تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 680 از 870 اولاول ... 180580630670676677678679680681682683684690730780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آخرین اولتیماتوم AFC به سه نماینده ایران

کنفدراسیون فوتبال آسیا به سه نماینده ایران هشدار داد نور ورزشگاهها را به شرایط مطلوب و 1200 لوکس برسانند.

با توجه به الزامات و استانداردهای AFC برای برگزاری رقابتهای قهرمانان آسیا ، کمیته برگزاری رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا دو ورزشگاه باهنر کرمان و فولادشهر اصفهان را از لحاظ نور برای برگزاری رقابتها مناسب نداشتند.

سه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن اصفهان و مس کرمان متعهد شدند تا اول دیماه استانداردهای AFC را رعایت کنند و نور ورزشگاه هایشان را به 1200 لوکس برسانند.

این مهلت به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و به نوعی آخرین اولتیماتوم AFC به این سه باشگاه و دو ورزشگاه است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1388/ 8/ 30

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اتفاقي كه در كيش افتاده شايد آنقدر كوچك بود كه نبايد رسانه‌اي مي‌شد
    پس حقيقت داشته.

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ايران مغلوب قهرمان اروپا شد
    خبرگزاري فارس: تيم ملي واليبال ايران در چهارمين ديدار خود در چارچوب مسابقات واليبال جايزه بزرگ ژاپن مقابل لهستان شكست خورد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، در دومين ديدار از چهارمين روز مسابقات واليبال جايزه بزرگ ژاپن، تيم واليبال ايران با نتيجه 3 بر يك مقابل لهستان، قهرمان اروپا شكست خورد.
    ايران در اين ديدار گيم‌هاي اول، سوم و چهارم را به ترتيب با امتيازات (25 - 23)، (28 - 26)، (25 - 23) به حريف واگذار كرد و تنها در گيم دوم با نتيجه (25 - 18) پيروز شد.
    تيم ملي واليبال ايران در ديدارهاي قبلي خود مقابل تيم‌هاي برزيل، ژاپن و لهستان شكست خورده بود و تنها در اولين ديدار خود مقابل مصر به پيروزي رسيده بود. ايران فردا در پنجمين و آخرين روز مسابقات به مصاف كوبا خواهد رفت.
    در آخرين ديدار امروز نيز ژاپن ميزبان مسابقات به مصاف كوبا مي‌رود.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقاجون مگه الکیه که طرف بیاد بگه زمین رو بدین به ما اونا هم بگن بفرمایین .

مدیر برنامه ی تربیت بدنی کیش که تعیین میکنه فلان تیم فلان زمان باید در فلان زمین تمرین کنه .

استقلال هم باید به مسئول این امر شکایت میکرد نه تراکتور

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گلايه‌هاي ناصر ابراهيمي پس از استعفا؛ در تیم ملی ماهی 5 میلیون تومان می گرفتم

منتقد هميشگي مربيان تيم‌ملي اين روزها در ميان تيم‌هاي ليگ يكي هم خواهان ندارد. ناصر ابراهيمي كه تا دو سال پيش دستيار امير قلعه‌نويي در تيم‌ملي بود، پس از كسب نتايج ضعيف با ايرانجوان در پي شعارهاي تند و تيز تماشاگران بوشهري، عطاي كار در اين تيم را به لقايش بخشيد و به تهران برگشت.

سایت گل- مربي سابق تيم‌ملي در توصيف شرايطش در ايرانجوان بوشهر مي‌گويد: « سه هفته به آغاز مسابقات مانده بود كه مديرعامل باشگاه اعلام كرد توان خريد بازيكن را ندارد، بنابراين از بازيكنان بومي و محلي تست گرفتم و تيم را با بازيكنان دو ميليون توماني بستم. كلي از زمان ما براي گرفتن تست هدر رفت و ما تا هفته دوم بازي‌ها مشغول بدنسازي بوديم. با اين حال تا هفته چهارم نتايج خوبي گرفتيم اما شعارهاي تماشاگران رفته‌رفته تند شد و شعار «حيا كن، رها كن» را عليه من سر دادند. سن و سالي از من گذشته و خوب نيست تماشاگران عليه من شعار بدهند و فحاشي كنند. من خودم گرگ بالان ديده‌ام. به همين دليل استعفا دادم و به تهران برگشتم.»

انتقادهاي تماشاگران بوشهري عليه ناصر ابراهيمي در حالي منجر به استعفاي او شد كه محمود ياوري به عنوان يك مربي غيربومي همچنان از احترام خاصي در بين هواداران شاهين بوشهر برخوردار است. ابراهيمي با حرف‌هاي كنايه‌آميز خود در اين خصوص مي‌گويد: «وقتي به بوشهر رفتم، مديران ايرانجوان گفتند مربيان ايراني پولكي هستند. من هم كسي هستم كه پس از هفت سال مربيگري در پرسپوليس 69 ميليون پول گرفتم و در تيم‌ملي با ماهي پنج هزار تومان (؟!) مربيگري كردم. به همين دليل و براي اينكه ثابت كنم پولكي نيستم قرارداد 40 ميليوني بستم. متاسفانه مربيان امروزي قرارداد 500 ميليوني مي‌بندند، با 100 ميليون آن بنز مي‌خرند و با 400 ميليون ديگر خانه ويلايي. فوتبال ايران همين مربيان را مي‌خواهد و به امثال من احتياجي ندارد.»

کد:
    2009/11/22

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مگه استقلال شكايت كرده.
    تو قسمت اخبار سايتش نوشته كه به دليل ناهماهنگي و .... نتونسته تمرين كنه.
    آن سنگي كه سري را نشكست اما پيراهن عثمان شد
    دروغ كه حناق نيست.چيزي كه همه ديددند رو قبول نميكنند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تو متن خبر نوشته ماهي 5000 تومن تو تيتر نوشته ماهي 5 ميليون.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض رستم‏پور رسماً نویسنده BBC شد

مهدی رستم‏پور گزارشگر و مجری تلویزیون کشورمان که با کاوران تیم ملی کشتی ایران راهی دانمارک شد و از آنجا در پی پیشنهاد یکی از مجریان زن شبکه BBC ماندگار شد، رسماً به نویسنده ورزشی BBC فارسی مبدل شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ رستم پور کارشناس سابق کشتی و وزنه برداری و مجری برخی برنامه‏های صدا و سیما، پس از آنکه با زیر سوال بردن برخی ارزش‎های در برخی رسانه‏های بیگانه از جمله رادیو فردا، رسماً پناهندگی ‏اش را اعلام کرد، بر طبق پیش‏بینی‏ها از بی بی سی فارسی سر درآورد و به درج تحلیل‏های ورزشی برای این رسانه به عنوان نویسنده پرداخته است.

وی اخیراً در مطلبی مسئله عدم رقابت ورزشکاران ایران را به چالش کشیده و در خصوص احتمال شکستن رکورد رضازاده توسط ملی‏پوش جوان وزنه‏برداری ایران، تحلیلی را به نام خود منتشر کرده است. این در حالی است که برخی مسئولان از بازگشت رستم‏پور به ایران به دلیل حضور همسر نداشته‎‏اش در ایران سخن می‏گفتند!
    tabnak.ir

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سایت گل: آیا با ادامه فعالیت افشین قطبی در تیم ملی موافق هستید؟

برای شرکت در این نظر سنجی تنها یک هفته فرصت دارید. نتایج نهایی دوشنبه هفته اینده اعلام خواهد شد.

سایت گل- با شکست دیشب تیم ملی ایران در مقابل اردن، بار دیگر تردیدهایی در مورد ادامه فعالیت افشین قطبی در تیم ملی به وجود آمد. نظر شما چیست؟ آیا با ادامه کار افشین قطبی در تیم ملی موافقید؟ برای شرکت در نظر سنجی سایت گل باید در سایت ثبت نام کنید. این کار را می توانید به راحتی و با دادن username و password انجام دهید.

کد:
    2009/11/23

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض خداداد: غير فوتبالي ها فوتبال ايران را به كثافت كشاندند

شكست تيم ملي ايران مقابل اردن تعداد منتقدان افشين قطبي را چند برابر كرده است.خداداد عزيزي يكي از كساني است كه درباره وضعيت فعلي فوتبال ايران بي محابا هشدار مي دهد و افشين قطبي را هم مثل ميروسلاو بلا‍‍ژويچ با لقب سياهكار خطاب مي كند.

سايت گل- خداداد دباره دلايل ضعف فوتبال ايران مي گويد:«چند روز پيش با اينکه عادت ندارم با خاطرات گذشته زندگي کنم، يکي از فيلمهاي قديمي اميدهاي ايران و امارات را ديدم. سال 90 سرمربي تيم اميد امارات لوبانفسکي بود. اماراتي ها 19 سال پيش روي کارهاي زيربنايي کار کردند. آنها مربي آورده بودند تا به بازيکنان ضربه زدن با با پاي چپ ياد بدهد. قطر در همان سال کارلوس آلبرتو پريرا را روي نيمکت داشت و ما رفتيم براي پر کردن جيب آقايان غيرفوتبالي يک مشت اصغروويچ، ساندويچ وهمبرگر! آورديم. اين آقايان غيرفوتبالي به فوتبال ايران کثافت زدند. باورتان نمي شود در استقلال اهواز به من مي گفتند برخي از بازيکنان بغل پا بلد نيستند و اوت انداختن را يادشان بدهيد. من هم گفتم بازيکني که 200 تا 300 ميليون مي گيرد و هنوز بغل پا و اوت انداختن بلد نيست بهتر که فوتبال را کنار بگذارد. اين وضعيت فوتبال ايران است.»

خداداد فوتبال ايران را كاملا متكي به توانايي هاي فردي بازيكنان مي داند و معتقد است افشين قطبي هم نتوانسته تيم را از اين وضعيت خارج كند:«فوتبال ايران چه آن زمان و چه الان هيچ موقع تاکتيک نداشت و بر روي مسايل فردي به نتيجه مي رسيد. آن زمان من، دايي و کريم بوديم و حالا هم نکونام و آندو گل مي زنند. البته مايلي کهن روي مسايل روحي و رواني تأثيرگذار بود و صداقت و تعصب در تيم ملي وجود داشت اما حالا سرمربي تيم ملي فقط مردم را سياه مي کند. در فوتبال ايران مربيان يک شبه مربي مي شوند و با يک نتيجه به موفقيت و شهرت مي رسند؛ مربي تيم ملي را هم غيرفوتبالي ها آوردند. فوتبال ايران را چند نفر دارند نابود مي کنند.»

کد:
    2009/11/23

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •