سلام
منم ویندوزمو عوض کردم تا بتونم شبیه سازو روش نصب کنم ... همین روزا بازی میکنم
سلام
منم ویندوزمو عوض کردم تا بتونم شبیه سازو روش نصب کنم ... همین روزا بازی میکنم
سلام.
دوستان من بازی Harvest moon Back to Nature رو الان روی PS3 دارم.
یه مشکلی دارم.من الان تو فصل تابستونم ، تو فصل بهار من 6 تا سیب زمینی و 4 تا شلغم کاشتم و انداختم تو اون خونه بغل مزرعه.
اما اون مرد گنده که میاد اونا رو نمیخره.من مجبورم برم دنبال میوه هایی که اطراف هستند اونارو بچینم بندازم تو جعبه تا بیاد بخره.
میوه هایی که میکارم رو به کی بفروشم؟تخم مرغ هم دارم که انداختم تو جعبه.اونارو به کی بفروشم؟
ممنون.
آره یعنی طوری نوشتن بازیش الان رو Ps3 هم اجرا میشه.
در اصل تنظیمش کردن که رو Ps3 بیاد بالا.
از طریق Psn میشه با PS3 هم بازی کرد مثل بازیهای RE3 و Street Fighter و Angry birds و خیلی بازیهای دیگه که اینچوری میشه با Ps3 بازی کرد .
کسی نمیدونه؟
sanar jon save ro bram emil kon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
eyval be bx p30world
حاج ایمان چهطوریاییییییی...
لانگ تایم نو نسی ...
اقا پایه ای با هم شروع کنیم؟من که بد تو کفم..اخرین بار چندتا دمو داشتم که هیچ جا تا حالا دیده نشده..حیف عکساش پاک شد..
اکی کن با هم بترکونیم..
سلام.سلام.
یه مشکلی دارم.من الان تو فصل تابستونم ، تو فصل بهار من 6 تا سیب زمینی و 4 تا شلغم کاشتم و انداختم تو اون خونه بغل مزرعه.
اما اون مرد گنده که میاد اونا رو نمیخره.من مجبورم برم دنبال میوه هایی که اطراف هستند اونارو بچینم بندازم تو جعبه تا بیاد بخره.
میوه هایی که میکارم رو به کی بفروشم؟تخم مرغ هم دارم که انداختم تو جعبه.اونارو به کی بفروشم؟
ممنون.
اما اون مرد گنده که میاد اونا رو نمیخره.
توی کدوم خونه منظوزتونه اگه اون جعبه کنار خونه میگی اون هرروز عصر ساعت 5 اون مرد اسم زاک اگه اشتباه نکنم میاد میخردشون
من مجبورم برم دنبال میوه هایی که اطراف هستند اونارو بچینم بندازم تو جعبه تا بیاد بخره.
ممنون.
شما هرچی که می خواهید بفروشید فقط بنداز توی جعبه البته گل نمیشه فروخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)