از لحاظ کیفیت و دوام تفاوت خاصی دارند؟
از لحاظ کیفیت و دوام تفاوت خاصی دارند؟
نبايد تفاوتي داشته باشند . حتي ميشه گفت مشخصات هارد ديسكهاي داخلي بكار رفته مثل هم هست .
من به این نتیجه رسیدم که Seagate Backup plus Slim 2T بگیرم چون من دوتا هارد اکسترنال کوچک دارم که یکیusb3 Transcend 1TB (دو کابله) هست و یکی دیگرهم WD My PASSPORT backup 1T هست که هر دوی آنها به لپتاپ متصل هستند و میخوام مجموع فایلهای این دو هارد را درون Seagate Backup plus Slim 2T بریزم.سوالم این هست چون لپتابم از ساعت 7 صبح تا ساعت 3 شب بازه و چون فایلهای شخصی و خانوادگی درون Transcend 1TB usb3 دارم و فکر کنم تغریبا ضد ضربست آیا درست که از هارد Seagate Backup plus Slim 2 استفاده کنم؟البته هارد درجای ثابتی روی میز قرار میگره و زیاد جابجا نمیشه. و دومین سوالم اینست که مدل نامبرهای Seagate Backup plus Slim 2T چه هستند؟که بر اساس آنها هاردم را بخرم
سلام دوستان
یک سوالی داشتم که ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
این درصد هایی که در برنامه HDD Life نشون میده (یعنی Health Status و Performance) آیا معنیش اینکه این برنامه اینقدر درصد احتمال میده که هارد شما در چه وضعیتی هست؟ آیا معنیش همینه؟
ممنون
در مورد سوال اول :
در مورد سوال اول : به شرط رعایت موارد احتیاطی ؛ مشکلی نیست که اطلاعات را روی Seagate بریزید و طولانی مدت در حالت Power On باشد. به هر حال باید بدونید که هارد دیسکها عمر دائمی ندارند . هر چه بیشتر استفاده کنید زودتر مستهلک خواهد شد .
در مورد سوال دوم :
مشکی : STDR2000200
قرمز : STDR2000203
سفید : STDR2000201
آبی : STDR2000202
فقط عدد 1 به 2 تغییر کرده ...
موارد احتیاطی مثلا چی؟
چند مورد رو در انتهای این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
میدونم بعد از گرفتن هارد اکسترنال و انتقال فایلها از هارد اکسترنال قدیمی به جدید دو تا مشکل برام پیش میاد
1- ویندوز جلوی فایلهایی که تعداد حروفشون زیاد باشه موقع انتغال.جلوشونو میگره و میگه طول فایلتون زیاده مثل بعضی از سایتهای ذخیره شده که طول نام فایلهاشون زیاده
2- وقتی که نام هارد اکسترنال قدیمی من درایو H:\ باشد و من هارد اکستر نال جدید را نصب میکنم ویندوز نام جدید بهش میدهد مثلا درایو K:\ و بعد از انتقال فایلها و هنگامی که هارد قدیمی درایو H را برداشتم و بجایش هارد جدید که ویندوز نامش را درایو K نامیده بود قرار میدهم .بجای اینکه هارد جدید)K) نامش تغییر کند و به درایو H تغییر نام بدهد ولی تغییر نام نمی دهد و همچنان نامش همان درایو k میماند و من هرچه شورتکات از فایلهای قدیمی درست کرده بودم .دیگر نمی توانند آدرس فایلها رو پیدا کنند .آیا شما میتوانید راهنمایی کنبد که من چی کار کنم؟
میدونم بعد از گرفتن هارد اکسترنال و انتقال فایلها از هارد اکسترنال قدیمی به جدید دو تا مشکل برام پیش میاد
1- ویندوز جلوی فایلهایی که تعداد حروفشون زیاد باشه موقع انتغال.جلوشونو میگره و میگه طول فایلتون زیاده مثل بعضی از سایتهای ذخیره شده که طول نام فایلهاشون زیاده
2- وقتی که نام هارد اکسترنال قدیمی من درایو H:\ باشد و من هارد اکستر نال جدید را نصب میکنم ویندوز نام جدید بهش میدهد مثلا درایو K:\ و بعد از انتقال فایلها و هنگامی که هارد قدیمی درایو H را برداشتم و بجایش هارد جدید که ویندوز نامش را درایو K نامیده بود قرار میدهم .بجای اینکه هارد جدید)K) نامش تغییر کند و به درایو H تغییر نام بدهد ولی تغییر نام نمی دهد و همچنان نامش همان درایو k میماند و من هرچه شورتکات از فایلهای قدیمی درست کرده بودم .دیگر نمی توانند آدرس فایلها رو پیدا کنند .آیا شما میتوانید راهنمایی کنبد که من چی کار کنم؟
در مورد سوال آخر ميتونيد از طريق Disk Management ويندوز Letter پارتيشن مورد نظر را طبق عكس زير تغيير بديد .
طبق عکس زیر دکمه change را بزنید .
طبق عکس زیر از منوی پایین آمدنی حروف دلخواه را انتخاب کنید . دقت کنید که این حروف برای درایو دیگری استفاده نشده باشه .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)