تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 4428 اولاول ... 18058063067067667767867968068168268368469073078011801680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه profMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عجب آدم خوش شانسی هستی پس رفیق
    واسعه خوش شانسیم نیست . یه باگ خنده دار کشف کردم . واقعا خنده دار !!!
    اون حرکتت رو نگفتی چیه؟
    داداش گلم فکرشو کن . اگر فقط اگر فقط 200 نفر (فقط 200 نفر !!!!) بفهمن و اکانت 128 خودشونو به 2 مگ برسونند چقدر پهنای باند از دست میره !!!!!!!
    اینجا همه میان میگن سرعت دانلود ما اینقدره ، اونقدره ولی نمیگن چه سرویسی گرفتن.خوب اینجوری که نمیشه قضاوت کرد سرعت خوبه یا بده.
    اکانت 128 انلیمیتد . البته فکر کنم این ترفندئ رو همه ی اکانت ها جواب بده ولی یه چیز مهم تر اینکه حتما دان استریم باید 2 مگ باشه. یه چیز باحالتر هم اینکه اگر دان استریم شما 10 مگ هم باشه با این حرکت ار کل دان استریم میکشی

2. این کاربر از profMan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

واسعه خوش شانسیم نیست . یه باگ خنده دار کشف کردم . واقعا خنده دار !!!

داداش گلم فکرشو کن . اگر فقط اگر فقط 200 نفر (فقط 200 نفر !!!!) بفهمن و اکانت 128 خودشونو به 2 مگ برسونند چقدر پهنای باند از دست میره !!!!!!!

اکانت 128 انلیمیتد . البته فکر کنم این ترفندئ رو همه ی اکانت ها جواب بده ولی یه چیز مهم تر اینکه حتما دان استریم باید 2 مگ باشه. یه چیز باحالتر هم اینکه اگر دان استریم شما 10 مگ هم باشه با این حرکت ار کل دان استریم میکشی
    قبل از شما هم یک نفر دیگه بود فکر کنم به نام سامان گلریز از این باگها بلد بود میگفت دان استریم رو میبرم بالا خلاصه قضیه گفتش روشش همانا رفتن و نیست و نابود شدنش همان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قضیه دان استریم( دانلود با حداکثر سرعت) هم سختیرین مجازاتها رو داره اگه بفهمن، کلاً همشون یه نوع دزدیه
    Last edited by File not found; 12-05-2011 at 21:10.

داره خودمونی میشه abbas2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هیچ راهی نداره ترافیک به دور بعد منتقل بشه دوستان اگه کسی چیزی میدونه جواب بده

داره خودمونی میشه profMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قبل از شما هم یک نفر دیگه بود فکر کنم به نام سامان گلریز از این باگها بلد بود میگفت دان استریم رو میبرم بالا خلاصه قضیه گفتش روشش همانا رفتن و نیست و نابود شدنش همان.
    نه من دان استریم رو بالا نمیبرم . فقط سرعت !
    نه اصلا مشکل از من نیست ! مشکل از باگ سرور هست . به سواد خودشون مربوط میشه به من مربوط نیست .
    ببینید اون پورت 80 که بازه بله دقیقا دزدی میشه(البه اونم دلیل داره که چرا بازهع !) و واقعا از نظر شرعی وجدان خودم واقعا به چنین چیزی راضی نمیشه هیچ وقت . ولی این کاملا فرق میکنه داداش . سواد خودشونو بالا ببرن . یه عده ادم خیلی عذر میخوام اسگول اومدن کانفیگ کردن ! . یکی از دوستان بنده نمایندگی پارس رو تو کل مازندران داره . چند وقت پیش مدیر ارشد پارس اومده بود و .... میگفت واقعا واقعا واقعا هیچی حالیشون نیست و واقعا بی سواد هستند
    به بکی از استادام که خدای شبکه هست گفتم واقعا خندید !!!

داره خودمونی میشه abbas2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من بعد سه ماه رفتم از داخل سایت تمدید کنم این قیمتها همه عوض شده زیر 40 تومن سه ماهه سرویس نداره

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان لطفا بگید شب ها در ساعات رایگان با چه سرعتی میشه دانلود کرد؟ در 1 ساعت چند مگابایت؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

قضیه دان استریم( دانلود با حداکثر سرعت) هم سختیرین مجازاتها رو داره اگه بفهمن، کلاً همشون یه نوع دزدیه
    نه اصلا مشکل از من نیست ! مشکل از باگ سرور هست . به سواد خودشون مربوط میشه به من مربوط نیست .
    ببینید اون پورت 80 که بازه بله دقیقا دزدی میشه(البه اونم دلیل داره که چرا بازهع !) و واقعا از نظر شرعی وجدان خودم واقعا به چنین چیزی راضی نمیشه هیچ وقت . ولی این کاملا فرق میکنه داداش . سواد خودشونو بالا ببرن . یه عده ادم خیلی عذر میخوام اسگول اومدن کانفیگ کردن ! . یکی از دوستان بنده نمایندگی پارس رو تو کل مازندران داره . چند وقت پیش مدیر ارشد پارس اومده بود و .... میگفت واقعا واقعا واقعا هیچی حالیشون نیست و واقعا بی سواد هستند
    منظورم من چیز دیگه ای بود.
    شما هم نهایت تا 2 ماه بتونید اینجوری استفاده کنید باگ خاصی هم نیست بعدا سرعتتون محدود میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه x4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سرعت افتضاح

هنوز من سرويس 1 مگ دارم ولي سرعت از 100 بيشتر نميشه

شبا هم از 30 بيشتر نميشه

اگه تا چند روز ديگه همينطوري ادامه پيدا كنه قطع ميكنم و ....

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا باگ چیه! خوده پارس آنلاین جدیدآ دان استریم 128 ها رو روی 2مگ بسته
    منم چند وقته 190 دانلود میکنم شبا هم تقریبا 2.5 گیگ میگیرم + وبگردی

12. این کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •