سلام بر دوستان و همشهری ها
کسی خبر داره این سیستم جدید محاسبه قیمت دیگه چه صیغه ایی؟![]()
سلام بر دوستان و همشهری ها
کسی خبر داره این سیستم جدید محاسبه قیمت دیگه چه صیغه ایی؟![]()
دوستان اعتبار رزرو محدود رو برگشت میزنن؟
تا 7 م اسفند شارژم تموم میشه، اما یه اعتبار رزرو دارم... میخوام جمع آوری کنم...
هزینه ایی کسر میشه؟
سرعت دانلود از 10 بالاتر نمیره مخابرات ... 1 مگ هستیم مثلا ...
وقتی درست نشده نمیدونم مسئولین محترم مخابرات چرا میان .... خوری میکنن و مصاحبه میذارن که درست شده خسته شدیم دیگه آخه 1 هفته 2 هفتهه
سرعت من که حرف نداره.128محدود مخابرات دارم با70 تقریبا دانلود میکنم![]()
این شرکت از روزی که بوده همین بوده.... همش دروغ! والا ما به جای مسئولین مخابرات خجالت میکشیم! اونا که همچین کاری بلد نیستن
آرزو شد که یه دوره بدون افت سرعت از اینا ببینیم
فقط خدا کنه تو جمع آوری مثل آدم رفتار کنن و شارژ رو پس بدن
70 که لحظه اییه!!! گرافت رو 62-63 بیشتر نیست!! مشکل اینجاست که یک مگ هم نهایت همون سرعت رو میگیره!
خوب این چه کاریه! یا پارس یا اسیاتک میگیرم، با همون 60 دانلود میکنم و پینگ درست هم میگیرم! درضمن رو 512 لازم نیست 40 تومن بدم! یا رو 256 سی تومن
پس لطفا عکس از IDM و آی پی ت بذار دوست عزیز .. البته آی پی رو به صورت کامل نه .... ببخشید که اینو میگما چون در غیر این صورت من به شخصه باورم نمیشه // چون هم با آی پی 2 امتحان کردم هم 46 ... هردو سرعت داغونه .... مگه اینکه مشکل از مرکز مخابراتی باشه
من فکر میکنم مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه چون من از روزی که گرفتم اصلا افت سرعت نداشتم به جز یه 2-3 ساعتی که اونم طبیعیه تو ایران
تابستون هم نامحدود مخابرات داشتم مشکلی زیادی نداشتم فقط قعطی نسبتا اذیت میکرد!!!
راستی من اگه بخوام ماه بعدی 2مگ بگیرم از طریق همون شارژ الکترونیکی میتونم یا...؟کسی امتحان کرده تا حالا؟![]()
اینم عکس از IDM
ولی آی پی نمیدونم باید از کجا عکس بزارم .!!!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)