تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 4105 اولاول ... 18058063067067667767867968068168268368469073078011801680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

همه شون که خوبن فقط اولویت بندی دارن بر اساس علاقه و محیط کاری

مثلا من خودم اصلا از دادگستری خوشم نمیاد ولی از جهاد دانشگاهی خوشم میاد. بستگی به خود ادم داره

منظورت چیه اینا ارتش حساب میشن؟ امریه که باشی شما میری در اون سازمان مثل کارمند کار میکنی و روی پادگان رو نمی بینی

اما اینکه آموزش چطوریه اطلاعی ندارم. فکر کنم مثل بقیه سربازا 2 ماه آموزش رو در یک پادگان می بینی و برای ادامه خدمت به اون سازمان میری.

چه پارامترهایی فرق داره؟
    شما اطلاعای از اونا دارید؟

خب برای امریه شدن درخواست بدی و قبول بشه و اینا، بعدش شما اموزشی رو باید تو همون ارگان مربوطه باشی دیگه، مثلا چون دادگستری برای ارتشه، آموزشی هم میوفتید ارتش
    می خواستم ببینم همه اینایی که گفتید به ارتش مربوط میشن یا سپاه هم بینشون هست؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یگان ما خیلی فرق میکنه از مویه سر بگیر تا مرخصی و پست
    آره تنها مزیتش همون موی سره ولی تو بقیه موارد(پست و کارو....) این لیسانسه ها خیلی مظلوم واقع میشن

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره تنها مزیتش همون موی سره ولی تو بقیه موارد(پست و کارو....) این لیسانسه ها خیلی مظلوم واقع میشن
    رفیق من منظورم تفاوت یه پایه بالا با یه تازه وارد بود نه یه لیسانسه با دیپلمه
    کلا لیسان با دیپلم تو ناجا به غیر از مویه سر هیچ فرقی ندارن

4. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

رفیق من منظورم تفاوت یه پایه بالا با یه تازه وارد بود نه یه لیسانسه با دیپلمه
    کلا لیسان با دیپلم تو ناجا به غیر از مویه سر هیچ فرقی ندارن
    منم که اول گفتم که پایه هیچ نقشی نداره..... اگه پست قبلیم رو خونده باشی گفتم که طرف یه روز از خدمتش باقی مونده بود بهش متهم میدن ببره تحویل بده...که تصادف میکنن و هردوشون کشته میشن!!!! سرباز بیچاره!

6. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    تو یکی دو روز اینده کسی دفترچه رو بفرسته (ثبت کنه) کی اعزام میشه. (لیسانس)
    تو دفترچه های جدید یک قسمت هست تاریخ و ارگان پیشنهادی برای خدمت! بچه هایی که جدیدا پر کردن تاثیر داشت؟ (یا کلا کشک)
    سپاه ارتش ناجا وزارت دفاع کدوم بهتره؟ سختی اموزشی مهم نیست فقط گرمایی هستم تنها چیزی که ازیتم میکنه همینه.
    من ارشد امتحان میخوام بدم. برای انتخاب رشته که اواخر اردیبهشت هست میشه مرخصی گرفت یا یکی دیگه باید برام انتخاب کنه؟! اگه اسفند اعزام شم که اموزشی تا اون موقع تموم شده فک میکنم بهتر باشه برام...
    تا اینجا فهمیدم که میگن نیروی انتظامی خوب نیست! (از لهاظ بیگاری میگم)
    ممنون

8. این کاربر از LIMITED2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

سلام
    تو یکی دو روز اینده کسی دفترچه رو بفرسته (ثبت کنه) کی اعزام میشه. (لیسانس)
    تو دفترچه های جدید یک قسمت هست تاریخ و ارگان پیشنهادی برای خدمت! بچه هایی که جدیدا پر کردن تاثیر داشت؟ (یا کلا کشک)
    سپاه ارتش ناجا وزارت دفاع کدوم بهتره؟ سختی اموزشی مهم نیست فقط گرمایی هستم تنها چیزی که ازیتم میکنه همینه.
    من ارشد امتحان میخوام بدم. برای انتخاب رشته که اواخر اردیبهشت هست میشه مرخصی گرفت یا یکی دیگه باید برام انتخاب کنه؟! اگه اسفند اعزام شم که اموزشی تا اون موقع تموم شده فک میکنم بهتر باشه برام...
    تا اینجا فهمیدم که میگن نیروی انتظامی خوب نیست! (از لهاظ بیگاری میگم)
    ممنون
    سلام.

یا اسفند یا اردیبهشت!

بی تاثیره. هر کجا نیاز به نیرو باشه ... میری اون نیرو.

ناجا از همش سخت تره. بقیه زیاد اطلاع دقیقی ندارم.

نه برای امتحان فقط مرخصی میدن تو آموزشی. اگه آموزشیت خورد به اریبهشت حتما بسپور یکی کاراتو بکنه.

بله ناجا سخته یگانش ... متاسفانه خسته کنندس

10. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

افراد معمولی مگه ارتش نمیفتن ؟؟؟ این ارتش و سپاه و ناجا چجوریه ؟ یعنی انتخابی یا شانسیه ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

افراد معمولی مگه ارتش نمیفتن ؟؟؟ این ارتش و سپاه و ناجا چجوریه ؟ یعنی انتخابی یا شانسیه ؟
    اگه بخوایم واقع بینانه بگیم همشون یه ... ! از اولین روز خدمت تا آخرین روز الاف هستین و ازتون بیگاری میکشن ، فقط تو ارگان های مختلف شکلش فرق میکنه ! یکی زمین جارو میکنه ، یکی دیگه نامه تایپ میکنه ، یکی دیگه راننده دربست و تمام وقت کادری ها میشه و ... !
    اما اگه نخوایم واقع بینانه بگیم و خودمون رو گول بزنیم که خدمت چیزی جز الافی و وقت حروم کردن نیست میشه گفت سپاه قسمت های اداری ش بهتر از بقیه هست ، اگر هم لیسانس به بالا هستین ارتش هم میتونه خوب باشه ، نیرو انتظامی هم که از صحبت های دوستان در پست های قبل میشه فهمید که چه خبره !

سپاه که فقط از بین بسیجی ها و کسانی که پارتی دارن میگیره ، بقیه ارگان ها هم شاید بر اساس الگوی خاصی یا تصادفی انتخاب میکنن

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

كاملا شانسيه كه كجا بيفتي . والا زماني كه من دفترچه ام و مينوشتم همه گزينه هارو زدم سپاه ولي نميدونم چرا ارتش افتادم . البته ناراضي هم نيستم همون بهتر كه ارتش افتادم اخه اگه بين فك و فاميل ميگفتم سپاه خدمت كردم تا اخر عمر انگشت نما بودم . اونم تو خانداني كه همه ارتشي اند

15. این کاربر از AnGelS.Of.WaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با تشکر از pami که خیلی خوب توضیح میده و فقط من کشته مرده آواتار انتخاب کردن هاش هستم !
    به عنوان کسی که 13 ماه خدمت کرده این رو میگم که خدمت یه چیز زورکی هست. اگر شانس بیاری و معاف بشی که هیچ.اگر باز هم شانس داشته باشی و کسری و جای خوب و... که اون هم هیچ .در غیر اینصورت اگر راه فراری ندارید و خدمت ، آش کشک خالتون شده و بخواهی و نخواهی سر جهازیت هست و باید بکشیش .....، پس سعی کنید تقلا نکنید و شما هم ازش لذت ببرید! چند تا رفیق پیدا کنید و با وقت و بی وقت با شوخی و خنده و بعضی اوقات به قول معروف شوخی خرکی !ساعت های خدمت رو پر کنید و نذارید بهتون سخت بگذره. فقط راهش این هست و گرنه هر لحظه شما رو عذاب میده . چه بخواهی و نخواهی عمرت میگذره و بهت حرف میزنن و ازت کار میکشن. پس فقط سعی کنید یه جوری محیط خدمتی رو برای خودتون خوشایند کنید. نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه.

17. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •