکت خصوصی ولی همینو میگم که اینا روی 45000 تومان پول مردم مانور برای گرفتن کاربر میکنند و سقف رو میگیرند شما یکبار دیگه اون متن رو بخونی شاید متوجه بشی چی نوشتم و چی گفتم برعکس برداشت کردید
سلام
آقا خط رو 8 مگ ببندن
تو دانلود شبانه رایگان تاثیر داره؟
الان سرویس یک مگ رو ٦ مگ بستن شبی تقریبا ٢.٥ گیگ دانلود دارم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خیر دوست عزیز
در دانلود شبانه تاثیری نداره
دوستان الان سرویس 1 مگ با محدودیت 3 گیگ دارم..ایا امکانش هست تغییر سرویس بدم به 1 مگ با محدودیت 2 گیگ؟البته الان رفتم سایتش فقط سرویس با حجم 8 گیگ میتونم بگیرم ولی من 2 گیگش لازم دارم نمیشه به نظرتون موقع تمدید سرویس سر ماه میتونم این حجم 2 گیگ رو بگیرم؟
ممنونم
آره والا راست میگی![]()
از سرویس پایین میتونید برید روی بالاتر
ولی برعکس خیر
تک کانکشن چیه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
وقتی ارتباطی بین سیستم کاربر با سرور برقرار میشه، به تعداد لازم کانکشن ایجاد میشه تا دریافت و ارسال دیتا انجام بشه. حالا بعضی سرورها و نرم افزارها اجازه ایجاد چند کانکشن همزمان رو میدن تا سرعت انتقال دیتا افزایش پیدا کنه. این میشه مولتی کانکشن که نمونه بارزش IDM ـه. ولی اکثر مواقع این تعداد کانکشن فقط یکیه که میشه تک کانکشن. تمام مرورگرها و اکثر نرم افزارها بصورت تک کانکشن ارتباط برقرار میکنن. برای همین تک کانکشن توی باز کردن صفحات یا آپدیت نرم افزار اهمیت داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)